Elims írta:...Meg a térkép részletezettsége szerintem semmit nem ér...
Emberek, ekkora ökörséget ne írjatok már!
Amikor bárki ilyet ír, egyszerűen ordít róla, hogy vagy soha se használta a programot, vagy legutoljára 2 évvel ezelőtt használta.
Ugyanez érvényes a "garmin jobban tervez" címszavú megállapításra is!
Minden amit írtok a Nokia Maps-ról 1 vagy 2 évvel ezelőtt még megállta a helyét, de ma már nem! Akkor tisztázzuk:
1) 1 éve a Maps 2.x valóban rettentően hülyén navigált, még a legkisebb falvak földutas, vagy kátyús mellékutcáira is lazán benavigált, de a Maps 3.x -ben teljesen átírták a navigációs kódot, és már ugyanolyan ostobán navigál (értad: bele a legnagyobb dugókba
), mint bármely más navigációs program.
2) 2 éve a Maps térképrészletessége valóban gyatra volt. De azóta 2 év telt el! Már kb. 1.5 éve megközelítette a Maps részletességre az iGo / Garmin szintjét, és a Maps 3 megjelenésével, és a gyalogos térképek tartalmazásával már egyszerűen lealázza a Garmint, és ez utóbbit meg se csinálták rendesen érintőkijelzők támogatására.
Lassacskán elkészül a Maps 3.1 is és remélhetőleg lassan az iGo is befejezésre kerül, és még csak hab a tortán, hogy a konkurencia is elkezdte elég keményen feltérképezni Közép-Európát, és innentől a Garmint lehet is lehúzni a ... -ba
Roleeka1771 írta:
Nekem nem engedi letölteni...
Azt írja ki, hogy nincs file... (File does not exist.)
Biztonsági okokból mindig tartok egy alternatív letöltési lehetőséget:
http://necc86.extra.hu/nevjegy_frissito_v1.5.zip
Elims írta:Köszi! Akkor inkább rárakom azt a bill.zár programot. (megvannak a cer,key fájlok..gyorsan ment)
A telefon (közel) szétnyomása nélkül biztos nem fog összejönni bármilyen véletlen lenyomódás a zsebedben. Én sose használom a billentyűzár funkciót ha a zsebemben tartom a telefont, de tégy ahogy jónak látod.
Elims írta:Dehogy garis. )
Csak magát a telefont vettem meg.Nincs hozzá semmi tartozék. (na persze nekem megmaradt a n96-ból a bontatlan 2részes head-set,adatkábel és videókábel.Hétfőn vennem kell egy töltőt mert számítógépről tölteni....tiszta "kocka" leszek :-) )
Az az időjárás program használ vmennyi adatforgalmat,ugye? Necc kijelzőjén nagyon jól mutat.
Hacsak nem "lopottan" lett beszerezve, akkor igen is garis a telefon! Még fél éve sincs a piacon, és a bolti sufnigarik is minimum 1 évre szólnak! Inkább nem mondok véleményt az előző tulajról, aki ezt az egészet ennyiben hagyta... Kérdezz körül a többiek közt, akik tapasztaltak a Nokia szervizesek/kereskedések között, hogy melyik az a kereskedő, aki garipapír nélkül is hajlandó lenne pár ezresért berakni azt a bizonyos lezárógombot.
PC-ről persze hogy szívás a töltés, mert USB-ről maximum 5V/500mA -t tud leadni (2.5W töltőáram maximum, amiből az USB "önfenntartására" elmegy még valamennyi tippjeim szerint). A gyári, hálózati töltő neve: "Nokia AC-10E" és 5V/1200mA avagy 6W a töltőteljesítménye, és mindenféle utángyártott vackot erősen nem ajánlok.
nsee írta:Időjárás progi mennyi adatforgalmat generálhat egy hónap alatt?
Az időjárás program (accuweather) generál némi forgalmat, 1 lekérés kb. 15KB, és óránként frissíti magát, de csak akkor, ha a készenléti kijelzőt nézed. Azaz ha lerakod a telefont 3 órára, majd használod, csak ekkor áll neki lefrissíteni magát ami néha beletelhet jó pér másodpercbe is.
Az SPB weather adatformalma pedig nagyban függ a beállított városok számától, illetve hogy milyen gyakran frissíted, illetve képes csak akkor frissíteni, ha épp wifire van csatlakoztatva a telefon.