Persze.ferret írta:Megnyomtad a kettőskereszt gombot?lackoedina írta:Na kérem,feltettem,,de nagyon hülye lehetek ehhez.(is)
Egyszerűen nem tudom azt megcsinálni,hogy a sima képnézegetőből átkerüljenek egy mappába,,és ott is maradjanak.tudtok segíteni?640 kép van a telcsimen,,és undorító,hogy összevissza vannak.ezét szeretném mappába rendezni.
Nokia N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung gt i5500+voda 845
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: Nokia N95
amit ma megvehetsz,ne halaszd holnapra.állitólag az ember gondolkodó lény.akkor én nem vagyok ember??
hmmm,,ezekszerint akkor nem.
-
- Újonc
- Kapcsolat:
Ok.Ez megvan,bekerültek a mappába,meg is lehet nézni.Már csak egy kérdés.Ha törlöm az eredeti galéria mappából a képet,akkor eltűnik, mindenhonnan.Ezen lehet változtatni??ferret írta:Akkor próbáld meg azt, hogy options-view-show/hide folderslackoedina írta:Persze.
amit ma megvehetsz,ne halaszd holnapra.állitólag az ember gondolkodó lény.akkor én nem vagyok ember??
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
A galériában felesleges szerintem az a mappába rendezés. Ha onnan törlöd, akkor mindenhonnan törlődik. Nem lehet ezen változtatni.lackoedina írta:Ok.Ez megvan,bekerültek a mappába,meg is lehet nézni.Már csak egy kérdés.Ha törlöm az eredeti galéria mappából a képet,akkor eltűnik, mindenhonnan.Ezen lehet változtatni??

-
- Újonc
- Kapcsolat:
Köszi.akkor nincs több kérdés.Marad a galériában is,majd nem onnan nyitom meg,,és akkor rendezettnek látszikferret írta:A galériában felesleges szerintem az a mappába rendezés. Ha onnan törlöd, akkor mindenhonnan törlődik. Nem lehet ezen változtatni.lackoedina írta:Ok.Ez megvan,bekerültek a mappába,meg is lehet nézni.Már csak egy kérdés.Ha törlöm az eredeti galéria mappából a képet,akkor eltűnik, mindenhonnan.Ezen lehet változtatni??

- robogo
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung I8000 +Nokia 6300
Sziasztok!
Kérdésem az lenne,hogy a Nokia N95 előlapján,a kijelző felett van plexi,vagy nincs!Gondolok itt egy karcra,amit egy előlap cserével orvosolni lehet?
Köszi!Robi
Kérdésem az lenne,hogy a Nokia N95 előlapján,a kijelző felett van plexi,vagy nincs!Gondolok itt egy karcra,amit egy előlap cserével orvosolni lehet?
Köszi!Robi
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Nincs plexi!az mar maga a kijelzo!robogo írta:Sziasztok!
Köszi!Robi
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Hy.. Feltettem a telefonra pár progit, ndrive,és egy játék,amik a galériában produkáltak nekem kb 40-50képet.. Mi a fenét tudok velük csinálni,hogy ne lassan őket?kicsit idegesít,amikor fényképek helyett ezeket lapozom.. Köszi
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=22871kat001 írta:Hy.. Feltettem a telefonra pár progit, ndrive,és egy játék,amik a galériában produkáltak nekem kb 40-50képet.. Mi a fenét tudok velük csinálni,hogy ne lassan őket?kicsit idegesít,amikor fényképek helyett ezeket lapozom.. Köszi
Csak hackelt telón működik. Ezután viszont nem fognak látszódni a galériában a progik képei.