Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: laci64 »

lsebestyen írta:3500 forintért a tiéd, de ha van 4gigásod akkor szívesen cserélek, tudom van ennél olcsóbb, csak az nem class 6 és nemis eredeti.
Ment PÜ.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Zsoltszeifert
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Zsoltszeifert »

LCHRISS:

Ha új, garanciás akkor vidd vissza.
Valami szemvízbe meg kéne nézetni, mert gondja lehet a hangszórónak, ha a fogadott hívásnál nincs hang normál esete.
LCHRISS
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE X8
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LCHRISS »

Zsoltszeifert írta:LCHRISS:

Ha új, garanciás akkor vidd vissza.
Valami szemvízbe meg kéne nézetni, mert gondja lehet a hangszórónak, ha a fogadott hívásnál nincs hang normál esete.
Sajnos nem új... egy fórumozónak küldöm el :yes: benne jobban megbízom. Lehetséges, h csak kikel fújni, de megeshet is, h cserélni kell :roll: Ráadásul más baja is van -> nem szól a zene fülhallgatóval, de a rádió pedig szól.
Számítógépezni ameddig el nem kopnak a billentyűzet gombjai!
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Sziasztok Sorstársak!

A kommentek alapján sok e51-es tulajnak fájt a feje a halk hangszóró miatt. Jelentem nekem van egy megoldásom a problémára! Igaz nem valami elegáns, viszont az eredmény minden pénzt ill. barkácsolást megér :yeah:
Le kell szedni az előlapot ami egy t6-os (torx) csavarhúzóval könnyedén menni fog. Az előlapon szemben a hangszóróval van egy plexilap ami útját állja a hangoknak. Van rajta egy hosszanti és egy szabályos furat csak épp rossz helyen. Na ezt a két rést kell összehozni egy pengével vagy bármi más szúró-vágó fegyverrel amivel jól bánsz. Vigyázz, mert az előlap könnyen eltörhet és a porvédő szövet is átszakadhat. Ha ügyes vagy hangerőorgia lesz a vége :lol3:
zoleem3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51 + HTC TyTn II Kaiser

Hozzászólás Szerző: zoleem3 »

én ezt a modszert vagy hasonlot a régi 6600-son probáltam és tényleg hatásos. a mostani e51-em nekem megfelel ugyhogy nem kisérletezem. de szerintem is hatásos lehet. egyetértek csabesz kolégával.
littlewillie
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: littlewillie »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy e51 v300-on a helloox 1.03-mal történő hackelés után, hozzá tudok majd férni a c-n a private mappához?
Az n-gage játékok telepítésénél, hogy bele tudjam illeszteni azt a bizonyos txt fájlt. Ha ez a módszer nem megy, akkor valamiképp hozzáférést lehet ahhoz a mappához szerezni?

Ha esetleg nem lehetne, akkor van esélyem, hogy elindulnak majd az n-gage játékok valami úton módon?
A válaszokat előre is köszi!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

littlewillie írta:Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy e51 v300-on a helloox 1.03-mal történő hackelés után, hozzá tudok majd férni a c-n a private mappához?
Az n-gage játékok telepítésénél, hogy bele tudjam illeszteni azt a bizonyos txt fájlt. Ha ez a módszer nem megy, akkor valamiképp hozzáférést lehet ahhoz a mappához szerezni?

Ha esetleg nem lehetne, akkor van esélyem, hogy elindulnak majd az n-gage játékok valami úton módon?
A válaszokat előre is köszi!
Ha sikerül a hack akkor hozzá tudsz férni a private mappához és másolhatod be a .txt fájlt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
littlewillie
Újonc
Újonc

wow köszönöm az extrém gyors választ!
Engem tulajdonképpen ez a HA zavar. Tehát helloox 1.03mal sikerülni fog a hack v300-on?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

littlewillie írta:wow köszönöm az extrém gyors választ!
Engem tulajdonképpen ez a HA zavar. Tehát helloox 1.03mal sikerülni fog a hack v300-on?
Ha nem akkor ott a HelloOX2.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
littlewillie
Újonc
Újonc

potter55 írta:
littlewillie írta:wow köszönöm az extrém gyors választ!
Ha nem akkor ott a HelloOX2.
Sajnos azzal nem ment, próbáltam. A helloOx 1.03hoz meg kell memóriakártya, azért holnap fogok elrobogni.
kösz mégegyszer

Ja és még valami. Az N-gage játékokhoz feltétlenül kell az a txt file? Elvileg az a Landscape módhoz kell ha jól tudom. Mondjuk ha azt mondom, hogy elvagyok Landscape mód nélkül is, akkor azt a lépést nem lehet kihagyni? Sorry ha lámáskodom:D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”