N-gage 2.0 gamékról
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E61i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: N-gage 2.0 gamékról
Angelo: ha az alapján írnék, hogy mit találnék méltónak, akkor eddig nem is írtam volna az n-gageről : ). Najó, tisztelet a hooked onnak.
Azért esésnél a pofa félig a betonfalba kerül, szóval ez is jó kis bug. : )
nem igaz amúgy, hogy a ds ennyivel jobb biztos hogy nem! (videó)
http://www.youtube.com/watch?v=3piROI4jncg
bár ezért el is kérnek 24 dolcsit.. Ez akkor azt jelenti, hogy az n-gagesek a játékok ára alapján csak ennyire érdemesek?
Akit érdekel, előző oldalon van ducatis kritika, brumm brumm.
Azért esésnél a pofa félig a betonfalba kerül, szóval ez is jó kis bug. : )
nem igaz amúgy, hogy a ds ennyivel jobb biztos hogy nem! (videó)
http://www.youtube.com/watch?v=3piROI4jncg
bár ezért el is kérnek 24 dolcsit.. Ez akkor azt jelenti, hogy az n-gagesek a játékok ára alapján csak ennyire érdemesek?
Akit érdekel, előző oldalon van ducatis kritika, brumm brumm.
-
- 1. szint
EZT AZ ÉGÉÉÉÉST!
Figyelem! Akinek még vannak ép agysejtjei, az meneküljön! Vagy nézzétek meg a videót és búcsúzzatok el mindentől...
http://www.youtube.com/watch?v=ZX5aBgB4f9I
Lássuk csak, mit állapíthatunk meg.
-Ez egy játék szimbianra.
-Ugyanazok készítették, akik az n-gage-re a hasonló nevű szörnyűséget. A Vir2l!
-Ez a játék 2006-os!
-Szebb és élesebb a grafikája!
-ÉÉÉÉés hihetetlen, de nem is szürke és darabos.
Erre már nem tudok mit mondani. Valamelyik szakértő segítsen ki. Ha jól gondolom az ott egy s60v2es teló a háttérben. Mi az @đ&Đ XX[!!!!][Ł$$ rohadt francért nem tudták ezt átportolni s60v3ra... De ilyet még nem is láttam. Ez legalább olyan durva, mint a tomb raider. Már ott se értettem, hogy miért nem hozzák a régit, ha újat nem tudnak? Akkor is hanyatt estem, mikor láttam az eredetiről egy videót.
Valaki mondjon valamit mert megőrülök:)
Figyelem! Akinek még vannak ép agysejtjei, az meneküljön! Vagy nézzétek meg a videót és búcsúzzatok el mindentől...
http://www.youtube.com/watch?v=ZX5aBgB4f9I
Lássuk csak, mit állapíthatunk meg.
-Ez egy játék szimbianra.
-Ugyanazok készítették, akik az n-gage-re a hasonló nevű szörnyűséget. A Vir2l!
-Ez a játék 2006-os!
-Szebb és élesebb a grafikája!
-ÉÉÉÉés hihetetlen, de nem is szürke és darabos.
Erre már nem tudok mit mondani. Valamelyik szakértő segítsen ki. Ha jól gondolom az ott egy s60v2es teló a háttérben. Mi az @đ&Đ XX[!!!!][Ł$$ rohadt francért nem tudták ezt átportolni s60v3ra... De ilyet még nem is láttam. Ez legalább olyan durva, mint a tomb raider. Már ott se értettem, hogy miért nem hozzák a régit, ha újat nem tudnak? Akkor is hanyatt estem, mikor láttam az eredetiről egy videót.
Valaki mondjon valamit mert megőrülök:)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Hát igen ez tényleg jól néz ki. Szerintem is az s60v2-es volt, egy 6681-es telefon.
De itt a játék java-ban.
Ez java játék akkor, és jobb mint az n-gage? Az nem semmi.
De itt a játék java-ban.
Ez java játék akkor, és jobb mint az n-gage? Az nem semmi.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
Amúgy ez szubjektív de szerintem nagyon lenyúlták az nfs 3 bemutatóját.. Az elején azok a villanások, a pillanatképek. Mind1
A játékhoz továbbra se tudok mit szólni. Ezek szerint ha most vennék egy n70est körberöhöghetném azt akinek n95 vagy n86ja van. Végülis árban jól kijön.
A játékhoz továbbra se tudok mit szólni. Ezek szerint ha most vennék egy n70est körberöhöghetném azt akinek n95 vagy n86ja van. Végülis árban jól kijön.
-
- 1. szint
Jajj, egészen elfelejtettem, hogy itt én vagyok a hírfelelős, vannak újdonságok, egész pontosan egy, olvassátok hát:
A Nokia feladja az n-gage 2.0-t, minden fejlesztés azonnal leáll, VÉGE!!! - Jaj bocs, ez majd a következő hónap főhíre lesz
Na szóval kijött Dirk második nagy kalandja a nukleáris zeppelinnel
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... etail.html
A játékosok elég jónak mondják, ami nem csoda. A humor és a kaland jó páros, ezt mindenki elmondhatja.. Nem értem amúgy a Nokiát, ha több ilyet csinálnának nem fanyalogna senki a ducatik meg NFoSok béna grafója miatt. Nem a grafika a lényeg, ezekben a játékokban biztos nem.
Az n-gage közösség pedig nem hűlt volna ki ennyire, ha több táblás játékot - mint amilyen a monopoly - adnak ki n-gagere. Ezeket irreálisan könnyű elkészíteni, plusz az újrajátszhatóságuk rengeteget vet a latba. Bocs hogy itt rizsálok csak egy hete szinte csak a catannal meg a riskkel játszok. Hihetetlenül képesek függővé tenni az embert, elképesztőőő! Ha ezeket kidobnák multiplayerrel, akár 0 újítással, megmentenék egy ideig a platformot.
Lehet írok nekik egy levelet, bár tuti hogy nem lenne sok értelme. Ti próbálkoztatok már ilyesmivel?
A Nokia feladja az n-gage 2.0-t, minden fejlesztés azonnal leáll, VÉGE!!! - Jaj bocs, ez majd a következő hónap főhíre lesz
Na szóval kijött Dirk második nagy kalandja a nukleáris zeppelinnel
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... etail.html
A játékosok elég jónak mondják, ami nem csoda. A humor és a kaland jó páros, ezt mindenki elmondhatja.. Nem értem amúgy a Nokiát, ha több ilyet csinálnának nem fanyalogna senki a ducatik meg NFoSok béna grafója miatt. Nem a grafika a lényeg, ezekben a játékokban biztos nem.
Az n-gage közösség pedig nem hűlt volna ki ennyire, ha több táblás játékot - mint amilyen a monopoly - adnak ki n-gagere. Ezeket irreálisan könnyű elkészíteni, plusz az újrajátszhatóságuk rengeteget vet a latba. Bocs hogy itt rizsálok csak egy hete szinte csak a catannal meg a riskkel játszok. Hihetetlenül képesek függővé tenni az embert, elképesztőőő! Ha ezeket kidobnák multiplayerrel, akár 0 újítással, megmentenék egy ideig a platformot.
Lehet írok nekik egy levelet, bár tuti hogy nem lenne sok értelme. Ti próbálkoztatok már ilyesmivel?
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Powerboat Challenge
Java platformról már ismerhetjük és hamarosan eljön n-gage-re is, de hogy milyen is lesz arról árulkodjanak egy kicsit ezek a képek:
Emlékeztetőül a Fishlabs ezeket a játékokat tervezi n-gage-re átírni:
Powerboat Challenge™, Rally Master Pro™, and Snowboard Hero™ ezeket követ a Galaxy on Fire™ és a Blades & Magic™ 2010 elején.
iPhone verzió valószínűleg hasonló lesz n-gage platformon is.
Ha valaki nem emlékezne a Rally Master Pro című java játékra, akkot itt lesz egy kis ízelítő
Snowboard Hero mobile
Java platformról már ismerhetjük és hamarosan eljön n-gage-re is, de hogy milyen is lesz arról árulkodjanak egy kicsit ezek a képek:
Emlékeztetőül a Fishlabs ezeket a játékokat tervezi n-gage-re átírni:
Powerboat Challenge™, Rally Master Pro™, and Snowboard Hero™ ezeket követ a Galaxy on Fire™ és a Blades & Magic™ 2010 elején.
iPhone verzió valószínűleg hasonló lesz n-gage platformon is.
Ha valaki nem emlékezne a Rally Master Pro című java játékra, akkot itt lesz egy kis ízelítő
Snowboard Hero mobile
-
- 1. szint
Jahh, végre egy cég, aki nem hagyja cserben a platformot. Én is pont most néztem vidit a neten. Amúgy nem egy motorcsónakos játék vágyaim netovábbja, de szerintem ennyi n-gagyis bukdácsolás után még egy kutya sz.rfelszedős játék is bejönne. Binpda végre megint rámozdulhat valamire )
jahh, snowboard hírónál az a poén, hogy az alapból jobban néz ki mint az n-gagek jó része. hajrá fishlabs
jahh, snowboard hírónál az a poén, hogy az alapból jobban néz ki mint az n-gagek jó része. hajrá fishlabs
-
- 1. szint
Huhh, most néztem egy videót a játékról, közben kiderült hogy az még a régi verzió, a video is 2008-as volt. Szóval az n-gage változat itt is az, mint a régi, csak itt a régi is jól nézett ki.
-
- 1. szint
Sziasztok! csak én találkoztam azzal a problémával hogy némely n-gage játék nem akar feltelepülni? pl asphalt3? mi lehet a kinja ha ezt írja sikertelen telepités után instalation error....?? a válaszotokat előre is köszönöm
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Mert ha újabb progit pl az 1.20(1459)-es veriót használod, akkor ahhoz más verziójú ONE meg Asphalt3 kell.marcibarath írta:Sziasztok! csak én találkoztam azzal a problémával hogy némely n-gage játék nem akar feltelepülni? pl asphalt3? mi lehet a kinja ha ezt írja sikertelen telepités után instalation error....?? a válaszotokat előre is köszönöm