Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
AknAthn
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: AknAthn »

Megoldottam. csak OVI-ról leszedtem a youtube alkalmazást tel mamoriéba és müködik, de most talátam vmi furcsábbat. Alap állapotban tehát semmi program nem fut a háttérben zúg a hagszóró és meríti az akksit, ez mitől lehet és hogy lehetne orvosolni ezt? köszi
dexter_1975
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530 expressmusic

Hozzászólás Szerző: dexter_1975 »

msys írta:Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra.
ezzel a problémával én is szembesültem. :hmm2: sajnos a media marktos telefonok product codeja nem engedi 10-es fölé frissíteni. Nekem is az van és én átmenetileg átírtam a product code-ot (ami garanciavesztéssel jár) és úgy frissítettem, majd visszaírtam az eredeti product code-ra. :roll:
Túl sok javulást nem tapasztaltam, talán stabilabb lett egy picit.

Ami fontos az én részemrôl, hogy szerintem nagyon gagyi a beépített e-mail kliens programja, normális levelevezésre, használhatatlan, pedig nekem az MfE miatt kell, szóval ha valaki tud valamilyen jó alternatívát azt megöszönném.

Külsô GPS vevôvel meg iszonyatosan jól navigál. ;)
msys
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: msys »

dexter_1975 írta:
msys írta:Üdv m.ki. Két dolog lenne amiben a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az egyik hogy a 20-as szoftot nem tudom sem ota-n (ott letölti, telepítésnél viszont kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal...) sem OVI Suiton (a 10-est ismeri a legújabbnak), a PC Suite szintén a 10-est, tehát ezekről csak újra tudom telepíteni. Próbáltam is mindkettővel és a 10-est rakja újra.
ezzel a problémával én is szembesültem. :hmm2: sajnos a media marktos telefonok product codeja nem engedi 10-es fölé frissíteni. Nekem is az van és én átmenetileg átírtam a product code-ot (ami garanciavesztéssel jár) és úgy frissítettem, majd visszaírtam az eredeti product code-ra. :roll:
Túl sok javulást nem tapasztaltam, talán stabilabb lett egy picit.

Ami fontos az én részemrôl, hogy szerintem nagyon gagyi a beépített e-mail kliens programja, normális levelevezésre, használhatatlan, pedig nekem az MfE miatt kell, szóval ha valaki tud valamilyen jó alternatívát azt megöszönném.

Külsô GPS vevôvel meg iszonyatosan jól navigál. ;)
Üdv. Köszi az infót. De ez hihetetlen. Mi milyen product kóddal és miért kaptuk így? Kb. ötször szedtem le ota-n a 20-as szoftot ami ugye több mint 20Mb alkalmanként. Ezt kifizeti a nokia? Nem is értem mit képzelnek. Szegény teló jelzi hogy van frissítés rá, aztán ugye edge-en kb fél óra mire letölti, és a végén kiírja hogy nem kompatibilis a telefonnal. Ez hihetetlen! És mint előző hsz-ban írtam: a kijelző körüli keret az ujjal használattól úgy kopik mint az állat. Szóval ez így már sok! A lötyögő hátlap meg a billentyűzár gomb már csak hab a tortán. Pedig annyira megszerettem...
starwars56
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5530 White-Blue

Hozzászólás Szerző: starwars56 »

hello all nekem lenne egy olyan kerdesem hogy ti tudtok wifin keresztül youtube-t nézni ? Mert én nekem olyan hogy rámegyek a youtube-ra rá mek egy vidire es fönt megjelenik egy olyan hogy betöltés ok várok kb 3 percet a betöltés még mindig nullán van és aztán azt irja hogy nem tud rá csatlakozni..... Aki tudja erre a megoldást pls irja le :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

starwars56 írta:hello all nekem lenne egy olyan kerdesem hogy ti tudtok wifin keresztül youtube-t nézni ? Mert én nekem olyan hogy rámegyek a youtube-ra rá mek egy vidire es fönt megjelenik egy olyan hogy betöltés ok várok kb 3 percet a betöltés még mindig nullán van és aztán azt irja hogy nem tud rá csatlakozni..... Aki tudja erre a megoldást pls irja le :)
Azt nem tudom, de próbáld ki a MobiTubia-t talán azzal jó lesz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
starwars56
1. szint
1. szint

potter55 írta:
starwars56 írta:hello all nekem lenne egy olyan kerdesem hogy ti tudtok wifin keresztül youtube-t nézni ? Mert én nekem olyan hogy rámegyek a youtube-ra rá mek egy vidire es fönt megjelenik egy olyan hogy betöltés ok várok kb 3 percet a betöltés még mindig nullán van és aztán azt irja hogy nem tud rá csatlakozni..... Aki tudja erre a megoldást pls irja le :)
Azt nem tudom, de próbáld ki a MobiTubia-t talán azzal jó lesz.
oké letöltöttem felraktam hogy kell használni mert nem tudtam még eljutni vele egy vidó megnézéséig csak addig tudtam hogy kiválasztom a youtube-t XD ?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

starwars56 írta: oké letöltöttem felraktam hogy kell használni mert nem tudtam még eljutni vele egy vidó megnézéséig csak addig tudtam hogy kiválasztom a youtube-t XD ?
Beírod a keresőjébe a szám címét és utána letölti és már nézheted is. De ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor azt Itt tegyed fel.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Deepy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XM

Hozzászólás Szerző: Deepy »

Szia!
Nekem is ez volt a problémám ameddig itt a fórumon (pár oldallal vissza nézed meglátod) kaptam erre segítséget!
A telefon böngészőjével megkell nyitni ezt az oldlat www.m.youtube.com/app és akkor onnan lelehet tölteni a youtube programját, és nekem tökéletesen működik vele :)
starwars56
1. szint
1. szint

Deepy írta:

Szia!
Nekem is ez volt a problémám ameddig itt a fórumon (pár oldallal vissza nézed meglátod) kaptam erre segítséget!
A telefon böngészőjével megkell nyitni ezt az oldlat http://www.m.youtube.com/app és akkor onnan lelehet tölteni a youtube programját, és nekem tökéletesen működik vele :)
KÖSZI!!!! ezzel már jó :whaaa: :Notworty: :D
f.patrik17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530

Hozzászólás Szerző: f.patrik17 »

Hello all! Olyan problémám lenne, hogy nem lehet megoldani valahogy azt, hogy nekelljen kioldani a billentyűzárat telefonhívás fogadás előtt?? :wacko: :sad:
Hihetetlenül idegesít basszus...
Köszii!
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”