N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- zombei
- Újonc
- Készüléktípus: 5630 XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: N-Gage szolgáltatás
Akármit csinálsz nem hiszem ,hogy jó lesz nekem is ez volt a problémám (de szerencsére egy n-gage activáló kódot adtak telóhoz amivel egy demot activálni lehetett és így már megy ) Star Wars ,One meg ez sem ment nekem de demóból elindulnak rendesen és jók csak sajna a feltörteket nem akarja támogatni a 9.3
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n8
Sziasztok,
szignózos keretprogi még mindig nem jelent meg? Mert nekem játékom már van hozzá, csak mivel nem szeretném a telefonom hackelni, ezért csak szignózós változat jöhet szóba, már ha van!
Üdv.
szignózos keretprogi még mindig nem jelent meg? Mert nekem játékom már van hozzá, csak mivel nem szeretném a telefonom hackelni, ezért csak szignózós változat jöhet szóba, már ha van!
Üdv.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Elég érdekeseket írsz.peugeotmate írta:Sziasztok,
Üdv.
Szóval gondod van a szignózással és a meghackeléssel...
Akkor javaslom, hogy töltsd le az E52-re való progit a hivatalos oldalról, teljesen ingyenes és szignózás valamint meghackelés nélkül teljesen legálisan települ.
Viszont a feltört progik között szignózott sosem lesz, mert azt neked kell sajátkezűleg megoldanod, már ha szeretnél tört progit futtatni a telón, de tudod innen már csak egy lépés a meghackelés.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n8
A szignó fájlaim (.cer és .key) megvannak, csak így legalább nem rakok fel minden progit össze-vissza! Nem 8 euró vagy mennyi hivatalos oldalról letölteni? Linket tudnál adni, ahol ingyenes fenn van, mert én olyat nem találtam...luciuscornelius írta:Elég érdekeseket írsz.peugeotmate írta:Sziasztok,
Üdv.
Akkor javaslom, hogy töltsd le az E52-re való progit a hivatalos oldalról, teljesen ingyenes és szignózás valamint meghackelés nélkül teljesen legálisan települ.
Viszont a feltört progik között szignózott sosem lesz, mert azt neked kell sajátkezűleg megoldanod, már ha szeretnél tört progit futtatni a telón, de tudod innen már csak egy lépés a meghackelés.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N79 4gb
sziasztok
feltettem a helloox 2.01-et és nem mennek a játékot mi lehet a hiba?
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Kapcsold ki az open4all patch-et a ROMPatcher-ben!antlac írta:sziasztok
- luciuscornelius
- Moderátor
A keretprogi mindig is ingyenes volt, eredetileg csak a hivatalosan nem támogatott telók miatt törték fel, hogy azokon is lehessen játszani. Persze mára már előfordulhat, hogy 1-2 hivatalosan támogatott teló is rászorul, mert sajna az újabb szoftverek nem szeretik a tört játékokat és néha a tört progi ezt egy kicsit ellensúlyozhatja. Az E52-re való keretprogit letöltheted innenpeugeotmate írta:A szignó fájlaim (.cer és .key) megvannak, csak így legalább nem rakok fel minden progit össze-vissza! Nem 8 euró vagy mennyi hivatalos oldalról letölteni? Linket tudnál adni, ahol ingyenes fenn van, mert én olyat nem találtam...luciuscornelius írta:Elég érdekeseket írsz.peugeotmate írta:Sziasztok,
Üdv.
3. pontnál lesz a 'click here to download' szöveg, kattints arra.
Progik felrakása össze-vissza nem a hacken vagy a szignózáson múlik, hanem a te józan ítélőképességeden! Az n-gage szempontjából (és ez most csak az n-gage-re igaz) jobb a hack, mert a játékok szignózása gyakran nem eredményes, már az azért sem, mert nem mindegyik játék szereti és azokból, hogy megszignózhasd valamilyen átalakított (tehát még a feltört játékon is alakított) változat szükségeltetik és aki ebben a témában otthon volt az egy ideje már nem jár ide. Mondjuk miért is járna, hiszen az n-gage játékok szignózását is csak azért találták ki, mert akkor még az új telókat nem lehetett meghackelni.
Egyébként E52-őn a feltört n-gage játékokkal éppen eleget szívnak a szoftver miatt, nem hogy még nehezítsék a dolgot egy hack nélküli tényezővel.
- luciuscornelius
- Moderátor
Látom N79-ed van, sajna a szoftver nem komálja a tört játékokat, ezért mindig lesznek kellemetlen esetek. Van amelyik játék hajlamosabb rá és van amelyik kevésbé.antlac írta:mos megy de egy idő után hibaüzenettel kidob