Worms World Party N-gage 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Worms World Party N-gage 2.0
Kategória: stratégia
Fejlesztő: Team15
Kiadó: THQ Wireless
Végre n-gage platformra is megérkeztek a kukacok, ha valakinek van valami mondanivalója ezzel kapcsolatban, vagy szeretne írni arról, hogy mennyire pozitív(esetelg negatív) ez számára a symbian verzió után, az ne kíméljen minket
A fórumszabályzat értelmében N-Gage játékot feltölteni, belinkelni vagy a fórumban kérni tilos! Kérni kizárólag privát üzenetben lehet.
Fejlesztő: Team15
Kiadó: THQ Wireless
Végre n-gage platformra is megérkeztek a kukacok, ha valakinek van valami mondanivalója ezzel kapcsolatban, vagy szeretne írni arról, hogy mennyire pozitív(esetelg negatív) ez számára a symbian verzió után, az ne kíméljen minket
A fórumszabályzat értelmében N-Gage játékot feltölteni, belinkelni vagy a fórumban kérni tilos! Kérni kizárólag privát üzenetben lehet.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Worms World Party N-gage 2.0
Ha már így kérted, leírom ide is.
Pro:
Multiplayer - sajnos neten nem megy
Van 'háttér'
Nem gondolkodik annyit a gép, szinte egyből tüzel.
Kontra:
A mophun verzió sokkal kezelhetőbb, nem késik a hang lövéskor és a grafika is jobb egy kicsit.
Pro:
Multiplayer - sajnos neten nem megy
Van 'háttér'
Nem gondolkodik annyit a gép, szinte egyből tüzel.
Kontra:
A mophun verzió sokkal kezelhetőbb, nem késik a hang lövéskor és a grafika is jobb egy kicsit.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E61i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szoasztok!
Én csak demoval játszottam
Na szóval én azt mondtam hogy a wwp olyan jó, hogy azt még ezen a platformon se lehet elszúrni... Ez viszont vmi hihetetlen! A grafika rosszabb mint a nemtom hány éve kint levő mophunos verzió, eleve a menü, de valahogy az egész hangulat barátságtalan. Hülye a betütipus, olyan hülyén néz ki..
Meg mi ez hogy nincs zene? Ez ugye csak a demoban van így? Ha valakinek már megvan fullban, akkor nyugtasson meg, hogy van zene. Szóval: nem hittem volna, hogy ezt kell mondanom, de a régi változat eddig jobban tetszik, grafója jobb, stb... És azt hiszem valahol itt érhető igazán tetten a Zen-gédzs romlása: amikor már az ászpóker-rojálflöss alappal se tudnak mit kezdeni. Legszívesebben egy aqua sheeppel átmennék az óceánon és beleszálnnék a team17 központjába. Eleve nem újítottak semmit tíz éve a mi team 17-es (meglehetősen kicsi...) kukacaink!
Persze nem baj ez, inkább enyhe tragédia csak. Ja, egyébként nem tudom mit keményítenek, hogy a demoban összesen két fegyvert adnak. Emlékszem, az eredeti, legeslegeslegelső worms a pc-n: kétféle pálya volt, éééés volt legalább! öt fegyver. És ettől csak jobban megjött a kedvem az egészhez. Így meg azt mondtam utána, hogy bekaphatják a fegyvereiket, meg néhány millió rajongóét is.. Szóval, ha nagy bevételről álmodtak, részemről ezt tudom elképzelni nekik...
Ez eddig 0 százalék. (Tapsorkán)
De tényleg, akinek megvan az eredeti, nyugtasson meg hogy nem szar a játék
Zárszó: szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, ha meg akarod tudni, milyen mikor pár percet kitépnek az életedből, vagy régi álmaid törik szét... Mit gondoltok?
Én csak demoval játszottam
Na szóval én azt mondtam hogy a wwp olyan jó, hogy azt még ezen a platformon se lehet elszúrni... Ez viszont vmi hihetetlen! A grafika rosszabb mint a nemtom hány éve kint levő mophunos verzió, eleve a menü, de valahogy az egész hangulat barátságtalan. Hülye a betütipus, olyan hülyén néz ki..
Meg mi ez hogy nincs zene? Ez ugye csak a demoban van így? Ha valakinek már megvan fullban, akkor nyugtasson meg, hogy van zene. Szóval: nem hittem volna, hogy ezt kell mondanom, de a régi változat eddig jobban tetszik, grafója jobb, stb... És azt hiszem valahol itt érhető igazán tetten a Zen-gédzs romlása: amikor már az ászpóker-rojálflöss alappal se tudnak mit kezdeni. Legszívesebben egy aqua sheeppel átmennék az óceánon és beleszálnnék a team17 központjába. Eleve nem újítottak semmit tíz éve a mi team 17-es (meglehetősen kicsi...) kukacaink!
Persze nem baj ez, inkább enyhe tragédia csak. Ja, egyébként nem tudom mit keményítenek, hogy a demoban összesen két fegyvert adnak. Emlékszem, az eredeti, legeslegeslegelső worms a pc-n: kétféle pálya volt, éééés volt legalább! öt fegyver. És ettől csak jobban megjött a kedvem az egészhez. Így meg azt mondtam utána, hogy bekaphatják a fegyvereiket, meg néhány millió rajongóét is.. Szóval, ha nagy bevételről álmodtak, részemről ezt tudom elképzelni nekik...
Ez eddig 0 százalék. (Tapsorkán)
De tényleg, akinek megvan az eredeti, nyugtasson meg hogy nem szar a játék
Zárszó: szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, ha meg akarod tudni, milyen mikor pár percet kitépnek az életedből, vagy régi álmaid törik szét... Mit gondoltok?
- luciuscornelius
- Moderátor
Szerintem 2009-ben ennek a játéknak 3D-ben kéne nyomulnia és nem a 10 éves 2D-ben.
Persze tudom, hogy sokan a 2D-t szeretik(sokszor azért, mert a 3D-t átláthatatlannak tartják), de számomra a 3D is nagy etalon, pc-n szoktam tologatni és simán elférne mobilon is. Ezek csak szórakoznak velünk.
Persze tudom, hogy sokan a 2D-t szeretik(sokszor azért, mert a 3D-t átláthatatlannak tartják), de számomra a 3D is nagy etalon, pc-n szoktam tologatni és simán elférne mobilon is. Ezek csak szórakoznak velünk.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Én is csak a demoval játszottam. A zene mondjuk nekem abszolút nem hiányzik de ettől függetlenül szarabb mint az előző.
Egyébként az én életemből nem sikerült kitépniük semmit mert én pontosan ilyenre számítottam. Mikor bejelentették a játékot már tudtam, hogy a jó öreg mophun verzió marad a favorit.
És tényleg 3D-t kellett volna csinálniuk, akkor legalább nem lenne összehasonlítási alap.
Egyébként az én életemből nem sikerült kitépniük semmit mert én pontosan ilyenre számítottam. Mikor bejelentették a játékot már tudtam, hogy a jó öreg mophun verzió marad a favorit.
És tényleg 3D-t kellett volna csinálniuk, akkor legalább nem lenne összehasonlítási alap.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E61i
Ezt a 3d-s dolgot komolyan gondoltátok? Mindenesetre érdekes... Szerintem se rossz ötlet, de nem túl nagy lépés ez így mobilon?
- luciuscornelius
- Moderátor
Én nem érzem túl nagy lépésnek, mert már van Quake1,2 és 3, akkor miért ne lehetne Worms3D, ha nem is teljesen olyan mint a 2004-es pc változat, de valami hasonlót össze lehetne dobni. A hardver lassan alkalmas lesz rá és lehet, hogy most is az. Még is csak 2009-et írunk
Elég szégyen, ha még ez sem valósítható meg.
Elég szégyen, ha még ez sem valósítható meg.
- laviaag
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
- Kapcsolat:
Bocs, hogy OFF-olok, de a Romlik az N-gage játékok szintje topikba már mondtam, hogy senki ne várjon csodát, nem lesznek minőségi játékok n-gage 2.0-ra. Az okát is leírtam. Tudom, mert láttam... Nem a levegőbe beszélek. Én már fel se teszem, sőt nincs is fent engédzs játék a telómon. Ez van, melléfogott a NOKIA.
Többet erővel, mint ésszel, előbb format aztán fűrészelj...
- luciuscornelius
- Moderátor
Én elhiszem. Ezek szerint a pár hónapos állítólagos szerződések a Fishlasbs-zal, Eidosszal és társaival csak a szemfényvesztés részei.laviaag írta:Bocs, hogy OFF-olok, de a Romlik az N-gage játékok szintje topikba már mondtam, hogy senki ne várjon csodát, nem lesznek minőségi játékok n-gage 2.0-ra. Az okát is leírtam. Tudom, mert láttam... Nem a levegőbe beszélek. Én már fel se teszem, sőt nincs is fent engédzs játék a telómon. Ez van, melléfogott a NOKIA.
- laviaag
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
- Kapcsolat:
Csak hitegetés, majd lesz kapsz gagyi és azzal kell beérni... Lehet a javas játékok jobb minőségűek némelyik... Szerintem a jövő nem ezekbe van, hanem a magán fejlesztőkbe, biztosan láttad már te is a Real Racing-et Youtube . Mint fentebb írtátok Quake3, hmmm... Azt se a NOKIA fejlesztette saját pénzből. A NOKIA játékfejlesztésre szánt költségvetést csökkentette az új koncepciók tervezésére szánt erőbefektetések miatt, lásd: N97. Ne tudjátok meg hány ember dolgozik rajta, én még csak a kezembe se vehettem . De a pénzeket most keményen elvonták pár területről.luciuscornelius írta:Én elhiszem. Ezek szerint a pár hónapos állítólagos szerződések a Fishlasbs-zal, Eidosszal és társaival csak a szemfényvesztés részei.laviaag írta:Bocs, hogy OFF-olok, de a Romlik az N-gage játékok szintje topikba már mondtam, hogy senki ne várjon csodát, nem lesznek minőségi játékok n-gage 2.0-ra. Az okát is leírtam. Tudom, mert láttam... Nem a levegőbe beszélek. Én már fel se teszem, sőt nincs is fent engédzs játék a telómon. Ez van, melléfogott a NOKIA.
De ne csak OFF-oljak, én nem teszem fel, jó a Mophun verza, azok alapján, meg amiket írtok (meg amit tudok) nem is kell N-gagyi vörmsz.
Többet erővel, mint ésszel, előbb format aztán fűrészelj...