Nokia 5530 XpressMusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Megoldottam. csak OVI-ról leszedtem a youtube alkalmazást tel mamoriéba és müködik, de most talátam vmi furcsábbat. Alap állapotban tehát semmi program nem fut a háttérben zúg a hagszóró és meríti az akksit, ez mitől lehet és hogy lehetne orvosolni ezt? köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530 expressmusic
ezzel a problémával én is szembesültem. sajnos a media marktos telefonok product codeja nem engedi 10-es fölé frissíteni. Nekem is az van és én átmenetileg átírtam a product code-ot (ami garanciavesztéssel jár) és úgy frissítettem, majd visszaírtam az eredeti product code-ra.msys írta:Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra.
Túl sok javulást nem tapasztaltam, talán stabilabb lett egy picit.
Ami fontos az én részemrôl, hogy szerintem nagyon gagyi a beépített e-mail kliens programja, normális levelevezésre, használhatatlan, pedig nekem az MfE miatt kell, szóval ha valaki tud valamilyen jó alternatívát azt megöszönném.
Külsô GPS vevôvel meg iszonyatosan jól navigál.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530
Üdv. Köszi az infót. De ez hihetetlen. Mi milyen product kóddal és miért kaptuk így? Kb. ötször szedtem le ota-n a 20-as szoftot ami ugye több mint 20Mb alkalmanként. Ezt kifizeti a nokia? Nem is értem mit képzelnek. Szegény teló jelzi hogy van frissítés rá, aztán ugye edge-en kb fél óra mire letölti, és a végén kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal. Ez hihetetlen! És mint előző hsz-ban írtam: a kijelző körüli keret az ujjal használattól úgy kopik mint az állat. Szóval ez így már sok! A lötyögő hátlap meg a billentyűzár gomb már csak hab a tortán. Pedig annyira megszerettem...dexter_1975 írta:ezzel a problémával én is szembesültem. sajnos a media marktos telefonok product codeja nem engedi 10-es fölé frissíteni. Nekem is az van és én átmenetileg átírtam a product code-ot (ami garanciavesztéssel jár) és úgy frissítettem, majd visszaírtam az eredeti product code-ra.msys írta:Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra.
Túl sok javulást nem tapasztaltam, talán stabilabb lett egy picit.
Ami fontos az én részemrôl, hogy szerintem nagyon gagyi a beépített e-mail kliens programja, normális levelevezésre, használhatatlan, pedig nekem az MfE miatt kell, szóval ha valaki tud valamilyen jó alternatívát azt megöszönném.
Külsô GPS vevôvel meg iszonyatosan jól navigál.
- starwars56
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530 White-Blue
hello all nekem lenne egy olyan kerdesem hogy ti tudtok wifin keresztül youtube-t nézni ? Mert én nekem olyan hogy rámegyek a youtube-ra rá mek egy vidire es fönt megjelenik egy olyan hogy betöltés ok várok kb 3 percet a betöltés még mindig nullán van és aztán azt irja hogy nem tud rá csatlakozni..... Aki tudja erre a megoldást pls irja le
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Azt nem tudom, de próbáld ki a MobiTubia-t talán azzal jó lesz.starwars56 írta:hello all nekem lenne egy olyan kerdesem hogy ti tudtok wifin keresztül youtube-t nézni ? Mert én nekem olyan hogy rámegyek a youtube-ra rá mek egy vidire es fönt megjelenik egy olyan hogy betöltés ok várok kb 3 percet a betöltés még mindig nullán van és aztán azt irja hogy nem tud rá csatlakozni..... Aki tudja erre a megoldást pls irja le
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- starwars56
- 1. szint
oké letöltöttem felraktam hogy kell használni mert nem tudtam még eljutni vele egy vidó megnézéséig csak addig tudtam hogy kiválasztom a youtube-t XD ?potter55 írta:Azt nem tudom, de próbáld ki a MobiTubia-t talán azzal jó lesz.starwars56 írta:hello all nekem lenne egy olyan kerdesem hogy ti tudtok wifin keresztül youtube-t nézni ? Mert én nekem olyan hogy rámegyek a youtube-ra rá mek egy vidire es fönt megjelenik egy olyan hogy betöltés ok várok kb 3 percet a betöltés még mindig nullán van és aztán azt irja hogy nem tud rá csatlakozni..... Aki tudja erre a megoldást pls irja le
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Beírod a keresőjébe a szám címét és utána letölti és már nézheted is. De ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor azt Itt tegyed fel.starwars56 írta: oké letöltöttem felraktam hogy kell használni mert nem tudtam még eljutni vele egy vidó megnézéséig csak addig tudtam hogy kiválasztom a youtube-t XD ?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- Deepy
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
starwars56 írta:hello all nekem lenne egy olyan kerdesem hogy ti tudtok wifin keresztül youtube-t nézni ? Mert én nekem olyan hogy rámegyek a youtube-ra rá mek egy vidire es fönt megjelenik egy olyan hogy betöltés ok várok kb 3 percet a betöltés még mindig nullán van és aztán azt irja hogy nem tud rá csatlakozni..... Aki tudja erre a megoldást pls irja le
Szia!
Nekem is ez volt a problémám ameddig itt a fórumon (pár oldallal vissza nézed meglátod) kaptam erre segítséget!
A telefon böngészőjével megkell nyitni ezt az oldlat www.m.youtube.com/app és akkor onnan lelehet tölteni a youtube programját, és nekem tökéletesen működik vele
- starwars56
- 1. szint
KÖSZI!!!! ezzel már jóDeepy írta:starwars56 írta:hello all nekem lenne egy olyan kerdesem hogy ti tudtok wifin keresztül youtube-t nézni ? Mert én nekem olyan hogy rámegyek a youtube-ra rá mek egy vidire es fönt megjelenik egy olyan hogy betöltés ok várok kb 3 percet a betöltés még mindig nullán van és aztán azt irja hogy nem tud rá csatlakozni..... Aki tudja erre a megoldást pls irja le
Szia!
Nekem is ez volt a problémám ameddig itt a fórumon (pár oldallal vissza nézed meglátod) kaptam erre segítséget!
A telefon böngészőjével megkell nyitni ezt az oldlat http://www.m.youtube.com/app és akkor onnan lelehet tölteni a youtube programját, és nekem tökéletesen működik vele
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
Hello all! Olyan problémám lenne, hogy nem lehet megoldani valahogy azt, hogy nekelljen kioldani a billentyűzárat telefonhívás fogadás előtt??
Hihetetlenül idegesít basszus...
Köszii!
Hihetetlenül idegesít basszus...
Köszii!