rydair írta:Hali. Sajnos úgy értesültem, hogy feketében nem lesz kapható a teló magyarországon.. Ezen okból nekem is csak szürkét sikerült beszerezni.
Ennek ellenére az enyém (november 19-én vettem) fekete... Igaz, ez T-s!
rydair írta:Kicsit lassúcska amúgy a telefon, de nem lassabb mint bármelyik másik symbian
Ha felteszed az új R1CA037 firmware-t, ami dec. 9-től Magyarországon is elérhető, akkor lényeges gyorsabb lesz a telefon (elsősorban a billentyűzár után ébred egyből, és a menüben is gyorsabban válaszol). Csupán a honlapon található Update Service-t kell leszedni és követni az utasítások, miután letölt egy 105megás szoft-ot (nekem elég gyorsan jött le) majd 1-2 perc alatt frissít. A frissítéssel SEMMILYEN személyes adat nem vész el.
Észrevehető változás még, hogy ha üzenete van a telefonnak alul (pl: új esemény, "billentyűk lezárva" vagy rendszer info) akkor a képernyő többi részét elfade-eli és a többi világít, mint Nokiáknál. (picit fura, mert ha eltűnik az üzenet, akkor kivilágítja az egészet) De az általad említett hangszóró is javul vele, legalábbis mind beszédnél, mind lejátszásnál sokkal hangosabb (és szerintem tisztább is, de én botfülű vagyok)
Én mint átlag felhasználó mást nem vettem észre...