N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: N-Gage szolgáltatás
Gondoltam a sokat megélt n-gage szolgáltatás VÉGÉT jelentő bejelentésről szóló cikket látnotok kell:
http://www.smartnews.hu/2009/10/2010-sz ... -n-gage-t/
http://www.smartnews.hu/2009/10/2010-sz ... -n-gage-t/
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Az az egyik kedvenc külföldi hozzászólásom, melyben leírja egy tag, hogy a Nokia teljesen nevetségessé tette a mobil játék ipart az n-gage-el és ez olyan hatást tett az ipsére, hogy még mindig csak gyógyulgat kifele belőle 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E61i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Már attól féltem, hogy a Nokia képén még annyi bőr se lesz, hogy küldjön erről egy üzenetet, legalább megtették :DD
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
várható voltmerkur96 írta:Már attól féltem, hogy a Nokia képén még annyi bőr se lesz, hogy küldjön erről egy üzenetet, legalább megtették :DD

Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Valahogy sejtettem 

• Mercedes Benz W202 C250 T TD
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Nem tudom, hogy volt e szó róla vagy feltaláltam valamit.
De akit idegesít a legujabb keretprogiban az, hogy elindításkor animál, meg zenél egyszerűen ki tudja kapcsolni. C:/private/20003b78 mappából vagy áthelyezed például a memóriakártyára vagy egyszerűen törlöd az N-Gage_flux320.3gp fájlt és máris nincs animácó zenével. 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Nem: Férfi
- Been thanked: 1 time
Hello! n95-öm van ami nem hackelt ! szignozi tudok!n gage 1.21 ... keretprogi!trial gamek mennek! van néhány okositott játékom is!már csak elindulni nem akarna! corrupoted file! irják a topic elején h szignzozni kell a x.n gage játékot! ezt meg is tetttem de nem jön létre x.ngage signed file! Szerintetek mi a gond? vagy a hack kell minden kép?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Elvileg ezzel lehet az n-gage játékokat szignózni.tenkjuh írta:Hello! n95-öm van ami nem hackelt ! szignozi tudok!n gage 1.21 ... keretprogi!trial gamek mennek! van néhány okositott játékom is!már csak elindulni nem akarna! corrupoted file! irják a topic elején h szignzozni kell a x.n gage játékot! ezt meg is tetttem de nem jön létre x.ngage signed file! Szerintetek mi a gond? vagy a hack kell minden kép?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Been thanked: 1 time
köszi Potter! kiprobáltam de nem sikerül! 
1. kicsomagolod a mappát a PC gépeden a C meghajtóra 2. a mappába bemásolod a cer és a key fájlodat(a cer fájlt nevezd át cert-re a key fájlt pedig key-re) és amit szignózni akarsz n-gage játékot 3. a játékot át nevezed erre: game.n-gage(.n-gage a fájl fajtáját,kiterjesztését jelenti ) 4. rákattintassz a mappán belül a signgame-ra.ilyenkor felugrik egy dos ablak és ott követed az utasításokat. (a szignózott játék is ebbe a mappába kerül game.signed.n-gage néven,ha nincs ilyen a mappába akkor valamit rosszul csináltál)
Megcsináltam a leirtakat!a key flie mire nevezzem? key -key? a pölö mario.ngage et game.ngage re nevezzem?
én tiszta
vok

1. kicsomagolod a mappát a PC gépeden a C meghajtóra 2. a mappába bemásolod a cer és a key fájlodat(a cer fájlt nevezd át cert-re a key fájlt pedig key-re) és amit szignózni akarsz n-gage játékot 3. a játékot át nevezed erre: game.n-gage(.n-gage a fájl fajtáját,kiterjesztését jelenti ) 4. rákattintassz a mappán belül a signgame-ra.ilyenkor felugrik egy dos ablak és ott követed az utasításokat. (a szignózott játék is ebbe a mappába kerül game.signed.n-gage néven,ha nincs ilyen a mappába akkor valamit rosszul csináltál)
Megcsináltam a leirtakat!a key flie mire nevezzem? key -key? a pölö mario.ngage et game.ngage re nevezzem?
én tiszta

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
ha hackelt a telód, akkor az open4all-t ki kell kapcsolni, különben nem mennek a játékok.
és nyugodtan felteheted a legújabb ngageinstallert is. csak magukat a játékokat kell szignózni, már ha persze okosított játékok.
mivel, ha n95-öd van, az a támogatott telók közé tartozik. tehát semmi ukkmukkfukk nem kell hozzá.
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/hu/ ... nload.html
és nyugodtan felteheted a legújabb ngageinstallert is. csak magukat a játékokat kell szignózni, már ha persze okosított játékok.
mivel, ha n95-öd van, az a támogatott telók közé tartozik. tehát semmi ukkmukkfukk nem kell hozzá.
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/hu/ ... nload.html
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4