N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: N-Gage szolgáltatás
Na végzett.De nem kérdezte,hogy telepítem-e a ROM patchert,így nem is telepítette
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nézd meg a fájlkezelőben hogy valahova nem rakta e ki és onnét telepítsd. Ha nincs ott akkor passz.thulika írta:Na végzett.De nem kérdezte,hogy telepítem-e a ROM patchert,így nem is telepítette
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
melyik szoftver van az n97-en? mert a 20-ast nem lehet hekkelni!!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
Sehol sincs.potter55 írta:Nézd meg a fájlkezelőben hogy valahova nem rakta e ki és onnét telepítsd. Ha nincs ott akkor passz.thulika írta:Na végzett.De nem kérdezte,hogy telepítem-e a ROM patchert,így nem is telepítette
Am a 20-as szoftver van rajt,tegnap frissitettem.Akkor egyelőre felejtsem el az n-gage játékokat?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Hát lehet azokat is szignózni egy programmal, de nem sok jó visszajelzés született. De azért egy próbát megér szerintem.thulika írta: Sehol sincs.
Am a 20-as szoftver van rajt,tegnap frissitettem.Akkor egyelőre felejtsem el az n-gage játékokat?
Itt a program.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
Hát sajnos ezzel is úgyanazt a hibát produkálja,Köszönöm mindenkinek a segítséget,legalább belerázodtam kicsit a symbian rendszerbe
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 808 PV
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Nem tettem fel a trial patchet. Szerintem formázom a telót és megpróbálom újra. Amúgy 3 napja van symbianos telóm, de azért nem vagyok teljesen hülye hozzá.MrAngelo írta:A trial patchet ugye nem tetted fel!? Mert ha igen, akkor lehet hogy azért nem megy. Ha nem, akkor passz.Raikkonendani írta:Sziasztok!
Van egy E52-m 021.013-as szoftverrel, meghackelve HelloOX2-vel.
Próbáltam N-Gage játékokat működésre bírni, de egyedül csak a Worms World Party indult el és az is cssk egy ideig, utána kidobott kern-exec 3 hibával a játékból.
Próbáltam az n-gage_v1.20_1459 verziót is, az a ngage hack-et is ami fentebb volt linkelve.
A ROMPatcher-ben a Open4ALL ki volt kapcsolva.
Előre is köszi a segítséget.
Szóval valaki segítene vagy itt vagy pü-ben, hogy a hackelés után milyen sorrendben csináljam a dolgokat.
Még az érdekelne hogy a Brothers in Arms telepítője olyasmit írt, hogy indítsam el a AppTRK-t, nem tudom mi az, de nem találtam a telefonon, megpróbáltam telepíteni, de azt meg nem engedte. Mi lehetett ez?
Köszi!
3510i -> K500i -> K610i -> E52 -> N70 -> E63 -> C7
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Ez elöször is, mivel hivatalosan támogatotta teló, ezért érddemes lenne kipróbálni a legutóbbi letölthetQ keretprogit is, ha az 1.20-as nem lenne jó.Raikkonendani írta:Nem tettem fel a trial patchet. Szerintem formázom a telót és megpróbálom újra. Amúgy 3 napja van symbianos telóm, de azért nem vagyok teljesen hülye hozzá.MrAngelo írta:A trial patchet ugye nem tetted fel!? Mert ha igen, akkor lehet hogy azért nem megy. Ha nem, akkor passz.Raikkonendani írta:Sziasztok!
Van egy E52-m 021.013-as szoftverrel, meghackelve HelloOX2-vel.
Próbáltam N-Gage játékokat mqködésre bírni, de egyedül csak a Worms World Party indult el és az is cssk egy ideig, utána kidobott kern-exec 3 hibával a játékból.
Próbáltam az n-gage_v1.20_1459 verziót is, az a ngage hack-et is ami fentebb volt linkelve.
A ROMPatcher-ben a Open4ALL ki volt kapcsolva.
ElQre is köszi a segítséget.
Szóval valaki segítene vagy itt vagy pü-ben, hogy a hackelés után milyen sorrendben csináljam a dolgokat.
Még az érdekelne hogy a Brothers in Arms telepítQje olyasmit írt, hogy indítsam el a AppTRK-t, nem tudom mi az, de nem találtam a telefonon, megpróbáltam telepíteni, de azt meg nem engedte. Mi lehetett ez?
Köszi!
Az AppTRK az QsidQkben volt használatos, ezek szerint a játék egy exe fájl, amit a pc-n futtatsz. Csomagold ki a játékot a pc-re, tehát futtatsd az exe fájlt, de közben ne legyen a teló sehogyan sem a pc-hez csatlakoztatva. Az exe fájl futtatása közben ablakok vannak. ElsQ ablakban pipa a 2kis négyzetbe és katt a nextre vagy tovább gombra már nem emlékszem pontosan. 2. ablak nem csinálsz semmit, csak katt a nextre, és amikor bejön a 3. ablak, akkor ott rákatt az exrtact n-game to pc gombra, vársz egy kicsit, látszólag nem csinál semmit, ha meguntad katta finishre avagy lépj ki és a játék exe fájlja mellett a pc-n ott fogod találni az n-gage kiterjesztésq változtatot, na ezt kell a memóriakártya n-gage nevü mappájába másolni, vagyis most már csatlakoztathatod a telót a pchez adatátviteli vagy tároló módban és ilyenkor a memóriakártyát pendrive-ként kezeli.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 808 PV
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Megpróbáltam a gyári n-gage szoftverrel (ami az 1.40_1557), de azzal indulás után hibát észlelt a worms wp (KERN-EXEC3), de miután leformáztam a telót és újra meghackeltem, az 1.20-as n-gage-el először elindult a worms world party. De miután kiléptem és újra elindítottam, a csata indítása után egyből kidobott KERN-EXEC3 hibál és el se tudtam indítani többet.luciuscornelius írta: Ez elöször is, mivel hivatalosan támogatotta teló, ezért érddemes lenne kipróbálni a legutóbbi letölthetQ keretprogit is, ha az 1.20-as nem lenne jó.
Az AppTRK az QsidQkben volt használatos, ezek szerint a játék egy exe fájl, amit a pc-n futtatsz. Csomagold ki a játékot a pc-re, tehát futtatsd az exe fájlt, de közben ne legyen a teló sehogyan sem a pc-hez csatlakoztatva. Az exe fájl futtatása közben ablakok vannak. ElsQ ablakban pipa a 2kis négyzetbe és katt a nextre vagy tovább gombra már nem emlékszem pontosan. 2. ablak nem csinálsz semmit, csak katt a nextre, és amikor bejön a 3. ablak, akkor ott rákatt az exrtact n-game to pc gombra, vársz egy kicsit, látszólag nem csinál semmit, ha meguntad katta finishre avagy lépj ki és a játék exe fájlja mellett a pc-n ott fogod találni az n-gage kiterjesztésq változtatot, na ezt kell a memóriakártya n-gage nevü mappájába másolni, vagyis most már csatlakoztathatod a telót a pchez adatátviteli vagy tároló módban és ilyenkor a memóriakártyát pendrive-ként kezeli.
Lehet N-gage vagy játék telepítése előtt be, esetleg ki kéne kapcsolni az Open4All-t és a installserver_fp2_v1.1-et?
3510i -> K500i -> K610i -> E52 -> N70 -> E63 -> C7