Igazából pont azokat sorolad fel amelyeket nem törtek felsylarxxx írta:Valaki segítene?? N-gage 2.0 játékokat honnan leehet letölteni!pl. Sims 3, Guitar Hero, Age of Empires, Undercover stb.
előre is köszönöm
N-gage 2.0 gamékról
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: N-gage 2.0 gamékról
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
És majdnem mindegyiknek van symbian vagy java verziója, azok meg kb ugyanúgy néznek ki vagy teljesen úgy.luciuscornelius írta:Igazából pont azokat sorolad fel amelyeket nem törtek felsylarxxx írta:Valaki segítene?? N-gage 2.0 játékokat honnan leehet letölteni!pl. Sims 3, Guitar Hero, Age of Empires, Undercover stb.
előre is köszönöm
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Szkep
- Újonc
- Készüléktípus: nokia N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Egy olyan kérdésem lenne, hogy feltettem az n-gage (1.30) programot az n97-re. Ezek után amikor a 2.0-ás játékot elkezdtem volna hozzá feltenni akkor elkezdi betölteni és utána megkérdezte, hogy letörlöm vagy hagyom még az instalálás előtt. Mi lehet a gondja? Az játék ikon halványan megvan de ha elakarnám indítani akkor csak letörölni lehet.
- luciuscornelius
- Moderátor
A rompatcherben az open4all patch-et ki kell kapcsolni és az n-gage-hez meghackelt telefon kell.Szkep írta:Egy olyan kérdésem lenne, hogy feltettem az n-gage (1.30) programot az n97-re. Ezek után amikor a 2.0-ás játékot elkezdtem volna hozzá feltenni akkor elkezdi betölteni és utána megkérdezte, hogy letörlöm vagy hagyom még az instalálás előtt. Mi lehet a gondja? Az játék ikon halványan megvan de ha elakarnám indítani akkor csak letörölni lehet.
További leírás az aláírásomban.
- Szkep
- Újonc
A következő a helyzet. Sikerült felinstallálnom a Worms-öt. Amikor elindítom addig minden okés, bejön a menü majd elszeretném indítani a quick game-t akkor egy ilyen hibát ír ki: Worms World Party exite with an error. Az info terén pedig ezt adja be: Worms Word Party closed: KERN-EXEC 3. Minek köszönhető ez? Egy kis help..
- luciuscornelius
- Moderátor
N95-ön próbálkozol vele? Ha igen és mindent a leírásnak megfelelően csináltál, akkor egy teló újraindítás segíthet rajta.Szkep írta:A következő a helyzet. Sikerült felinstallálnom a Worms-öt. Amikor elindítom addig minden okés, bejön a menü majd elszeretném indítani a quick game-t akkor egy ilyen hibát ír ki: Worms World Party exite with an error. Az info terén pedig ezt adja be: Worms Word Party closed: KERN-EXEC 3. Minek köszönhető ez? Egy kis help..
- Szkep
- Újonc
N97-em van ami szignozótt. Feltettem a Tetriszt, de arra is ez volt a reakció. Vagyis annál még a játék menüig se jutottam el.
- luciuscornelius
- Moderátor
Szóval szignóztad az n-gage játékokat?Szkep írta:N97-em van ami szignozótt. Feltettem a Tetriszt, de arra is ez volt a reakció. Vagyis annál még a játék menüig se jutottam el.
Akkor ez a baj, azokat hagyományos módon nem lehet szignózni, látod nem is működnek.
Anno az n-gage játékok szignózására volt egy külön program, de azzal sem értek el 100%-os hatást, ezért ajánljuk a leírásunkban a telefon megheckelését, az n-gage-hez kétségtelenül ez kell.