N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: bikemano »

thulika írta:
potter55 írta:
thulika írta:Sziasztok.
Nem tudjátok,nincs-e megoldás N97+20as szoftveren ngage játékok futtatására?
Köszi. B.Ú.É.K.
Nem lehet még hackelni, így szerintem nincs.
Köszi.Akkor csak időkérdése és megoldják szerintem :)
Az nem olyan biztos, mert ahogy most áll az N-gage 2.0 lehet, hogy vége és a játékok nagy része már kivan adva sis-ben (vagy akár javában, habár gyengébb minőségben) is, it van pl néhány :

Hooked On Creatures of the Deep
Pandemonium
Brothers In Arms
Worms World Party
Need for Speed: Undercover
Prince of Persia
Real Football 2009
Tetris
Asphalt 4: Elite Racing
MONOPOLY WORLD
Crash Bandicoot Nitro Kart 3D
Tomb Raider: Underworld
FIFA 09
Snakes Subsonic
FIFA 08
Asphalt 3: Street Rules
World Series of Poker
Stb....
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

thulika írta:Sziasztok.
Nem tudjátok,nincs-e megoldás N97+20as szoftveren ngage játékok futtatására?
Köszi. B.Ú.É.K.
Nem lehet még hackelni, így szerintem nincs.[/quote]

Köszi.Akkor csak időkérdése és megoldják szerintem :)[/quote]

Az nem olyan biztos, mert ahogy most áll az N-gage 2.0 lehet, hogy vége és a játékok nagy része már kivan adva sis-ben (vagy akár javában, habár gyengébb minőségben) is, it van pl néhány :

Hooked On Creatures of the Deep
Pandemonium
Brothers In Arms
Worms World Party
Need for Speed: Undercover
Prince of Persia
Real Football 2009
Tetris
Asphalt 4: Elite Racing
MONOPOLY WORLD
Crash Bandicoot Nitro Kart 3D
Tomb Raider: Underworld
FIFA 09
Snakes Subsonic
FIFA 08
Asphalt 3: Street Rules
World Series of Poker
Stb....[/quote]

igen, de ha s60v5-ben gondolkodunk, akkor ezek közül van rá pár jáva verzió és még kevesebb symbian. Jávában nagyobb az esély, hogy átírják s60v5-re, de nem mindegyiket. Pl. a focis játékokból csak 2010-es java van és nuku symbian, régebbi kiadások 2009, 2008 stb. teljesen felejtősek(se java, se symbian).
Tehát én megértem, hogy egy jó lehetőség lenne N97-en n-gage játékokat tolni, mert amit bikemano leírt, az inkább s60v3-ra igaz.
kalikim
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kalikim »

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Torrent oldalakról letölthetőek az N-gage játékok. Ezek mindegyike .sis fájl. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom telepíteni ezeket? Ezeket a fájlokat is hasonló képen kell szignózni, mint bármely .sis jájlt? N97-es nokiám van, amin 12.0.026.C01.01-es szoftver fut. A választ előre is köszönöm.
Aki keres az dolgozik
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

kalikim írta:Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Torrent oldalakról letölthetőek az N-gage játékok. Ezek mindegyike .sis fájl. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom telepíteni ezeket? Ezeket a fájlokat is hasonló képen kell szignózni, mint bármely .sis jájlt? N97-es nokiám van, amin 12.0.026.C01.01-es szoftver fut. A választ előre is köszönöm.
A te telódra való n-gage nem sis fájl, hanem *.n-gage a kiterjesztése. Előfordulhat, hogy be van csomagolva zip-be vagy rar-ba, de kicsomagolás után is *.n-gage kiterjesztésű fájlt kell, hogy kapj (most kimondottan a tört játékokról beszélek). Alapvetően n-gage 2.0-ás játékokat keress, mert amit találtál, azok régi fájlok, itt nem futnának.
De gondolom tudod, hogy ezek az n-gage kiterjesztésű fájlok pl. N97-en is egy n-gage keretprogram segítségével futnak, tehát nem csak úgy a la natur.
Hogy világos legyen, hogy miről is van szó, javaslok egy teljesen ingyenes dolgot.
Látogass el a www.n-gage.com oldalra és ha oldalt kiválasztottad a nyelvet (mondjuk az international english-t), akkor bejön a főoldal, ahol a GET N-GAGE menüpontra kattintva letöltheted az N97-re való keretprogit, ezek után a GAMES menüpontból letölthetsz egy trial játékot hozzá (itt látni fogod legalább, hogy milyen játékok vannak, de sok közülük nincs feltörve), és ezek után a keretprogit telepítheted a telóra, majd ha kész, akkor csatlakozz a pc-hez, mert a játék egy exe fájl lesz, amely futtatás közben telölt és telepít játékot a telóra. ha kész, akkor lecsatlakozol és a telón megnyitod az n-gage keretprogit.
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2

Hozzászólás Szerző: mandala »

Sziasztok! A kisfiam N82-es telójára feltettem az n-gage keretprogi tört verzióját és a tört játékokból néhányat. Rendesen működött is a Pythonok mellett,nem volt semmi ütközés egyik játéknál sem. Viszont mióta feltettem neki a Quake1-et, 2-őt és 3-at, azóta egy sor játék nem indul el az n-gage progiban. Tud erre esetleg valaki valamilyen megoldást?! Előre is köszi az ötleteket!
kalikim
Újonc
Újonc

luciuscornelius írta:
kalikim írta:Sziasztok!

A te telódra való n-gage nem sis fájl, hanem *.n-gage a kiterjesztése. Előfordulhat, hogy be van csomagolva zip-be vagy rar-ba, de kicsomagolás után is *.n-gage kiterjesztésű fájlt kell, hogy kapj (most kimondottan a tört játékokról beszélek). Alapvetően n-gage 2.0-ás játékokat keress, mert amit találtál, azok régi fájlok, itt nem futnának.
De gondolom tudod, hogy ezek az n-gage kiterjesztésű fájlok pl. N97-en is egy n-gage keretprogram segítségével futnak, tehát nem csak úgy a la natur.
Hogy világos legyen, hogy miről is van szó, javaslok egy teljesen ingyenes dolgot.
Látogass el a http://www.n-gage.com oldalra és ha oldalt kiválasztottad a nyelvet (mondjuk az international english-t), akkor bejön a főoldal, ahol a GET N-GAGE menüpontra kattintva letöltheted az N97-re való keretprogit, ezek után a GAMES menüpontból letölthetsz egy trial játékot hozzá (itt látni fogod legalább, hogy milyen játékok vannak, de sok közülük nincs feltörve), és ezek után a keretprogit telepítheted a telóra, majd ha kész, akkor csatlakozz a pc-hez, mert a játék egy exe fájl lesz, amely futtatás közben telölt és telepít játékot a telóra. ha kész, akkor lecsatlakozol és a telón megnyitod az n-gage keretprogit.
Először is köszönöm a választ. Tehát, letöltöm a keret progit és töltök hozzá játékot, ami Trial verziós. Azt utána fel tudom törni valahogy? :hmm2:
Aki keres az dolgozik
zombei
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5630 XM

Hozzászólás Szerző: zombei »

Ahogy már fentebb is említették N97-et nem lehet hackelni szóval csak demoval tudsz játszani rajta vagy a symibanos verziókkal amik eléggé hasonlítanak az n-gages veriókra. :whistle:
kalikim
Újonc
Újonc

zombei írta:Ahogy már fentebb is említették N97-et nem lehet hackelni szóval csak demoval tudsz játszani rajta vagy a symibanos verziókkal amik eléggé hasonlítanak az n-gages veriókra. :whistle:
Értem... :sad: Azért köszönöm a választ.
Aki keres az dolgozik
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

kalikim írta:
zombei írta:Ahogy már fentebb is említették N97-et nem lehet hackelni szóval csak demoval tudsz játszani rajta vagy a symibanos verziókkal amik eléggé hasonlítanak az n-gages veriókra. :whistle:
Értem... :sad: Azért köszönöm a választ.
Amugy fut rajta a teljes verzio is ha megveszed (az árakat nem tudom), ha nagyon szeretnél játszani vele és olcso is szerintem megéri megvenni párat (de sok közülük vagy nagyon gagyi vagy megtalálod sis,java kiterjesztésben)
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

én nem írtam neki olyat, hogy nem lehet hackelni, mert neki a 12es szoft van rajta és ha jól tudom, akkor a 20astól nem lehet, de javítsatok ki, ha tévedek.
a hivatalos oldalt az alapok elsajátítása miatt ajánlottam és nem azért mert teljesen kizárom, hogy tört játékokkal játszon.
tehát, ha hackelhető a teló, akkor pár tört menni fog, azért nem írom, hogy mind a huszonvalahány tört n-gage 2.0 játék flottul menne, mert nem s60v5-re törték fel őket és a szoftver miatt lehetnek gubancok.
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”