fel van töltve egy down.rar fájlplayer írta:Én a SignSIS-sel (BINPDA) szotam szignózni (kínai módszeres).
De ezzel csak .sis és .sisx- eket lehet szignózni.
.ngage kit.-eket hogyan kell?

fel van töltve egy down.rar fájlplayer írta:Én a SignSIS-sel (BINPDA) szotam szignózni (kínai módszeres).
.ngage kit.-eket hogyan kell?
Hát itt ez függ a játéktól is. Én brothers in armsnál leszedtem a HD-t a telómról, mert az n-gage sokkal jobb, de például a boom blox-ban nem sok különbséget tapasztaltam. Én ha tudom inkább n-gage-re rkaom a játékokat, mert egy programból elérem így őket.player írta:06.01-es szoftver van fennt a 6120-on , ez a legújabb.
Teljesen jól szignóztam, autostart-tal, txt-t is bemásolva... (modo-s verzió)
Nekem 2 játék nem települ fel: Electronic Arts Tetris v4.21.41, a másik a Brothers in Arms 1.23.
Ezek sis-ként már régebb óta fel vannak telepítve a telómra, lehet, hogy ez nem tetszik neki?
Még nem próbáltam az N-gage-s gémeket, nagy különbség van a 3D-s (esetleg HD-s) symbian játékok és az n-gages között?
Az összes hack-et és patch-et ki kell kapcsolni! Ez a megoldása annak, ha egyes játékok nem indulnak avagy kiugranak indítás utánhbalu írta: Hát itt ez függ a játéktól is. Én brothers in armsnál leszedtem a HD-t a telómról, mert az n-gage sokkal jobb, de például a boom blox-ban nem sok különbséget tapasztaltam. Én ha tudom inkább n-gage-re rkaom a játékokat, mert egy programból elérem így őket.
Szerk.: Fontos kérdés: mi a baj, hogyha az ngage játékok indításánál, vagy játék közben megszakada dolog, kern-exec-3 hibát észlel, nem lehet futtatni, és mi lehet a megoldás? nagoyn fotnos lenne, ezért kérem akinek van ezzel kapcoslatban tapasztalata írjon PÜ-t, vagy válaszoljon itt. Köszönöm!
maggi_1886 írta:fel van töltve egy down.rar fájlplayer írta:Én a SignSIS-sel (BINPDA) szotam szignózni (kínai módszeres).
.ngage kit.-eket hogyan kell?a letöltéseknél megtalálod.van benne egy leírás hogy hogyan kell.azzal menni fog
A Fifával van a gond, relative sok RAM kell neki, indítsd újra a telót és próbálj meg újra belépni, ha végképp nem megy, akkor letöltheted a Fifa09 sima symbian verzióját is.C D írta:Sziasztok,
Feltettem a telefonomra az Ngage keretprogit, és hozzá feltelepítettem a fifa09 játékot. De amikor meg akarnám nyitni a fifát, nem nyitja meg fél percig tölt utánna visszadob a keretprogiba. Mi lehet a gond?
A Bounce-t is feltettem azzal sem működik, ugyanúgy viselkedik mint a fifa. De mennie kellene a fifának is.luciuscornelius írta:A Fifával van a gond, relative sok RAM kell neki, indítsd újra a telót és próbálj meg újra belépni, ha végképp nem megy, akkor letöltheted a Fifa09 sima symbian verzióját is.C D írta:Sziasztok,
Feltettem a telefonomra az Ngage keretprogit, és hozzá feltelepítettem a fifa09 játékot. De amikor meg akarnám nyitni a fifát, nem nyitja meg fél percig tölt utánna visszadob a keretprogiba. Mi lehet a gond?
Próbálj meg minden hacket kikapcsolni (CapsON és ROMPatcerben se legyen aktiválva semmi). Ha így sem megy menj a C:\private\20007b39\200al kezdődő mappákba és töröld ki a nem működő játék game.cfg-jait. (Nekem a Hooked on Creatures of the deepnél sikerült) Az viszont nem biztos h van minden játéknak ilyen config fájla, de sztem a mentésken kívül mindent törölhetsz ezekből.C D írta:A Bounce-t is feltettem azzal sem működik, ugyanúgy viselkedik mint a fifa. De mennie kellene a fifának is.luciuscornelius írta:A Fifával van a gond, relative sok RAM kell neki, indítsd újra a telót és próbálj meg újra belépni, ha végképp nem megy, akkor letöltheted a Fifa09 sima symbian verzióját is.C D írta:Sziasztok,