Nokia 6650 Fold

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
digimath
Újonc
Újonc
Készüléktípus: [Nokia 6650d-1c] [ZTE Blade]
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia 6650 Fold

Hozzászólás Szerző: digimath »

"Csak egy tipp lehet rossz az instalserver patch a telefonon."

Köszönöm a segítséget, annyi volt a probléma, hogy installserver.exe-t nem raktam be a c:/sys/bin -be. :oops:
Mostmár működik rendesen!
bhfc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bhfc »

Heló!
6650 fold-om van!:D Letöltöttem hozzá az Ovi Maps 3.0-át de nem működött rendesen,ezért letöröltem!Azóta viszont nem jó a Nokia Maps! A Föld bejön de zoomolásnál semmi nem jön be csak zöldes színű lesz a térkép!
Valaki segítsen plz!!
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

bfhc,
új mapokat kell letölteni, a Maps 2-nek megfelelően!
Az Ovi Maps 3 miért nem volt jó? szerintem az eddigi legjobb Maps, annál cska a Garmin meg az Ndrive a jobb!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
bhfc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6650

Hozzászólás Szerző: bhfc »

fonix232 írta:bfhc,
új mapokat kell letölteni, a Maps 2-nek megfelelően!
Az Ovi Maps 3 miért nem volt jó? szerintem az eddigi legjobb Maps, annál cska a Garmin meg az Ndrive a jobb!
Köszi!
Nem tudom miért nem volt jó az Ovi Maps 3,de letöltöttem megint és így már tökéletes!
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

FIGYELEM!
Aki teheti, ne nagyon frissítsen 04.18-ra, mivel a régi jó JAF-os downgrade trükk nem megy, csak BOX-al és FBUS kábellel lehet visszatenni a régit, ezek pedig nem olcsó mulatságok! Szerviz olcsóbb, de lehet hogy jobban megszívjátok vele!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Yahoo
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Yahoo »

Sziasztok! Új vagyok a fórumon, nemrég találtam rátok, nagy örömömre! Először is mindenkinek kellemes ünnepeket!
Másodszor, pedig, egy ilyen telefont készülök vásárolni, tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy mire kell figyeljek, típusbetegségek, hibák, stb terén?!
Van egy kiszemelt példány, melyről azt mondja a tulaj, hogy T-mobile-os garanciás, de egyszer belepróbált egy pannon-os kártyát és azóta is üzemel vele! Mi a véleményetek erről? Nekem is pannon kártyával kellene...! Köszönöm! Üdv.: Yahoo
abenyus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Black V 35.0.002

Hozzászólás Szerző: abenyus »

Szia!

Hát, ha a T-Mobilos szoftver van rajta akkor lehetnek kisebb nagyobb megállásai... Nekem a gyári 3. akárhányassal simán megfagyott ha beléptem a galériába, de fényképezés közben is előfordult hogy megállt a dolog... Néhány alkalmazásnál szereti kiírni, hogy kevés a memória, nálam főleg a Garmin GPS programjánál játszotta el, bár ez utóbbi probléma egy restartal mindig megoldódott. Ehhez a készülékhez nem létezik gyári MAGYAR szoftver, csak az a lila-fehér T-Mobilos fos, amivel itthon lehet kapni... Kis keresgéléssel meg lehet találni, egy nem hivatalos verziót is, amiben nincs magyar nyelv és unbranded, azaz nem T-fosos hanem gyári nokia szoftver... Ez hivatalosan nem létezik, nem hivatalosan meg igen és én ezt fel is tette a telefonra, azóta semmi gond nem volt vele, nem fagyot és még csak gyanúsan sem viselkedett, egy szóval teljesen stabil és megbízható, bár a Magyar nyelvet fel kellett áldoznom érte.
Alapjában véve egy teljesen jó kis telefon, én meg vagyok vele elégedve. Idegesítő dolgai nem igen vannak a fentieket kivéve, amik orvosolhatóak, talán csak annyi, hogy a külső kijelző alatt található 3 érintőgomb elég érzékeny, és ha becsukás előtt nem zárod le a billentyűzetet, akkor zsebre téve csinálhat fura dolgokat a készülék, ahogy a gombokhoz dörzsölődik a nadrág, vagy a zsebre tett kezeddel birizgálod, de nekem az is előfordult, hogy lezárva tettem el és kioldotta magát, szóval néha idegesítő az a 3 gomb... Mint más symbianos telefonokon ennél is kis alprogramok kezelik a telefonkönyvet és pár alkalmazást, így ha mondjuk a híváslistát nézegetve vagy a telefonkönyvet, piros gombal lépsz ki, nem zárja be az alkalmazást, így ha később belépsz a menüben láthatsz egy kis kört az ikonok mellett ami azt jelzi hogy fut az adott alkalmazás.. ez mondjuk engem eléggé zavart...
Több nyűgje nincs, a maradék az előnyei közé tartozik :)
Ha tényleg függetlenül tudsz hozzájutni, az szerencsés vétel lehet, mert ez már BB5-ös zárral ellátott telefon, ezért jó 10ezer körül nyitogatják... Bár nem tudom, hogy a T-Fosos szoftver mennyire engedi beállítgatni a netet meg az mms-t hogy pannonnal tudd használni.. lehet fel kell tenned a 4.18-as szoftvert, ami nekem is fent van...

Na asszem ennyi...

Üdv: András
Nokia N82 6.01 Black
SW V 35.0.002
Yahoo
Újonc
Újonc

Amiket leírtál, úgy gondolom, hogy számomra nem jelentenének különösebb problémát! Sima adatkábellel feltehető rá ez az új soft? Mennyire szükségelteteik szakmai jártasság hozzá? Létezik valami leírás róla? Eddig max NSU-val, hasonló dolgokkal dolgoztam, még anno talán SE-be mászkáltam bele, de nagyon komolyan nem! Ha tényleg jobb, stabilabb és nem utolsó sorban T mentes az angol soft, akkor mindenképpen feláldoznám én is!
Kicsit félő számomra ez a dolog amit leírt nekem az eladó, hogy egyszer belepróbált egy pannon kártyát és ment vele...!? Valahogy olyan "urban legend" szaga van nekem! TurboSIM esetleg? Max 2-3k-ra tippeltem volna egy nyitást, nem 10re...! Így abszolút át kell értékeljem a független és nem független közötti áreltérést! Mi az az ár, amit mondjuk egy szép állapotú, független példány megér? Köszönöm eddigi segítségedet! Üdv.!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Yahoo írta:Amiket leírtál, úgy gondolom, hogy számomra nem jelentenének különösebb problémát! Sima adatkábellel feltehető rá ez az új soft? Mennyire szükségelteteik szakmai jártasság hozzá? Létezik valami leírás róla? Eddig max NSU-val, hasonló dolgokkal dolgoztam, még anno talán SE-be mászkáltam bele, de nagyon komolyan nem! Ha tényleg jobb, stabilabb és nem utolsó sorban T mentes az angol soft, akkor mindenképpen feláldoznám én is!
Kicsit félő számomra ez a dolog amit leírt nekem az eladó, hogy egyszer belepróbált egy pannon kártyát és ment vele...!? Valahogy olyan "urban legend" szaga van nekem! TurboSIM esetleg? Max 2-3k-ra tippeltem volna egy nyitást, nem 10re...! Így abszolút át kell értékeljem a független és nem független közötti áreltérést! Mi az az ár, amit mondjuk egy szép állapotú, független példány megér? Köszönöm eddigi segítségedet! Üdv.!
10ért nyitják a szolgáltatók, 2-3ezer gsm boltban. Ha pontos ár érdekel, akkor Macika kollégát keresd meg ;)

Érdekességképp megemlítem, hogy nekem volt egy T-s n80-am, abban cseréltek alaplapot, és független lett a teló :D
Persze ez más szitu, mert itt hivatalos csere volt, de lehet ez is.

Én a 25 körüli árat tartom reálisnak, persze ennél van olcsóbb is, de nem biztos, hogy független.
Yahoo
Újonc
Újonc

Mik vannak... :shock: ! A szoftverezéses kérdésemben esetleg tudnál útmutatást adni? Volna még egy eléggé megválaszolhatatlan kérdésem, de érdekelnek a vélemények, mégpedig, hogy ezüst vagy fekete? Ezüstben láttam először a telefont, akkor tettszett meg, azonban fekete mániás vagyok, sokáig 6500c feketém volt! Az nagyon szép volt úgy szvsz...! Ebben, hogy mutat egy fekete? Elegáns? Nem hat gagyinak? Köszönöm válaszaitokat! Üdv.!
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”