Csak box-szal, pénzért. Otthoni módszer nincs. Szerintem tanulj meg szignózni, és nem kell a (alkalmanként amúgy is instabilitáshoz vezető) hack.aszilagyi1 írta:Vettem egy uj E52-t A szoftverét megfrissitettem a 022.009-re,az lenne a kérdesem hogy lehetne visszarakni a régi szoftot gar.vesztés nélkül?ű
Mint később kiderült a régi szoft hackelhető az új még nem.
Előre is köszönöm
Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
Lehet, hogy at RM verza nem stimmel. RM-356-os, vagy más?pierre4646 írta:Sziasztok!
Lenne egy problémám. Nokia 5800-át szeretnék frissíteni. Átírtam a product kódot sikeresen erre: 0573857: RUSSIAN Black HUNGARY. Mivel a telóm ázsiai piacra szánt készülék. Mondjuk ez engem nem is zavarna Mer minden ua csak TVkimenet nincs (nem is érdekel). Szóval elindítva az NSU-t nem találja a készüléket. Az ovi szoftverfrissítője meg belső hibát ír ki. A telón történő frissítésnél meg azt írja h nincsen elérhető frissítés pedig a nokia.hu-n is megnéztem h erre a productra lennie kell. KÉREM AKI TUD AZ SEGÍTSEN NEKEM. KÖSZÖNÖM ELŐREIS.
ÜDV
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
Állítsd le a pc suite-ot, a jobb alsó sarokban se legyen ott, és menni fog az NSS.aladdin írta:Sziasztok!
Vettem egy Nokia N79-et és szeretném átírni a product codot benne, de ezt nem tudom megcsinálni az NSS-el (V1.0.38.15)
Lehet, hogy nem kompatibilis az N79-cel??? a magyar menüt szeretném rárakni, mert egy frissítés után ,csak az angolt
és még egy pár idegen nyelvűt rakott fel!
Ebben szeretnék segítséget kérni tőletek!
Üdv: aladdin!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszi!Maradok a szignózásnál.Addig mig meg nem jelenik erre is a hack.pll írta:Csak box-szal, pénzért. Otthoni módszer nincs. Szerintem tanulj meg szignózni, és nem kell a (alkalmanként amúgy is instabilitáshoz vezető) hack.aszilagyi1 írta:Vettem egy uj E52-t A szoftverét megfrissitettem a 022.009-re,az lenne a kérdesem hogy lehetne visszarakni a régi szoftot gar.vesztés nélkül?ű
Mint később kiderült a régi szoft hackelhető az új még nem.
Előre is köszönöm

-
- Újonc
- Készüléktípus: LG G4
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 4 times
aladdin írta:Sziasztok!
Vettem egy Nokia N79-et és szeretném átírni a product codot benne, de ezt nem tudom megcsinálni az NSS-el (V1.0.38.15)
Lehet, hogy nem kompatibilis az N79-cel??? a magyar menüt szeretném rárakni, mert egy frissítés után ,csak az angolt
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
Elolvasod a válaszokaz is, vagy csak hobbyszerűen felteszed uazt a kérdést.aladdin írta:aladdin írta:Sziasztok!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N79
Üdv van egy t-mobilos nokia n79-es telóm és nss-el át lett irva a product kódja és a 31.002 szoft van rajta ezt vissza lehet valahogy varázsolni a 11.049-re? Olvastam hogy szoftverfrissítéssel nem lehet esetleg más módszerel ?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Otthon nem tudod csak pénzért. Ment egy pü.recon666 írta:Üdv van egy t-mobilos nokia n79-es telóm és nss-el át lett irva a product kódja és a 31.002 szoft van rajta ezt vissza lehet valahogy varázsolni a 11.049-re? Olvastam hogy szoftverfrissítéssel nem lehet esetleg más módszerel ?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Thewreck
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 - 4.1.2
- Kapcsolat:
Sziasztok.
Az itt olvasottak segítségével (hála a nokiaprogramok.hu-nak és nektek, valamint az NSS+NSU), én is sikeresen lecseréltem egy pár napja az 5310 telóban a szoftvert, ekkor angol lett, de a helyes product kód megadása után ismét megcsináltam és így már magyar és tökéletes
Lenne viszont csupán csak az érdekesség miatt egy kérdésem. Az imei számot bele lehet írni, illetve átírni valahogy? Látom, hogy az NSS-ben talán lenne ilyen lehetőség, de mégsem végzi el a műveletet. megj.: csak azért kérdem, mert bár már nincs meg az a telóm, de volt egy Samsung L700-as telóm amibe egy kód beírása után csupa nulla lett az imei szám. Most ilyen gondom nincs, csak csupán érdekesség miatt, ha véletlenül ilyen, vagy hasonló falba ütköznék, akkor legalább tisztában lenék a lehetőségekkel áés nem utolsó sorban, ha valaki ezt az infót megossza itt a fórumban, akkor más is ismeri ezt az eljárást is...
+1x köszönet mindenkinek az építő jellegű hozzászólásaiért!!
--------------------------------------------------------
Az itt olvasottak segítségével (hála a nokiaprogramok.hu-nak és nektek, valamint az NSS+NSU), én is sikeresen lecseréltem egy pár napja az 5310 telóban a szoftvert, ekkor angol lett, de a helyes product kód megadása után ismét megcsináltam és így már magyar és tökéletes

Lenne viszont csupán csak az érdekesség miatt egy kérdésem. Az imei számot bele lehet írni, illetve átírni valahogy? Látom, hogy az NSS-ben talán lenne ilyen lehetőség, de mégsem végzi el a műveletet. megj.: csak azért kérdem, mert bár már nincs meg az a telóm, de volt egy Samsung L700-as telóm amibe egy kód beírása után csupa nulla lett az imei szám. Most ilyen gondom nincs, csak csupán érdekesség miatt, ha véletlenül ilyen, vagy hasonló falba ütköznék, akkor legalább tisztában lenék a lehetőségekkel áés nem utolsó sorban, ha valaki ezt az infót megossza itt a fórumban, akkor más is ismeri ezt az eljárást is...

+1x köszönet mindenkinek az építő jellegű hozzászólásaiért!!
--------------------------------------------------------
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Been thanked: 2 times
Rövid leszek, nem, azt nem tudod átírni.Thewreck írta:...Lenne viszont csupán csak az érdekesség miatt egy kérdésem. Az imei számot bele lehet írni, illetve átírni valahogy?
-----------------------------------------------------
És még valami: kivettem a kommentedből a két linket, a ütközik Szabályzatban leírtakkal.