Age of Empires III N-gage 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Age of Empires III N-gage 2.0
Gondolkodtam rajta és arra a következtetésre jutottam, hogy legyenek bármilyen népszerűtlenek is mostanában a játékok, bizonyos szempontból mindegyik megér egy témát, bár tudom, hogy a látogatottság nem fogja a csillagos eget verdesni
Age of Empires III
Fejlesztette: Glu
Kategória: valós idejű stratégia
Milyen is lesz valójában? A hivatalos oldalról letölthetó képek nagyon árulkodóak.
Mielőtt pálcát törnénk felette, megkérek mindenkit, hogy vesen egy pillantást a java verzió képeire:
Nos, egy kicsit hasonlít igaz? Ez kéremszépen a technika csodája. Különleges masinákkal kiváló másolatot készítenek egy nagyszerű játékról.
Elhiszem, hogy jön, mert a java verzió kellemes perceket szerezett, de nem akarom elhinni, hogy így érkezik
A Glu teljesen palira veszi az embereket, a Nokia nem különben.
(Vicces, hogy a hivatalos oldalon a video megnyitásakor a Need For Speed Undercover előzetese jött be )
Age of Empires III
Fejlesztette: Glu
Kategória: valós idejű stratégia
Milyen is lesz valójában? A hivatalos oldalról letölthetó képek nagyon árulkodóak.
Mielőtt pálcát törnénk felette, megkérek mindenkit, hogy vesen egy pillantást a java verzió képeire:
Nos, egy kicsit hasonlít igaz? Ez kéremszépen a technika csodája. Különleges masinákkal kiváló másolatot készítenek egy nagyszerű játékról.
Elhiszem, hogy jön, mert a java verzió kellemes perceket szerezett, de nem akarom elhinni, hogy így érkezik
A Glu teljesen palira veszi az embereket, a Nokia nem különben.
(Vicces, hogy a hivatalos oldalon a video megnyitásakor a Need For Speed Undercover előzetese jött be )
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Re: Age of Empires III N-gage 2.0
Nem baj hogy hasonlit a javara.mar nem lepodok meg es nem is idegesitem fel magam.ezt meg varom is mert a javaval en is nagyon jol elvoltam.ehhez a jatekhoz meg ketlem hogy hasznalnia kellene a 3d gyorsitot.ugy hogy ennel a jateknal ez nem gaz.az a lenyeg hogy tartalmas legyen.ne csak 20 kuldetes legyen!
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- luciuscornelius
- Moderátor
Ezzel az erővel meghagyhatták volna jávának és nem fárasztották volna magukat azzal, hogy megírják n-gage-re. Mert lehet, hogy jelenleg nem, de régen az n-gage platform egy magasabb szintet jelentett, melyre valóban érdemes volt felfejleszteni a játékokat, már csak azért is, hogy legyen valami különbség és én bizony megnézném 3D gyorsítós kiadásban, ha létezne olyanmaggi_1886 írta:Nem baj hogy hasonlit a javara.mar nem lepodok meg es nem is idegesitem fel magam.ezt meg varom is mert a javaval en is nagyon jol elvoltam.ehhez a jatekhoz meg ketlem hogy hasznalnia kellene a 3d gyorsitot.ugy hogy ennel a jateknal ez nem gaz.az a lenyeg hogy tartalmas legyen.ne csak 20 kuldetes legyen!
- luciuscornelius
- Moderátor
Egyébként némileg idevág a témába, hogy van az a symbianos Invasion című játék, amely szintén valós idejű stratégia, de azon pl. csata közben látszik is, hogy nem jáváról van szó. Jól kidolgozott a mozgás és a hangok.
Az Age of Empires III-nál csak attól tartok, hogy a nagy 'jávázásban' annak gyermekbetegségeit is magán hordozza majd, a kis suta mozgással és itt-ott beakadó emberekkel és ez kicsit bosszantó tud lenni olyankor, amikor tudom, hogy ezen lásd Invasion, bizony lehetett volna fejleszteni.
Az Age of Empires III-nál csak attól tartok, hogy a nagy 'jávázásban' annak gyermekbetegségeit is magán hordozza majd, a kis suta mozgással és itt-ott beakadó emberekkel és ez kicsit bosszantó tud lenni olyankor, amikor tudom, hogy ezen lásd Invasion, bizony lehetett volna fejleszteni.
- dwayne
- 1. szint
- Készüléktípus: Panasonic X700 - Nokia 6650
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Az Invasion mitóta valós idejű stratégia?:) Nekem amúgy tök szögletesek voltak a karaktermozgások, nem hinném hogy a telefon szaggatott.
Amúgy képek alapján ez az AOE tetszik...
Amúgy képek alapján ez az AOE tetszik...
- luciuscornelius
- Moderátor
Lehet,h én szenvedek fogalomzavarban, de úgy tudtam,h valós idejű stratégia az, amikor az ellenfelek egyidőben végzik a mozgásokat és nem várnak egymásra mint a körökre osztott stratégiai játékokban. Bár van itt profi és hamarosan megírja,h mi is ez, én meg addig leírom,h nekem bejön az Invasion is, fogalmazhatnék úgy is,h kevésbé jávás.
- dwayne
- 1. szint
Nem szenvedsz fogalomzavarban, de hát az Invasion az körökre osztott, úton útfélen "End Turn!" van...
Nem kell ehhez "profi":)
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
jajám
szerintem nem lesz ez rossz, remélem megcsinálják normálisra a karaktermozgásokat A java verzával se volt semmi bajom egyébként, ezt nem fogom szidni ahogy a needforspeed-et XD semmi bajom a glu-val, mindig jó játékokat csináltak, most sem lesz másképp. És akkor magam ellen is szólók: itt végülis még igazuk is van, most mit strapálják magukat? a sok hülye úgyis megveszi n-gage-re és kaszálnak egy csomót, ennyi én sem tennék másképp. Nekik mind a pénz a fontos nem az hogy nekünk jó legyen. Sajnos ebbe bele kell törődnünk :S A véleményem hogy a tudás az emberé, én mindent nyíltan csinálnék, sokkal jobb lenne minden. Nézzétek csak meg hogy minden nyílt forráskódú cucc jobb mint a nem nyílt. Ja és persze ingyen... De sajna a pénzé az élet...
szerintem nem lesz ez rossz, remélem megcsinálják normálisra a karaktermozgásokat A java verzával se volt semmi bajom egyébként, ezt nem fogom szidni ahogy a needforspeed-et XD semmi bajom a glu-val, mindig jó játékokat csináltak, most sem lesz másképp. És akkor magam ellen is szólók: itt végülis még igazuk is van, most mit strapálják magukat? a sok hülye úgyis megveszi n-gage-re és kaszálnak egy csomót, ennyi én sem tennék másképp. Nekik mind a pénz a fontos nem az hogy nekünk jó legyen. Sajnos ebbe bele kell törődnünk :S A véleményem hogy a tudás az emberé, én mindent nyíltan csinálnék, sokkal jobb lenne minden. Nézzétek csak meg hogy minden nyílt forráskódú cucc jobb mint a nem nyílt. Ja és persze ingyen... De sajna a pénzé az élet...
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
- luciuscornelius
- Moderátor
Igaz, rosszul emlékeztem, nem jó példa.dwayne írta:Nem szenvedsz fogalomzavarban, de hát az Invasion az körökre osztott, úton útfélen "End Turn!" van...
- dwayne
- 1. szint
Bár anynit még hozzáteszek, hogy én rühelltem mindig is a körökre osztott stratétégiát PCn, de telefonon a kezelés miatt egyértelmű jobb. Sőt, azt hiszem a M.A.X.-en kívül nem is játszottam semmi körökre osztottat PCn.
Egér nélkül félek mi lesz itt AOE-ben.
Én azt kívánom, hogy a mozgásanimációja az embereknek olyan legyen, mint a PCs első részen, ne pedig két képkocka legyen egy lépés meg mondjuka favágás. 2D volt az is, megoldható lenne, kár tagadni.
Telefonon a "C.O" nevű program az, amit szerintem alig ismernek, és nagyon fasza kis játék. Kár, hogy v3-on már nem megy. Nincs túlbonyolítva se grafikailag, se a játékmenet, de a játékélmény mégis ott van. Még egyik haverom is végigjátszotta a telefonomon régebben pár előadáson, erre meg nemv olt még példa nálam:)
Egér nélkül félek mi lesz itt AOE-ben.
Én azt kívánom, hogy a mozgásanimációja az embereknek olyan legyen, mint a PCs első részen, ne pedig két képkocka legyen egy lépés meg mondjuka favágás. 2D volt az is, megoldható lenne, kár tagadni.
Telefonon a "C.O" nevű program az, amit szerintem alig ismernek, és nagyon fasza kis játék. Kár, hogy v3-on már nem megy. Nincs túlbonyolítva se grafikailag, se a játékmenet, de a játékélmény mégis ott van. Még egyik haverom is végigjátszotta a telefonomon régebben pár előadáson, erre meg nemv olt még példa nálam:)