niklebi írta:Nem De ebben az évben nem kapkodják el szerintem 1-2 kivétellel nem is érdemesgombos írta:Az előző Ngage játékokra is ennyit kellet várni hogy meg hackeljék?
En mar szivesen jatszanek a Wormsel!
niklebi írta:Nem De ebben az évben nem kapkodják el szerintem 1-2 kivétellel nem is érdemesgombos írta:Az előző Ngage játékokra is ennyit kellet várni hogy meg hackeljék?
Már egy jó ideje letölthető a sima symbian verziómaggi_1886 írta:niklebi írta:Nem De ebben az évben nem kapkodják el szerintem 1-2 kivétellel nem is érdemesgombos írta:Az előző Ngage játékokra is ennyit kellet várni hogy meg hackeljék?
En mar szivesen jatszanek a Wormsel!
Vagy azért nem csinálja, mert az egész már ennyit sem érmerkur96 írta:Játszanék már én is az új wormsel, még mindig abban reménykedek, hogy nem lesz olyan tré mint a demo volt. )) Csak a binpda szivat minket. Kéne tartani egy szavazást, hogy hova tűnt a gyerek :DDD Szerintem vagy elrabolták a finn titkosügynökök, vagy a Nokia küldött egy csekket pár ezer eurorol, hogy ugyan hagyja már abba becses tevékenységét )
Megy Püniklebi írta:Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy ha valakinek meg van az N-Gage keretprogi 1.10(1318)-as változata az elküldhetné nekem pü.-ben
Nagyon lenne. Köszi
Damir88 írta:Megy Püniklebi írta:Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy ha valakinek meg van az N-Gage keretprogi 1.10(1318)-as változata az elküldhetné nekem pü.-ben
Nagyon lenne. Köszi