Sziasztok.
Már egy ideje tervezek írni de most jött el az ideje.
Néhány hónapja használom eme készüléket,írtam is már korábban az InvisibleShield fólia felrakásának módjáról,de
most másról.
Volt már arról szó korábban hogy a teló profilváltások nélkül más hangon szólal meg mint az neki korábban meg lett határozva.
Azt is olvastam korábban hogy nem találja azt a hangot amit...,de szerintem nem ez lehet.
Pl.Tegnap általános profilomon volt és úgy is csengett ahogy kellett neki,de a következő hívásnál már a nokia tune hangja volt hallható.
A következő ugyancsak sokat előforduló jelenség hogy pl. néma profilban megadott hang helyett megint a nokia tune szólal meg .
Ílyet még telefonnál nem tapasztaltam korábban.
Tegnap este véletlenül odanéztem a telefon képernyője fehér ,gondolt egyet újraindult. JA N97 ! Vegyél drága jónevű telefont milyen jó lesz.
Már hogy a kb háromszori olyan szintű lefagyásról ne is beszéljek ,hogy csak a Hard reset segített.
Jó nem mondomvan rajta anyag Garmin full EU térkép sok film zene nagyon sok program . De nem tudok arról hogy vki mondta volna vagy a használati ut.
benne lenne hogy sokat ne használjátok mert összezavarodhat a készülék.
Igazából engem a beállított profil hangok nem rendeltetésszerű megszólalása bosszant.
Ha elnémítom ne kezdjen el dalolni
Mégis ha tudtok erre az anomáliára vmit.osszátok meg velem is.Vagy bennem van a hiba? Vmi beállítás?
Azért hozzáteszem igyekszem "normálisan" használni,tehát bazárom a programokat ,nem futtatok egyszerre sokat.
Tel.mem.22.Ram42.
Várom a válaszokat.
Hozzászólásokat.