N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: N-Gage szolgáltatás
Sziasztok nokia c6-00-ám van és szeretnék rá N-gaget tenni. Szerintem ugyan az kellene hozzá mint a N97-hez de mivel a hivatalos oldalon már nem található meg a keretprogi így megköszönném ha vki elküldené nekem e-mailben a progi vagy addna egy linket honnan lehet megszerezni
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Felesleges vele foglalkozni, úgyse fog működni rendesen.hyroshi írta:Sziasztok nokia c6-00-ám van és szeretnék rá N-gaget tenni. Szerintem ugyan az kellene hozzá mint a N97-hez de mivel a hivatalos oldalon már nem található meg a keretprogi így megköszönném ha vki elküldené nekem e-mailben a progi vagy addna egy linket honnan lehet megszerezni
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- nse
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Nokia N97-es telefonomon az n-gage 1.30-as eredeti a szoftverfrissitésből letöltött veriója van fent, és ha valaki(k) Küldene(ének) játékokat privátban azt megköszönném. A telefon hackelva van.
Szerk.: Gondolok pl. Crash Bandicotra, Asphalt, vagy akármi más is jöhet.
Nokia N97-es telefonomon az n-gage 1.30-as eredeti a szoftverfrissitésből letöltött veriója van fent, és ha valaki(k) Küldene(ének) játékokat privátban azt megköszönném. A telefon hackelva van.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Sajnos nincs rá működő játékok, de ha van, akkor luciuscornelius tud segíteni pü-ben.nse írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- nse
- 1. szint
Üdv megint.
Találtam egy teljes packot, és eddig egy teljesen működik, de még szórakozhatnék a többivel is hogy kikapcsolom az open4all-t vagy az installservert és ugy telepítem aztán egyiket bekapcsolva úgy hátha elindul, de nekem elég egyenlőre egy, a többit még kb 5-öt nem is néztem
Találtam egy teljes packot, és eddig egy teljesen működik, de még szórakozhatnék a többivel is hogy kikapcsolom az open4all-t vagy az installservert és ugy telepítem aztán egyiket bekapcsolva úgy hátha elindul, de nekem elég egyenlőre egy, a többit még kb 5-öt nem is néztem
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Nem az a kérdés, hogy elindulnának-e, hiszen ha telepítésnél az open4all ki van lőve, akkor feltelepül mindegyik és elvileg futnak is.
A fő kérdés az, hogy hogyan futnak? Nálad a nagy része 'trial'ban. Az aláírásomban lévő N-gage 2.0 játékok telepítése segítségedre lehet abban, hogy miért van ez így illetve van ott egy játék lista, melyben meg vannak jelölve azok a játékok, amelyek symbian 9.3-on rendesen futottak. Nálad már S60v5 van, ahol még kevesebb az esély teljes játékra.
A fő kérdés az, hogy hogyan futnak? Nálad a nagy része 'trial'ban. Az aláírásomban lévő N-gage 2.0 játékok telepítése segítségedre lehet abban, hogy miért van ez így illetve van ott egy játék lista, melyben meg vannak jelölve azok a játékok, amelyek symbian 9.3-on rendesen futottak. Nálad már S60v5 van, ahol még kevesebb az esély teljes játékra.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 3 times
Sziasztok, Nokia E52-re (hack-elt) keresnék N-gage installert tudnátok segíteni? Köszi
- nse
- 1. szint
Üdv.: Nekem Nokia N97-en volt egy hackelt, de sajna nincsen meg a telepítője. Ha lesz akkor a játékokban tudok segíteni.gyikasz írta:Sziasztok, Nokia E52-re (hack-elt) keresnék N-gage installert tudnátok segíteni? Köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 0
Igaz, hogy csak most írok, de még aznap megoldottam a problémát.luciuscornelius írta:Távolítsd el a játékokat, adott esetben egy memkari formázás sem ártana. Utána telepítsd fel ismét a játékokat a megformázott memkarira. A telómemóba ne telepíts. Egy kicsit összezavartad.ripa írta:Miért nem működnek az N-Gage játékok N82-n?
Van 2 memóriakártyám. Közülük az egyikre telepítettem az N-Gage játékokat, kivéve a Brothers in Arms-t. Párszor cserélgettem a memóriakártyákat. Nem tudom biztosra, hogy a cserék miatt lett-e gond, de most már ha el akarok indítani egy N-Gage játékot, akkor ezt írja ki:
"Game not found on device (Error -1)"
Ezután elhalványul a játék ikonja és ha most elindítanám a játékot, akkor rákérdez, hogy törlöm-e. A Brothers in Arms játékkal is ugyanezt teszi, pedig azt a telefonmemóriába telepítettem. Hogy hozhatom helyre a dolgokat?
Ha ezek után sem müxik, akkor teló formázás is kell a memkari mellett és mindent újra kell telepteni.
Semmit sem kell formázni. Csak újratelepítettem az N-Gage programot és a játékokat, és működnek. Persze előtte a mentéseket kimásoltam. A Brothers In Arms játékot a telefonmemóriába kell rakni, mert a kártyára téve csak akadozva fut.
Amúgy az N82-es telefonom és a memóriakártyám már több, mint 1 éve (pontosabban másfél éve) nincs formázva. Sok mindent telepítgettem, gyakran használom a telefont, de még mindig hibátlanul működik. (Ebből a szempontból megbízható a Symbian.)
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-03
- Has thanked: 0
Nekem c5-03-mom van. Felraktam a keretprogit de a játéknál azt írja ki ,hogy KERN-EXEC 3.Valaki tudna segíten?