Nokia 5530 XpressMusic
- wnorbert
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 xm
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
légyszi ha valaki tudja akkor tegye már fol a magyar prod. code-ot ! köszönöm előre is.
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Been thanked: 2 times
Off-off: hja, az árukapcsolás On.Salmi írta:Off. Milyen érdekes, hogy egy szaloncukorral meg lehet fogni az embereket ! Ilyen a kereskedelem... On.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
Hát nem feltétlen a sazloncukorért vettem a telefont, de ez is egy szempont igen...
- wnorbert
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 xm
- Íme a Product Code-ok, amik tartalmazzák a magyar nyelvet és amikre elérhető a v20.0.080:
* 0573223: RM-504 Euro3 BLACK-RED
* 0583720: RM-504 Euro3 BLACK_GREY
* 0591267: RM-504 Euro3 ILLUVIA
* 0577690: RM-504 Euro3 WHITE_BLUE
* 0583885: RM-504 Euro3 WHITE_PINK
* 0584022: RM-504 Euro3 WHITE_YELLOW
Amennyiben szolgáltatós a készülék, az új Firmware valószínűleg csak később lesz elérhető rá.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i900 Omnia 8GB
Már nem azért de elég "hülyék" vagytok ha Auchanba meg ilyen helyeken vesztek telókat.. Auchanba nemrég néztem 70e. volt kártyafüggetlenbe...Milesa írta:Szia!m1aya3 írta:Ma már a kezemben volt egy kicsi ideig aztán nem adták meg a részletfizetést (ennyit az Auchanról,ugyanis ha nem kérem a hitelkártyájukat,akkor nem kapok semmit sem részletre),de nem adom fel,majd máshol megveszem
Nézd meg a Media Marktban ott is ugyanannyi mint az Auchanban, csak nem hirdetik. Én ott vettem meg, mert Auch-ban épp elfogyott. Szerintem ott is adják részletre.
Youtube-nál nekem is ezt csinálta, aztán ezt találtam: http://m.youtube.com/app Ha ezt a mobil böngészőjével lehívjátok leszedi és felrakja az alkalmazások közé a youtube saját progiját, és ezzel már vígan lejátsza, csak a progival kell indítani és nem böngészőből.
Helló
hát ha van 20e. fölöslegetek vegyétek meg de neten pl gmsline on 50e. volt 1 hónapja vagy vannak más oldalak is ahol megrendeled és vidékre 2e.ért pesten pedig ingyen kiviszik.. pesten még aznap vidékre másnapra kint is van:D
PartneroGSM nél 48e. Ft +vidékre 2e. a szállítási költség szal 50 2év Nokia Garanciával:D és otthon van a kapudban Auchannál pedig 70 és elkell érte menni
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i900 Omnia 8GB
Sztem az azt érzékeli hogy mennyi fény van.. tehát hogy nappal illetve éjszaka van és ha automatikusra vann állítva akkor beállítja a képernyő fényerejét hogy nappal lásd a képernyőt éjszaka meg ne világítson bele a szemedbe a full sötét szobábanjkoplev írta:Jah, szerintem hülyeség. Az érintőképernyő feletti részen az a kameraszerű bigyó érzékeli, ha telefonáláshoz az arcod mellé teszed a telót, és lezárja a billentyűket hogy ne nyomkodd el az arccsontoddal a beszélgetést. Ezért nem ajánlatos letakarni. De: Nekem nem gyári fólia van rajta, és azt is lefedi, és eddig még semmi baja nem volt, ugyanúgy működik, úgyhogy szerintem a fólia nem befolyásolja azt. A kézikönyvben szerintem úgy gondolják, hogy nem átlátszó anyaggal nem szabad letakarni. Magyarul letakarhatod fóliával, nem lesz tőle semmi baja, az enyémnek sincs.noorby91 írta:Üdvözlet!
Előre is bocsi, de most kicsit tuti lefárasztok mindenkit. Lenne pár kérdésem... Na ugyebár, tudom, hogy volt már szó erről az invisibleShield dologról, de ha jól láttam, arról nem, hogy mostt mi van azzal a dologgal, hogy elvileg az érintőképernyő feletti részt nem szabad letakarni semmilyen védőfóliával, semmivel. Nem magamtól szedtem, a kézikönyvbe volt benne, illusztrációval is. Azt nem írják le, hogy miért ne takarjuk le. Szerintetek ez hülyeség?
Ilyet hogy azt érzékeli hogy odateszed e a fejedhez még nem hallottam
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Pedig tutira arra való. Én meg olyat nem hallottam, hogy érzékelje a fényerőt De könnyű kipróbálni hogy a kettő közül melyik: -telefonálj, aztán nézd meg hogy elnyomkodtad-e közben. A fényerőt meg manuálisan lehet állítani a beállításokban, ilyen opciót nem találtam benne hogy automatán állítson.kopaka2 írta:Sztem az azt érzékeli hogy mennyi fény van.. tehát hogy nappal illetve éjszaka van és ha automatikusra vann állítva akkor beállítja a képernyő fényerejét hogy nappal lásd a képernyőt éjszaka meg ne világítson bele a szemedbe a full sötét szobában
- Venemo
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Kapcsolat:
kopaka2 írta:Sztem az azt érzékeli hogy mennyi fény van.. tehát hogy nappal illetve éjszaka van és ha automatikusra vann állítva akkor beállítja a képernyő fényerejét hogy nappal lásd a képernyőt éjszaka meg ne világítson bele a szemedbe a full sötét szobában
AUUUUUCS, ez fájt!Pedig tutira arra való. Én meg olyat nem hallottam, hogy érzékelje a fényerőt De könnyű kipróbálni hogy a kettő közül melyik: -telefonálj, aztán nézd meg hogy elnyomkodtad-e közben. A fényerőt meg manuálisan lehet állítani a beállításokban, ilyen opciót nem találtam benne hogy automatán állítson.
Két külön dologról van szó.
Az egyik: Ambient Light Sensor. Az elmúlt években minden Nokiában volt, legalábbis a legtöbben. Méri azt, hogy a készülék környezetében milyen a fényerő, és ennek megfelelően kapcsolja ki-be a billentyűzet világítását, ill. erősíti (nappal) - gyengíti (éjjel) a kijelző fényerejét. Ha megnézel egy képet az N95-ről, a frontális kamerától balra levő bigyó az.
A másik: Proximity Sensor. Ez érzékeli, hogy milyen közel van hozzá egy másik tárgy. Minden érintőkijelzős készülék alaptartozéka. Ezért például ha a füledhez emeled a telódat, akkor a füleddel nem tudod benyomkodni a kijelzőt telefonálás közben.
Az érintős Nokiákban mindkettőből van egy-egy.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Na akkor kicsit nézz körül mielőtt dobálózol a hülye jelzővel. Egyelőre nem sok helyen van 50-ért vagy alatta 2év garis 5530 (szinte sehol). Auchan-ban és MediaMarktban akciós, ezért ennyi. Amúgy tényleg nem éri meg itt vásárolni, de így szerintem megéri. És ha közel laksz hozzá, akkor nem felesleges az elmenés.kopaka2 írta:Már nem azért de elég "hülyék" vagytok ha Auchanba meg ilyen helyeken vesztek telókat.. Auchanba nemrég néztem 70e. volt kártyafüggetlenbe...
hát ha van 20e. fölöslegetek vegyétek meg de neten pl gmsline on 50e. volt 1 hónapja vagy vannak más oldalak is ahol megrendeled és vidékre 2e.ért pesten pedig ingyen kiviszik.. pesten még aznap vidékre másnapra kint is van:D
PartneroGSM nél 48e. Ft +vidékre 2e. a szállítási költség szal 50 2év Nokia Garanciával:D és otthon van a kapudban Auchannál pedig 70 és elkell érte menni
Remélem azért azt is tudod, hogy a partnero-nál feltüntetett ár 1év GSM gari, hozzájön még 5-6ezer, ha 2év garisat akarsz.
Úgyhogy légyszives vegyél vissza és előbb informálódj!
- Deepy
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Én 45ezerért vásároltam az Electro World-be kb 3 hete, kártyafüggetlenül! (nem, nem részletre )Damir88 írta:Na akkor kicsit nézz körül mielőtt dobálózol a hülye jelzővel. Egyelőre nem sok helyen van 50-ért vagy alatta 2év garis 5530 (szinte sehol). Auchan-ban és MediaMarktban akciós, ezért ennyi. Amúgy tényleg nem éri meg itt vásárolni, de így szerintem megéri. És ha közel laksz hozzá, akkor nem felesleges az elmenés.kopaka2 írta:Már nem azért de elég "hülyék" vagytok ha Auchanba meg ilyen helyeken vesztek telókat.. Auchanba nemrég néztem 70e. volt kártyafüggetlenbe...
Remélem azért azt is tudod, hogy a partnero-nál feltüntetett ár 1év GSM gari, hozzájön még 5-6ezer, ha 2év garisat akarsz.
Úgyhogy légyszives vegyél vissza és előbb informálódj!