Jajj, egészen elfelejtettem, hogy itt én vagyok a hírfelelős, vannak újdonságok, egész pontosan egy, olvassátok hát:
A Nokia feladja az n-gage 2.0-t, minden fejlesztés azonnal leáll, VÉGE!!! - Jaj bocs, ez majd a következő hónap főhíre lesz
Na szóval kijött Dirk második nagy kalandja a nukleáris zeppelinnel
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... etail.html
A játékosok elég jónak mondják, ami nem csoda. A humor és a kaland jó páros, ezt mindenki elmondhatja.. Nem értem amúgy a Nokiát, ha több ilyet csinálnának nem fanyalogna senki a ducatik meg NFoSok béna grafója miatt. Nem a grafika a lényeg, ezekben a játékokban biztos nem.
Az n-gage közösség pedig nem hűlt volna ki ennyire, ha több táblás játékot - mint amilyen a monopoly - adnak ki n-gagere. Ezeket irreálisan könnyű elkészíteni, plusz az újrajátszhatóságuk rengeteget vet a latba. Bocs hogy itt rizsálok csak egy hete szinte csak a catannal meg a riskkel játszok. Hihetetlenül képesek függővé tenni az embert, elképesztőőő!

Ha ezeket kidobnák multiplayerrel, akár 0 újítással, megmentenék egy ideig a platformot.
Lehet írok nekik egy levelet, bár tuti hogy nem lenne sok értelme. Ti próbálkoztatok már ilyesmivel?