Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: ferret »

dzu írta:Sziasztok...
...nekem egy olyan problémám volna, hogy kértem szigno fájlokat az opda-ról, megis van, a leírás szerint szignóztam már nem egy alkalmazást de telepítésnél mindig kilép egy oylan szöveggel, hogy a tanusítvány megakadályozza a telepítést....

...mit rontok el?? :?

a segítséget előre is köszönöm
Az alkalmazáskezelő beállítások így vannak? Szoft telepítés:mind és online tan.ell.:ki
Kép Kép
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

ferret írta:
dzu írta:Sziasztok...
...nekem egy olyan problémám volna, hogy kértem szigno fájlokat az opda-ról, megis van, a leírás szerint szignóztam már nem egy alkalmazást de telepítésnél mindig kilép egy oylan szöveggel, hogy a tanusítvány megakadályozza a telepítést....

...mit rontok el?? :?

a segítséget előre is köszönöm
Az alkalmazáskezelő beállítások így vannak? Szoft telepítés:mind és online tan.ell.:ki
Vagy jó IMEI-re kérted a fájlokat?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
dzu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dzu »

az IMEI-t néztem énis elösször de az stimmel...de beállítások is egyeznek...létezne, hogy nem működnek a fájlok amiket kaptam?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

dzu írta:az IMEI-t néztem énis elösször de az stimmel...de beállítások is egyeznek...létezne, hogy nem működnek a fájlok amiket kaptam?
Akkor töltsd le még egyszer, lehet rosszul töltötte le.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
dzu
Újonc
Újonc

jól töltöttem le mert csináltam egy szignózást a weblapon is és azis ugyanezt produkálta.....esetleg nemtudnátok ajánlani valalmi alkalmazást amit ha szignózok akkor tuti menie kéne 5530-n? lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen és mindig rosz alkalmazással próbálkoztam...
előre is köszönöm
jkoplev
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: jkoplev »

dzu írta:jól töltöttem le mert csináltam egy szignózást a weblapon is és azis ugyanezt produkálta.....esetleg nemtudnátok ajánlani valalmi alkalmazást amit ha szignózok akkor tuti menie kéne 5530-n? lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen és mindig rosz alkalmazással próbálkoztam...
előre is köszönöm
Nekem is hasonló problémám van. FW-t frissítettem a telón, a memóriakártyát is formáztam, új cer és key fájlokat igényeltem (meg is kaptam őket), ám a FW-frissítés óta se a telefonos (freesigner), se a gépes (SignSIS) szignózás nem működik (quickoffice-t szeretnék), mindkettő errort ír ki a szignózás végén, és nincsenek szignózott fájlok. :|
Itt leírtam részletesebben a problémámat, a szignózós topicban, de még nem érkezett megfejtés a problémára: viewtopic.php?f=84&t=1010&p=111282#p111207
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

dzu írta:jól töltöttem le mert csináltam egy szignózást a weblapon is és azis ugyanezt produkálta.....esetleg nemtudnátok ajánlani valalmi alkalmazást amit ha szignózok akkor tuti menie kéne 5530-n? lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen és mindig rosz alkalmazással próbálkoztam...
előre is köszönöm
Ha jó a szignózás, akkor mindegy milyen program, fel kell neki menni.
Küldd el az IMEI-det PÜ-ben, igénylek neked OPDA-ról, azok tuti jók ;)
dzu
Újonc
Újonc

Lenne még egy kérdésem....
...az én készülékemen a szoft. verzió: v10.0.050
mobilarénán olvastam, hogy jött ki új firmware decemberben (20.0.080), gondoltam megpróbálom...csináltam biztonsági mentést miegymást de amikor a NSU-val frissítettem volna azt írta ki, hogy nincs újabb verzió a telefonon lévőnél....megis néztem a nokia weblapján product kód alapján és ott is azt írta h nincs újabb szoft...namost a telefon a media marktban lett vásárolva...olvastam a forumon h ezek a telefonok nem engedik fel a 20-s szoft-t, ami mondjuk :censored: ....

erre a problémára nincs oylan megoldás esetleg amivel megmaradna a garancia??

Köszönöm
balu89
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: balu89 »

Csáó! Azt szeretnem kérdezni , hogy tud valaki valami jó térképprogit erre a cuccra. Előre is kössz:D CSáó!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

dzu írta:Lenne még egy kérdésem....
...az én készülékemen a szoft. verzió: v10.0.050
mobilarénán olvastam, hogy jött ki új firmware decemberben (20.0.080), gondoltam megpróbálom...csináltam biztonsági mentést miegymást de amikor a NSU-val frissítettem volna azt írta ki, hogy nincs újabb verzió a telefonon lévőnél....megis néztem a nokia weblapján product kód alapján és ott is azt írta h nincs újabb szoft...namost a telefon a media marktban lett vásárolva...olvastam a forumon h ezek a telefonok nem engedik fel a 20-s szoft-t, ami mondjuk :censored: ....

erre a problémára nincs oylan megoldás esetleg amivel megmaradna a garancia??

Köszönöm
Érdekes dolgok ezek, ismerősnek is MM-es a telefonja, és simán frissítette 20-asra. :hmm2:
Ma megyek hozzá, megnézem milyen product code-ja van.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”