bodnar20 írta:VAlaki hasznalt mar Invisibile shieldet a ,,szappanos`` megoldassal?Csak erdeklodni szeretnek hogy milyen felhelyezni es hogy ugyan olyan tartos-e mint a sprays megoldas?Varom a tapasztalatokat.
hali. én a minap raktam fel az ivs-emet 5800-ra. a csomag tartalma: fólia, mikro törlőkendő, egyengető kártya, "szappanos" párna, használati utasítás.
menete: kéz megmos, teló letöröl a kendővel, kéz bekenése a szappanos párnával, fólia leszed, bekenni mindkét oldalát a párnával, rátenni telóra (olyan könnyen igazítható a folyadék miatt mint az álom, kendővel letörlgetni a felesleges vizet,m utána az egyengető kártyának az élét belenyomni a szappanos párnába hogy csússzon és a maradék buborékokat elsimítani. ezt megcsináltam este 6kor, másnap reggel 9kor mikor felkeltem bekapcsoltam a telót, egyből rámentem csavarhúzóval, az állam kerestem utána a földön. semmi karc, pedig nem voltam finom
szokni kell az tény, de minden pénzt megér, hogy nem lesz ocsmány a kijelző. fóliát
www.zagg.com-ról rendeltem. 3400ft-ot vettek le a kártyámról, 10 nap alatt itt volt. új kijelző meg 15e ft ugyebár... kinek mi éri meg jobban. én maximálisan elégedett vagyok, most épp a zaggskin-el szemezgetek a hátuljára