Hooked On Creatures of the Deep N-gage 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n96
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hooked On Creatures of the Deep N-gage 2.0
sziasztok nekem az lenne a problémám hogy a játékot nem tudom feltelepíteni mert mikor rámegyek hogy telepítse egy kicsit tölt és utána kiírja hogy " file is corrupted.delete now?" mit csináljak??
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Ezen leírás szerint csináltad?robi0930 írta:sziasztok nekem az lenne a problémám hogy a játékot nem tudom feltelepíteni mert mikor rámegyek hogy telepítse egy kicsit tölt és utána kiírja hogy " file is corrupted.delete now?" mit csináljak??
- luciuscornelius
- Moderátor
Ha a teló meg van hackelve és letöltötted a hivatalos keretprogramot+a rompatcherben nincs ott a zöld pipa az open4all patch előtt, akkor ennek mennie kell.robi0930 írta:igen:S
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8gb
- Has thanked: 2 times
Üdv!Meg lehet venni ezt a játékot még valahonnan?
Régebben fent volt nekem a Nokia e51-esen,akkor még a carbidos módszer könnyű volt.Most N95 8gb van és nem igazán megy nekem hack stb!Inkább megvenném!Köszi
Régebben fent volt nekem a Nokia e51-esen,akkor még a carbidos módszer könnyű volt.Most N95 8gb van és nem igazán megy nekem hack stb!Inkább megvenném!Köszi
- luciuscornelius
- Moderátor
Sajnos a szolgáltatás már nem él, így csak az 'okosított' verzióval tudsz játszani. Ez is valami, hiszen sok játéknak csak hivatalos verziója létezett.myk74 írta:Üdv!Meg lehet venni ezt a játékot még valahonnan?
Az N95 GB-on az egyik legkönnyebb a hack, egy szignózás után feltelepíted a HelloOX 2.03-at és készen is vagy. Ezek után a Rompatcherben kilövöd az Open4all patch-et és nyugodtan foglalkozhatsz az n-gage-el. Keretprogi és játékok telepítése és indítása.
A legkevesebb macera, köszönhetően a hivatalos támogatásnak és a symbian 9.2-őnek.
- These users thanked the author luciuscornelius for the post:
- myk74 (2011-05-26 csüt. 14:47:36)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Igen lehet könnyű,de nekem ez a szignózás nem megy .Na utánna járok hátha sikerül,mert életem legjobb mobilos játéka!luciuscornelius írta:Sajnos a szolgáltatás már nem él, így csak az 'okosított' verzióval tudsz játszani. Ez is valami, hiszen sok játéknak csak hivatalos verziója létezett.myk74 írta:Üdv!Meg lehet venni ezt a játékot még valahonnan?
Az N95 GB-on az egyik legkönnyebb a hack, egy szignózás után feltelepíted a HelloOX 2.03-at és készen is vagy. Ezek után a Rompatcherben kilövöd az Open4all patch-et és nyugodtan foglalkozhatsz az n-gage-el. Keretprogi és játékok telepítése és indítása.
A legkevesebb macera, köszönhetően a hivatalos támogatásnak és a symbian 9.2-őnek.
-
- Újonc
Sikerült feltenni,és találtam egy régi mentést is, mikor anno abbahagytam.
Szerintema legjobb mobilos játék a világon!
- luciuscornelius
- Moderátor
A One-nal, a Brother's in Arms-zal és az Asphalt 3-mal egyetemben, de jó még a Resident Evil Degeneration, a Mile High Pinball és az örök klasszikus Worms ismyk74 írta:Sikerült feltenni,és találtam egy régi mentést is, mikor anno abbahagytam.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Csatlakozom. Én is megvettem anno. A szívem szakad meg érte, hogy pl. Androidra nincs. :-(myk74 írta:....mert életem legjobb mobilos játéka!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4