Szerintem ugyanúgy néz ki talán a sis-es az jobb.bikemano írta:Nagy az észrevehetö külömbség a sis és az n-gage 2.0 Need for Speed: Undercover játék közt ?
Mármint nekem a sis van meg , viszonylag jo a grafika , az n-gage verzionak jobb a grafikai minösége ?
Need for Speed: Undercover N-Gage 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Need for Speed: Undercover N-Gage 2.0
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
itt megtekinthetitek a különbséget az egyes verziók között.potter55 írta:Szerintem ugyanúgy néz ki talán a sis-es az jobb.bikemano írta:Nagy az észrevehetö külömbség a sis és az n-gage 2.0 Need for Speed: Undercover játék közt ?
Mármint nekem a sis van meg , viszonylag jo a grafika , az n-gage verzionak jobb a grafikai minösége ?
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Értem , akkor maradok a sis -es változatnálpotter55 írta:Szerintem ugyanúgy néz ki talán a sis-es az jobb.bikemano írta:Nagy az észrevehetö külömbség a sis és az n-gage 2.0 Need for Speed: Undercover játék közt ?
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB