SIP vagy Internettelefonálás

Csak a Symbian hálózatot, internetet kezelő programok témái
panderson
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E65
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: SIP vagy Internettelefonálás

Hozzászólás Szerző: panderson »

Milyen Samsungról van szó?

Szerk.: látom i8510-ról van szó!

Szerk.: ahogy a többi fórumot nézem sokan küszködnek ezzel, be lehet állítani az SIP-t, de hiányzik a Nokiákon használatos "Internettelefon" nevű alkalmazás, ami -ha jól értem- felelős azért, hogy a telefonkönyvből egy gombnyomással hívhass. Jelenleg mindenki fring-et (vagy az új Nimbuzz is ismeri már az SIP-t) használ...

Írj a Samsung itteni képviseletének egy mail-t, hogy így használhatatlan :twisted:
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

Sziasztok!
Teljesen igazatok van, hogy ha van beépített alkalmazás, ami tökéletesen működik, akkor minek használni egy külső progit, ami még a ramot is eszi. De amióta routert cseréltem képtelen vagyok beállítani, hogy jól működjön. 3G-n megy, de Wifi-n nem. Érdekes a Fring vagy a Nimbuzz valahogy kijátssza a routert, mert ott jól mükszik.
Tudom, hogy én cseszek el valamit, de képtelen vagyok rájönni, hogy mit. De dolgozom az ügyön... :D
panderson
1. szint
1. szint

Igen, valsz a fring és a Nimbuzz a saját TCP és/vagy UDP portjait használja és azokon keresztül bonyolítja a hívásokat. Nézz szét hogy a portok nyitva vannak-e. Érdemes a telóval statikus IP-vel felcsatlakozni és így kinyitni a portokat csak arra a címre, így kikerülöd a támadásokat a netről ;)
Zotya67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: i8510

Hozzászólás Szerző: Zotya67 »

panderson írta:Milyen Samsungról van szó?

Szerk.: látom i8510-ról van szó!

Szerk.: ahogy a többi fórumot nézem sokan küszködnek ezzel, be lehet állítani az SIP-t, de hiányzik a Nokiákon használatos "Internettelefon" nevű alkalmazás, ami -ha jól értem- felelős azért, hogy a telefonkönyvből egy gombnyomással hívhass. Jelenleg mindenki fring-et (vagy az új Nimbuzz is ismeri már az SIP-t) használ...

Írj a Samsung itteni képviseletének egy mail-t, hogy így használhatatlan :twisted:
Köszönöm a válaszod!

Az utóbbihoz fűzöm a legkisebb reményt.

De annyira nem is létfontosságú, úgyis csak otthonról tudnám perpillanat használni, ott meg van Linksys ATA. Csak szeretem, ha működnek a dolgok...

Kivárok...
gaboca777
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SG S4
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: gaboca777 »

panderson írta:Igen, valsz a fring és a Nimbuzz a saját TCP és/vagy UDP portjait használja és azokon keresztül bonyolítja a hívásokat. Nézz szét hogy a portok nyitva vannak-e. Érdemes a telóval statikus IP-vel felcsatlakozni és így kinyitni a portokat csak arra a címre, így kikerülöd a támadásokat a netről ;)
Hello!Ezzel a progival működne a dolog? http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... =3&irany=1
PDA:I9505XXUEMKF
CSC:I9505TMHEMJ6
panderson
1. szint
1. szint

gaboca, ez a link nem jó, nem vezet semmilyen programhoz, mi a neve?

Zotya67, én is átolvastam a haszn.útmutatót és személy szerint nemtom minek beállítani ilyaenkor az SIP-t... a telefonkönyvben valsz azért van még mert a Symbian-ban alapból benne van és gondolom az outlook is tudja és hogy lehessen szinkronizálni. Én írnék nekik hogy akkor mire szolgál az SIP beállítás ha nem lehet erre használni...
Zotya67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: i8510

Hozzászólás Szerző: Zotya67 »

panderson írta:gaboca, ez a link nem jó, nem vezet semmilyen programhoz, mi a neve?

Zotya67, én is átolvastam a haszn.útmutatót és személy szerint nemtom minek beállítani ilyaenkor az SIP-t... a telefonkönyvben valsz azért van még mert a Symbian-ban alapból benne van és gondolom az outlook is tudja és hogy lehessen szinkronizálni. Én írnék nekik hogy akkor mire szolgál az SIP beállítás ha nem lehet erre használni...
Felhívtam őket, szlovák akcentus és értetlenség. Imádom az ilyen kiszervezett ügyfélszolgálatot, persze ezt előre tudtam. Visszahívást igértek, de most jutott eszembe a Fring gyárilag fent volt, tehát túl sok eredményre nem számítok.
Az lesz, amit mondasz, csak benne maradt a programban ez a pont.
gaboca777
2. szint
2. szint

Vagyis a telcsim nem alkalmas voip-ra ily módon.
cibak185
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: cibak185 »

Sziasztok!
Van egy kis problémám. A telefonomban - E51 - nincs benne a 'csatlakozás' mappában az internettelefon. Mikor megvettem, tuti, hogy láttam, aztán agyon hackeltem, akkor eltűnt, csináltam egy hard reset-et, de így sem tűnt fel. Valami ötlet? Vagy visszaállítani, vagy valami hasonló, jó minőségű progi?
Köszi!
gaboca777
2. szint
2. szint

panderson írta:gaboca, ez a link nem jó, nem vezet semmilyen programhoz, mi a neve?

Tivi voip a neve a proginak,itt van a letöltéseknél.
Válasz küldése

Vissza: “Hálózat, internet”