Nokia 5630 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
CeFReX
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5630 xpress music
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5630 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: CeFReX »

moco írta:nézzétek meg powermp3-ban az eggyel előtti verziót
Köszi! Az előző verzió tökéletes!
szakoca
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Evolveo Q4
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: szakoca »

milan24 írta:Sziasztok. Ma befagyott a teló, úgy, hogy konkrétan nem lehet bekapcsolni ha töltőre dugom semmi, ha gépre dugom semmi. Nyomom a piros bekapcsológombot egyet rezzen azt csá. Próbáltam Hard Reset-et, de semmi. Játék közbe sötétedett el a kép, fagyott be, de úgy hogy a játék képe még 5 percig kb a kijelzőn volt, hogy ki volt véve az akksi. A teló hackelve van, nincs egy hónapos, de mivel hackelve van a garinak szevasz? Vagy így is visszavihetem? Szereintek a hack miatt van? Eléggé bosszant a dolog mivel nincs egy hónapos a teló. Eddig nem vagyok megelégedve a Nokiával eddig SE-m volt 2 évig, de ott még lefagyás se meg semmi.
Segítsetek pls! :whaaa: :cry: :cry: :cry:
Kb egy honapja én is igy jártam,de a Deadflash sem segitett.Probáltam rátenni más productkoddal,de az sem segitett.Elvittem egy ismerösnek,akinek van Box-a,nézze meg,hogy kommunikál-e valamit a telo.Ha igen,akkor üsse ki végleg.Szerencsére teljesen halott volt,igy visszavittem garanciába.Ha az ismerösnél nem regélt,akkor a szervizbe sem fog árulkodni a gazdájárol!Alaplapi hiba miatt (alaplapcsere)garanciában megcsinálták.Uj garancia-papir és sajnos uj IMEI-szám,kérhettem ujra CER és KEY fájlokat...Azota semmi baj,pedig már egy honap is eltelt... :mrgreen:
CeFReXnek üzenem,a TTPod sokkal jobb,mint a PowerMP3.Szebb a hangzása(szerintem...)és látványosabb Skinek vannak rá.Ha valakit érdekel,akkor a 3.3 hack nélkül is megy(illetve még a legelsö TTMusic névre hallgato is),a többi rendszerhibával elküldött.Eddig egy hibával találkoztam:ha leszedtem valamelyik szám cimét(download lyric)akkor pár pillanat alatt le is jött...kinaiul... :twisted: A kinai tudásom viszont elég hiányos,csak annyit tudok,hogy "óccó" :D Olvasni még ennyit sem... :D Ha ez meglenne,akkor ez lenne az überhetetlen lejátszo!!!

szerk.: :taps1: sikerült,van angol szövegletöltés a TTPodban!Karaoki,mentés...stbCsinálok hozzá pár pofás Skint,és kész!!! :taps2:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szakoca 2010-01-13 szer. 20:07:02-kor.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

csabino írta:Jól működő youtube videó letöltő progit tudtok mondani?
Youtube lejátszó van a letöltések között pl.: MobiTubia. Vagy ezt is kipróbálhatod.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
milan24
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5630 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: milan24 »

szakoca írta:
milan24 írta:Sziasztok. Ma befagyott a teló, úgy, hogy konkrétan nem lehet bekapcsolni ha töltőre dugom semmi, ha gépre dugom semmi. Nyomom a piros bekapcsológombot egyet rezzen azt csá. Próbáltam Hard Reset-et, de semmi. Játék közbe sötétedett el a kép, fagyott be, de úgy hogy a játék képe még 5 percig kb a kijelzőn volt, hogy ki volt véve az akksi. A teló hackelve van, nincs egy hónapos, de mivel hackelve van a garinak szevasz? Vagy így is visszavihetem? Szereintek a hack miatt van? Eléggé bosszant a dolog mivel nincs egy hónapos a teló. Eddig nem vagyok megelégedve a Nokiával eddig SE-m volt 2 évig, de ott még lefagyás se meg semmi.
Segítsetek pls! :whaaa: :cry: :cry: :cry:
Kb egy honapja én is igy jártam,de a Deadflash sem segitett.Probáltam rátenni más productkoddal,de az sem segitett.Elvittem egy ismerösnek,akinek van Box-a,nézze meg,hogy kommunikál-e valamit a telo.Ha igen,akkor üsse ki végleg.Szerencsére teljesen halott volt,igy visszavittem garanciába.Ha az ismerösnél nem regélt,akkor a szervizbe sem fog árulkodni a gazdájárol!Alaplapi hiba miatt (alaplapcsere)garanciában megcsinálták.Uj garancia-papir és sajnos uj IMEI-szám,kérhettem ujra CER és KEY fájlokat...Azota semmi baj,pedig már egy honap is eltelt... :mrgreen:
CeFReXnek üzenem,a TTPod sokkal jobb,mint a PowerMP3.Szebb a hangzása(szerintem...)és látványosabb Skinek vannak rá.Ha valakit érdekel,akkor a 3.3 hack nélkül is megy(illetve még a legelsö TTMusic névre hallgato is),a többi rendszerhibával elküldött.Eddig egy hibával találkoztam:ha leszedtem valamelyik szám cimét(download lyric)akkor pár pillanat alatt le is jött...kinaiul... :twisted: A kinai tudásom viszont elég hiányos,csak annyit tudok,hogy "óccó" :D Olvasni még ennyit sem... :D Ha ez meglenne,akkor ez lenne az überhetetlen lejátszo!!!

szerk.: :taps1: sikerült,van angol szövegletöltés a TTPodban!Karaoki,mentés...stbCsinálok hozzá pár pofás Skint,és kész!!! :taps2:

Visszavittem én is ma a Nokiába a telómat, azt mondták, ma vagy holnap készen is lesz ha a hiba szoftveres. Ha nem szoftveres a gond akkor elviszik szervizbe. Nekem hackelve volt a teló, nem tudom az szólt-e be vagy nem, de nem heckelem többet az tuti. Szignózni 2 gombnyomás és kész:)
csabino
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia5630

Hozzászólás Szerző: csabino »

Ti tudtok lejátszani a telótokkal flash fájlokat? Kell hozzá valamilyen külön program hogy lejátsza őket? Tettem az enyémre flash lite progit, de nem akarja lejátszani a fájlokat.
csabino
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia5630

Hozzászólás Szerző: csabino »

Közben megoldottam a problémám. Letöröltem a Flash lite-ot a telóról, és utána miután nem tettem rá külön flash player alkalmazást, simán lejátszik minden flasht
fantis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SG3 GT I5800

Hozzászólás Szerző: fantis »

cs all vakai megmondaná nekem melyik teló a jobb ? az 5630 xm vagy a 5530 xm ?
gegory
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5630

Hozzászólás Szerző: gegory »

Sziasztok most lettemk boldog tulajdonosa egy 5630-asnak de egy dolog kifogott rajtam, pontosabban nem tudom hol vagy hogyan keresem. A probléma az hogy csak angol hang van a felolvasóban míg hallotam hogy más nokiákban van magyar nyelvű felolvasó. Honnan lehet letölteni vagy frissíteni a magyar hangot? Ha jól emlékszem volt férfi és női hang is volt. Tudom külön szofival megoldható de nekem az kellene mert tetszett... :eges:
szakoca
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Evolveo Q4

Hozzászólás Szerző: szakoca »

fantis írta:cs all vakai megmondaná nekem melyik teló a jobb ? az 5630 xm vagy a 5530 xm ?

Az attol függ,mire van szükséged,mit vársz el egy telefontol.Ha fontos a nagyméretü kijelzö(pl gyakran nézel filmeket vagy klippeket)akkor az 5530-as.Ha nem szereted a "gondolkodo"okostelefonokat,és nem zavar a 2,2"-os kijelzö,és egy hagyományos smartphonra vágysz,akkor az 5630-ast...Kihangositva jobb az 5530-as,zsebben könnyebben elfér az 5630.Mivel a márkája és a tipus jelzés(XM) kivételével nem sok hasonloságot mutat a két készülék,ezért nehéz öket összehasonlitani.Az 5630-as egyik legnagyobb elönye,hogy használat közben észre sem lehet venni,hogy ez egy S60-as telefon.Az 5630 mellett szol még a 600-as proci(szemben a 434MHz-vel)és a HSDPA(szemben az EDGE-vel)Az 5530 mellet a nagyobb 2,9"-os kijelzö(szemben 2,2") a felbontása 360X640(szemben a 240X320)és a giro.BT,WLAN,memo egyforma.GPS,TV-kimenet mindkettönél hiányzik.
fantis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SG3 GT I5800

Hozzászólás Szerző: fantis »

szakoca írta:
fantis írta:cs all vakai megmondaná nekem melyik teló a jobb ? az 5630 xm vagy a 5530 xm ?

Az attol függ,mire van szükséged,mit vársz el egy telefontol.Ha fontos a nagyméretü kijelzö(pl gyakran nézel filmeket vagy klippeket)akkor az 5530-as.Ha nem szereted a "gondolkodo"okostelefonokat,és nem zavar a 2,2"-os kijelzö,és egy hagyományos smartphonra vágysz,akkor az 5630-ast...Kihangositva jobb az 5530-as,zsebben könnyebben elfér az 5630.Mivel a márkája és a tipus jelzés(XM) kivételével nem sok hasonloságot mutat a két készülék,ezért nehéz öket összehasonlitani.Az 5630-as egyik legnagyobb elönye,hogy használat közben észre sem lehet venni,hogy ez egy S60-as telefon.Az 5630 mellett szol még a 600-as proci(szemben a 434MHz-vel)és a HSDPA(szemben az EDGE-vel)Az 5530 mellet a nagyobb 2,9"-os kijelzö(szemben 2,2") a felbontása 360X640(szemben a 240X320)és a giro.BT,WLAN,memo egyforma.GPS,TV-kimenet mindkettönél hiányzik.
értem,kösz a választ
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”