A játék az teljes verziós, csak nem 9.3-as rendszerre (mint, ami van az N85-ön), hanem 9.1-re lett feltörve, így nem működik jól.masterhack írta:Üdvözletem mutkor irtam hogy a n85 össömön nem megy a star wars n.gage játék csak a első pályáig és nem lehet azért mert trial verzio ? mert mikor kilépek belöle utal a teljes verziora h 6 pálya meg ilyenek nem lehet h ez a probléma ?
N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: N-Gage szolgáltatás
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n85
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
És nincs valami tipp vagy trükk hogy lehesen futatni ? vagy esetleg vannak olyan minöségü játékok amikel lehetne ezt potolni ? De nekem van eredeti aktiváló kulcsom a star wars n-gage játékhoz de ne mtudod a demot letölteni sehonan.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Aktiválni is nehézkes lenne, mert net kapcsolatra volt szüksége, amelyen a keresztül a hivatalos oldallal érintkezett és ez már nem létezik (ennek köszönhetően trial verzió sincs).masterhack írta:És nincs valami tipp vagy trükk hogy lehesen futatni ? vagy esetleg vannak olyan minöségü játékok amikel lehetne ezt potolni ? De nekem van eredeti aktiváló kulcsom a star wars n-gage játékhoz de ne mtudod a demot letölteni sehonan.
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Van egy Nokia E61i telóm!
Hackeltem a rendszert ezzel a leírással: http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack/
A problémám hogy amikor a keret programok akarom feltelepíteni a telepítés elején egy kicsivel kiirja hogy:
unable to install
Előre is köszönöm válaszokat és segítségeket............
Üdv. AndreW
Hackeltem a rendszert ezzel a leírással: http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack/
A problémám hogy amikor a keret programok akarom feltelepíteni a telepítés elején egy kicsivel kiirja hogy:
unable to install
Üdv. AndreW
- luciuscornelius
- Moderátor
Ha van feltelepítve rompatcher nevű program, akkor lépj bele és vedd ki a pipát az open4all patch elől.andrewhouse írta:Sziasztok!
unable to install
Üdv. AndreW
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
- luciuscornelius
- Moderátor
Újraindítottad a telót?andrewhouse írta:köszönöm a választ!
Sajnos így is ugyan az!!
Valami gátolhatja még?
üdv.
Milyen keretprogramot próbálsz feltelepíteni?
Egyéb (nem n-gage) progik, játékok települnek rendesen? Főleg a symbianra gondolok.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 0
Miért nem működnek az N-Gage játékok N82-n?
Van 2 memóriakártyám. Közülük az egyikre telepítettem az N-Gage játékokat, kivéve a Brothers in Arms-t. Párszor cserélgettem a memóriakártyákat. Nem tudom biztosra, hogy a cserék miatt lett-e gond, de most már ha el akarok indítani egy N-Gage játékot, akkor ezt írja ki:
"Game not found on device (Error -1)"
Ezután elhalványul a játék ikonja és ha most elindítanám a játékot, akkor rákérdez, hogy törlöm-e. A Brothers in Arms játékkal is ugyanezt teszi, pedig azt a telefonmemóriába telepítettem. Hogy hozhatom helyre a dolgokat?
Van 2 memóriakártyám. Közülük az egyikre telepítettem az N-Gage játékokat, kivéve a Brothers in Arms-t. Párszor cserélgettem a memóriakártyákat. Nem tudom biztosra, hogy a cserék miatt lett-e gond, de most már ha el akarok indítani egy N-Gage játékot, akkor ezt írja ki:
Ezután elhalványul a játék ikonja és ha most elindítanám a játékot, akkor rákérdez, hogy törlöm-e. A Brothers in Arms játékkal is ugyanezt teszi, pedig azt a telefonmemóriába telepítettem. Hogy hozhatom helyre a dolgokat?
- luciuscornelius
- Moderátor
Távolítsd el a játékokat, adott esetben egy memkari formázás sem ártana. Utána telepítsd fel ismét a játékokat a megformázott memkarira. A telómemóba ne telepíts. Egy kicsit összezavartad.ripa írta:Miért nem működnek az N-Gage játékok N82-n?
Ha ezek után sem müxik, akkor teló formázás is kell a memkari mellett és mindent újra kell telepteni.
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
Nokia n95 8gb-ot használok, júniusban vettem, használtan. 30-as T-mobilos firmware-rel érkezett, lassú volt, főleg az sms kezelés. Volt rajta n-gage keretrogram, de ha indítottam játékot akkor reklamált a mobil. Később lett hellocarbide-dal okosítva, és mint írtam frissítve v35-re(most is hackelt). Ekkor még az eredeti n-gage újraíndította a mobilt ha játszani akartam. Most az 1.40-es van fenn, meg rakat játék telepítése sikerült, de mindig újraindul a telefon ha indtítanám a játékot. Mindegy hogy exe-ről, vagy n-gage ből indítom. Nemsokra jutottam eddig ezért kérném a fórumtársakat, hogy ha találkoztak ezzel a hibajelenséggel akkor segítsenek. Külföldi fórumon nem kapott választ erre a jelenségre más.