N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

tejeskifly írta:hát be is olvassa de utána ha telepítem felteszi majd azt írja nincs a memkarin és nem csak azt törli le amit telepítettem hanem mindet
Nem tudom, hogy milyen felszereltséggel és mennyire (ki)használtan kaptad meg az N95-öt, de lehet, hogy ajánlott egy teló és memóriakártya formázás, hogy aztán tiszta lappal indulhass a meghackelés és az n-gage telepítés könnyű útján.
Azért írom ezt, mert így nem biztos, hogy átlátjuk, hogy mit kéne tenni.
Ki tudja? Lehet, hogy egy másik progi, amit nem a hivatalos oldalról töltesz le, megoldaná a problémádat. Persze, ha nem és végül formáznod kell, akkor is inkább használj másikat.
Ha fent van a rompatcher nevü progi, akkor elindítva megnézheted, hogy az open4all patch előtt zöld pipa van-e, mert ha n-gage játékokkal akarsz játszani, akkor ne legyen ott zöld pipa.
Szóval próbálgasd, de ha nem megy, akkor mindent tarolj le és építsd fel előröl.
N95-ön minden játéknak mennie kell.
tejeskifly
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tejeskifly »

mikor megkaptam egyböl formáztam a telót, és nincs pipa az open 4 all előtt.
Ja meg még azt elfelejtettem leírni, hogy már ott baj szokott lenni, mikor elindítom az ngaget, mert egyből hibaüzi fogad, Unable read game database! (Error-1)
az lehet gond hogy a telefon fw-je nincs a támogatottak közt? v31.0.017, és csak olyan van a támogatott listán ami 15-re végződik (ha jolemlékszem)
nememlékszem-> ericsson r600i-> se k700i-> se v630i-> Nokia N95-> HTC Touch Pro 2-> HTC HD2
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tejeskifly írta:mikor megkaptam egyböl formáztam a telót, és nincs pipa az open 4 all előtt.
Ja meg még azt elfelejtettem leírni, hogy már ott baj szokott lenni, mikor elindítom az ngaget, mert egyből hibaüzi fogad, Unable read game database! (Error-1)
az lehet gond hogy a telefon fw-je nincs a támogatottak közt? v31.0.017, és csak olyan van a támogatott listán ami 15-re végződik (ha jolemlékszem)
Az nem számít, szerintem próbáljál ki több n-gage keretprogramot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tejeskifly
1. szint
1. szint

na,a patch unpatch segítségével sikerült megoldani a problémát :)
már csak az one nevű játékkal vannak gondjaim, azt tuvábbra sem engedi felteni. Akinek megvan működő verza, pls pm-ezze el nekem, amit a topikjában kaptam az sem jó :/
nememlékszem-> ericsson r600i-> se k700i-> se v630i-> Nokia N95-> HTC Touch Pro 2-> HTC HD2
tejeskifly
1. szint
1. szint

ja ok.
Amúgy olvasgattam és írnak olyat hogy valami .txt-t kell bemásolni valahova. Ezt a txt-t honnan tudom beszerezni és hova kell bemásolnom? valszeg ezért nem működött eddig egyik játék sem mert nem volt bemásolva a patch unpatch meg megoldott, most viszont egy régebbi keretprogit tszek fel, ahoz meg nincs patc unpatch, hacsak a mostani nem müxik)
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

tejeskifly írta:ja ok.
Amúgy olvasgattam és írnak olyat hogy valami .txt-t kell bemásolni valahova. Ezt a txt-t honnan tudom beszerezni és hova kell bemásolnom? valszeg ezért nem működött eddig egyik játék sem mert nem volt bemásolva a patch unpatch meg megoldott, most viszont egy régebbi keretprogit tszek fel, ahoz meg nincs patc unpatch, hacsak a mostani nem müxik)
nem kell neked txt fájl
az olyan telókhoz kellett, amelyek hivatalosan nem voltak támogatva, vagyis nem lehet a hivatalos oldalról progit tölteni hozzájuk.
látom már szükséged van az 1.20 (1459)es keretprogira, azon megy minden flottul
ja és felejtsd el a patch dolgot, egy kis trial felirat csak nem fog zavarni, hiszen a játék ettől még full
tejeskifly
1. szint
1. szint

ja jo, zavarni nem zavar, de most ez oldotta meg a problémát, és miután feltettem, csak azután tudtam installálni bármit is :)
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

luciuscornelius írta:
tejeskifly írta:ja ok.
nem kell neked txt fájl
az olyan telókhoz kellett, amelyek hivatalosan nem voltak támogatva, vagyis nem lehet a hivatalos oldalról progit tölteni hozzájuk.
látom már szükséged van az 1.20 (1459)es keretprogira, azon megy minden flottul
ja és felejtsd el a patch dolgot, egy kis trial felirat csak nem fog zavarni, hiszen a játék ettől még full
Én az 1.40-el nyomulok. :D
Míg az 1.20-nál kiakadt a Brothes in Arms addig az 1.40 simán megy. :D
kissdani
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: kissdani »

hali!
meg tudná nekem mondani,hogy -hoyg tudom kikapcsolni az n-gage keretprogiban az indító hangot? :oops:
már olvastam róla, hogy lehet csak nem találom.... :sad:
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |

Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

kissdani írta:hali!
meg tudná nekem mondani,hogy -hoyg tudom kikapcsolni az n-gage keretprogiban az indító hangot? :oops:
már olvastam róla, hogy lehet csak nem találom.... :sad:
Ez engem is érdekelne, mivel csak akkor nincs hangja ha némittom a mobilt :(
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”