ONE N-gage 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N86 8MP
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
One fe
mik a feloldható tartalmak a játék során? Új ütések is feloldodnak vagy végig a 3 fighting style marad és a training részben lévő mozdulatok?
- fatalistaN78
- Újonc
- Készüléktípus: N78
Re: ONE N-gage 2.0
Sziasztok!
Bocs, ha hülye kérdés,de a trial mit takar?
1. Bizonyos idő után nem indul a játék?
2. Esetleg 1/2-1 perc után kilép, időkorlátos?
3. Vagy mondjuk csak 1 ember van és egy pálya, mint PC-s demok-nál?
Előre is köszi.
Szerk.: Köszi MrAngelo
Előre is köszi.
Szerk.: Köszi MrAngelo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fatalistaN78 2009-07-11 szomb. 15:48:33-kor.
Gondolkozz globálisan - Cselekedj lokálisan
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Ha jól emlékszem nem időkorlátos de kevés pálya és kevés ember (talán csak 1-1)fatalistaN78 írta:Sziasztok!
Előre is köszi.
- elfLord
- Újonc
- Készüléktípus: E71[400.21.013] + Kingston 4GB
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Nem régen váltottam N82-re.
v 31.0.016 fw van rajta, az OPDA-s cuccokkal és a HelloOx 1.03 segítségével meg tudtam oldani, hogy a tört játékokat is fel tudjam tenni. Egyikkel sincs eddig semmi gond, kivéve a One-t. ( Szerk: az Asphalt sem megy!)
(érdekes, hogy HelloCarbide-os hack-kel és egy régebbi verziós N-Gage keretprogrammal az E51-emen simán megy).
Az N-Gage keretprogramom az N82-n az N-gage.com-ról letölthető hivatalos változat, annyi "buhera" van benne, hogy azt a bizonyos .txt fájlt bemásoltam a private mappa megfelelő helyére.
A One-t felismeri, mint ahogyan a többi játékot is, miután a memkártya n-gage mappájába bemásoltam, el is kezdi telepíteni, viszont a vége előtt egy kicsivel megáll, és kiírja, hogy "unable to install error -1"...
Elég sok helyről letöltöttem, rengeteget kipróbáltam. Próbáltam már azt is, hogy a nem n-gage kompatibilis készülékekhez tartozó keretprogramot feltettem (kiírta, hogy a készülék nem kompatibilis, ennek ellenére folytatja? - én folytattam, illetve a PIPS-et nem tette fel), megvolt az autostart, a txt és a patch telepítése is, azonban így sem ment. Valakinek van esetleg valami ötlete?
HR-t is csináltam már, az sem segített. Érdekes, hogy a többi játékkal nincs gond, csak ezzel az eggyel.
A segítséget és a tippeket előre is köszönöm, illetve ha van valakinek korábbi, N82-vel kompatibilis n-gage keretprogramja, amivel a patch is működik (a legújabbnál a patch telepítése után az n-gage el sem indult), és a One is futtatható vele N82-n, azt nagyon megköszönném...
Nem régen váltottam N82-re.
v 31.0.016 fw van rajta, az OPDA-s cuccokkal és a HelloOx 1.03 segítségével meg tudtam oldani, hogy a tört játékokat is fel tudjam tenni. Egyikkel sincs eddig semmi gond, kivéve a One-t. ( Szerk: az Asphalt sem megy!)
(érdekes, hogy HelloCarbide-os hack-kel és egy régebbi verziós N-Gage keretprogrammal az E51-emen simán megy).
Az N-Gage keretprogramom az N82-n az N-gage.com-ról letölthető hivatalos változat, annyi "buhera" van benne, hogy azt a bizonyos .txt fájlt bemásoltam a private mappa megfelelő helyére.
A One-t felismeri, mint ahogyan a többi játékot is, miután a memkártya n-gage mappájába bemásoltam, el is kezdi telepíteni, viszont a vége előtt egy kicsivel megáll, és kiírja, hogy "unable to install error -1"...
Elég sok helyről letöltöttem, rengeteget kipróbáltam. Próbáltam már azt is, hogy a nem n-gage kompatibilis készülékekhez tartozó keretprogramot feltettem (kiírta, hogy a készülék nem kompatibilis, ennek ellenére folytatja? - én folytattam, illetve a PIPS-et nem tette fel), megvolt az autostart, a txt és a patch telepítése is, azonban így sem ment. Valakinek van esetleg valami ötlete?
HR-t is csináltam már, az sem segített. Érdekes, hogy a többi játékkal nincs gond, csak ezzel az eggyel.
A segítséget és a tippeket előre is köszönöm, illetve ha van valakinek korábbi, N82-vel kompatibilis n-gage keretprogramja, amivel a patch is működik (a legújabbnál a patch telepítése után az n-gage el sem indult), és a One is futtatható vele N82-n, azt nagyon megköszönném...
"Remember...The Force will be with you...Always..."
Az elmúlt 6 hónap:
HTC TD - Omnia 8GB - E51- N82 - E75 (3 napig) - E71
N-Gage név: _elfLord_
Az elmúlt 6 hónap:
- elfLord
- Újonc
- Kapcsolat:
Köszönöm szépen...
A Patch használható ehhez a verzióhoz? Mármint a Trial felirat eltűntetése... Annyira nem zavar, de jobban mutat anélkül...
Még egyszer köszönöm...
Az elmúlt 6 hónap:
Az elmúlt 6 hónap:
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
- elfLord
- Újonc
- Kapcsolat:
MrAngelo írta: nem ajánlom a trial felirat patchet! Csak a gond van vele.
Na ezt valahogy sejtettem... a 1539-es keretnél is ugyanaz volt, el sem indult többet, viszont a One megy és nagyon király! Tényleg köszönöm...
Az Asphalt-hoz esetleg valami hasonló tipp vagy trükk? Mert az még mindig "köhög"...
Az elmúlt 6 hónap:
Az elmúlt 6 hónap:
- kissdani
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 9 times
PÜ mentelfLord írta:MrAngelo írta: nem ajánlom a trial felirat patchet! Csak a gond van vele.
Na ezt valahogy sejtettem... a 1539-es keretnél is ugyanaz volt, el sem indult többet, viszont a One megy és nagyon király! Tényleg köszönöm...
Az Asphalt-hoz esetleg valami hasonló tipp vagy trükk? Mert az még mindig "köhög"...
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5