Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: moco »

Extreme írta:valaki tudna adni nekem egy linket ahonann le tudom tölteni ezt a memory reorganizert ? mert én szerencsésen letöröltem a telómról a software updater progit ...
ez másképp nem megy, csak onnan tölthető le egyelőre.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
aTOMLondon
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: aTOMLondon »

Hellooo. N97esem van V11-es szofttal es Three halozaton (London). Nekem nem akar sehogyan megjelenni a Memory Reoptimizer. Valaki tudja esetlegaz okat?

A masik kerdesem az lenne, hogy miert nem tudom uninstallalni a Shazam nevu progit. Eredetileg a memkartyara telepitettem es mukodott is egy darabig. Aztan azt irta ki par napja hogy a server offline. Gondoltam valami gond lehet a progival. Megprobaltam leszedni, hatha megjavul. De nem tudom uninstallalni. Ugy 75%nal megall es azt irja ki hogy a fajlt nem lehet torolni. Valaki talalkozott mar ilyesmi hibaval?
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

aTOMLondon írta:Hellooo. N97esem van V11-es szofttal es Three halozaton (London). Nekem nem akar sehogyan megjelenni a Memory Reoptimizer. Valaki tudja esetlegaz okat?

A masik kerdesem az lenne, hogy miert nem tudom uninstallalni a Shazam nevu progit. Eredetileg a memkartyara telepitettem es mukodott is egy darabig. Aztan azt irta ki par napja hogy a server offline. Gondoltam valami gond lehet a progival. Megprobaltam leszedni, hatha megjavul. De nem tudom uninstallalni. Ugy 75%nal megall es azt irja ki hogy a fajlt nem lehet torolni. Valaki talalkozott mar ilyesmi hibaval?
Valószínű a szoftvered verziója miatt nem találja az eszközfrissítések miatt.
csokka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: htc desire hd
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csokka »

Sziasztok!

kb két hete írtam hogy nem akar bekapcsolni a telefonom. hard reset, aztán azóta minden jó volt. de kimentem külföldre, repülővel, és ugyebár telefon off ami megint betett neki. gondoltam jó, hard reset, visszaállítás és minden jó lesz. hát a f*szt. olyan 7-8 hard resetet csináltam amire sikerült újra beüzemelni, és visszatölteni az adataimat. visszaállítás után ugyebár újraindít, és akkor megint nem kapcsol be...
baromi jó volt, el kellett volna intéznem 1-2 dolgot, és esélyem sem volt. de hogy gondol egyet és egyszer csak jó, az így mi? most hazajöttem, és ugyanez a szopás van...most a 3. hard resetnél tartok. Szerintetek ezt csak az új szoft tudja megoldani vagy vigyem be a szervizbe? 20as van rajt....

köszi!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

moco írta:
Extreme írta:valaki tudna adni nekem egy linket ahonann le tudom tölteni ezt a memory reorganizert ? mert én szerencsésen letöröltem a telómról a software updater progit ...
ez másképp nem megy, csak onnan tölthető le egyelőre.
Akkor újra kell frissíteni a szoftvert és akkor elvileg lesz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

a fenét kell szoftvert frissíteni! formázni kell a telót és ott lesz, csakhogy akkor minden progit újra kell tenni.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

csokka írta:Sziasztok!
kb két hete írtam hogy nem akar bekapcsolni a telefonom. hard reset, aztán azóta minden jó volt. de kimentem külföldre, repülővel, és ugyebár telefon off ami megint betett neki. gondoltam jó, hard reset, visszaállítás és minden jó lesz. hát a f*szt. olyan 7-8 hard resetet csináltam amire sikerült újra beüzemelni, és visszatölteni az adataimat. visszaállítás után ugyebár újraindít, és akkor megint nem kapcsol be...
baromi jó volt, el kellett volna intéznem 1-2 dolgot, és esélyem sem volt. de hogy gondol egyet és egyszer csak jó, az így mi? most hazajöttem, és ugyanez a szopás van...most a 3. hard resetnél tartok. Szerintetek ezt csak az új szoft tudja megoldani vagy vigyem be a szervizbe? 20as van rajt....

köszi!
detto ugyan ez a helyzet a mininél is. megoldottam egy memóriakártyával, azon vannak a progik, és ha nem kapcsol be, akkor akksi ki, memóriakártya ki, bekapcs és jó, utána kártya vissza,így megúszom a hardresetet. nem tudom miért csinálja.. :hmm2:
S10+ Dual / SGS4
frutti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 SGS II
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: frutti »

Hali!
Hali!
Tudnátok adni egy linket a Skyfire v1.50 (15194) -hez. Az elöző verzát, ami fent van a telon, frissíteni akartam, erre de tanusítvány hibát irt ki, a régi meg már nem indul el.. Mivel még nem lehet a 20-as szoftot hackelni mi a megoldás?

Köszi.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

frutti írta:Hali!
Hali!
Tudnátok adni egy linket a Skyfire v1.50 (15194) -hez. Az elöző verzát, ami fent van a telon, frissíteni akartam, erre de tanusítvány hibát irt ki, a régi meg már nem indul el.. Mivel még nem lehet a 20-as szoftot hackelni mi a megoldás?

Köszi.
Ha meg van a telepítő fájlja akkor azt szignózd le és telepítsd fel. Ha nincs rakd fel ezt amit szignózni kell.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
frutti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 SGS II
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: frutti »

Ami linket adtál az van fenn szignózva, ezt akarja frissiteni.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”