N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
hbalu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: hbalu »

luciuscornelius írta:Már müxik neki és én Gratulálok hozzá :D
Meglepő, de nem probléma,h megszignózta a játékokat, max duplán bebiztosította magát, viszont én is úgy gondolom,h mennie kell a játékok szignózása nélkül is. :D
nem tudom, szignó nélkül megye, de neis érdekel, ennyit kibírok. amúgy lehet hogy félhekkelve volt, tehát csak a programot tudtam felrakni, mikor corrupt fájlokat irt ki és nem indultak a játékok, mindjárt kipróbálom szignó nélkül mit mond....
Szerk.: file is corrupted, delete now? tehát kell a szignó. de ez elgyen a legkissebb probléma ha egyszer működnek nem? amúgy ez is hack, mert simán nem lehetett az alapprogramot se felrakni, aztán a text fájllal lehet elinditani a játékokat, csak épp szignó kell, tehát amolyan félhack...
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

nGage játék azt írja ki, hogy File is corrupted. Delete Now? Mi lehet a probléma? Modo hack van a telón.

Sikerült!
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

stunts666 írta:nGage játék azt írja ki, hogy File is corrupted. Delete Now? Mi lehet a probléma? Modo hack van a telón.

Sikerült!
Szignóztad az n-gage játékokat?
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

luciuscornelius írta:
stunts666 írta:nGage játék azt írja ki, hogy File is corrupted. Delete Now? Mi lehet a probléma? Modo hack van a telón.

Sikerült!
Szignóztad az n-gage játékokat?
intallserver fájlt átmásoltam a C:/sys/bin mappába.
mrlespaul
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]

Hozzászólás Szerző: mrlespaul »

Mit szólnátok hozzá ha megosztanánk az N-gage nevünket?Így látjuk ki mennyi pontnál tart... Na jó szerintem poén. :) Eddig csak indiai fószereket sikerült felvenni, de az nem az igazi...meg mindig akkor vannak jelen amikor én alszom. Szóval, ha gondoljátok, az én nevem a változatosság kedvéért: mrlespaul
Üdv
hbalu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4

Hozzászólás Szerző: hbalu »

mrlespaul írta:Mit szólnátok hozzá ha megosztanánk az N-gage nevünket?Így látjuk ki mennyi pontnál tart... Na jó szerintem poén. :) Eddig csak indiai fószereket sikerült felvenni, de az nem az igazi...meg mindig akkor vannak jelen amikor én alszom. Szóval, ha gondoljátok, az én nevem a változatosság kedvéért: mrlespaul
Üdv
Az enyém hoczabalazs, de nem értem pontosan mire gondoslz, kifejthetnéd PÜ-ben, mert é nenm értem, hogy most hogy kell felvenni stb., és azt sem tudom biztosra hogy nem támogatott telón jó-e az amit szeretnél.
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

hbalu írta:
mrlespaul írta:Mit szólnátok hozzá ha megosztanánk az N-gage nevünket?Így látjuk ki mennyi pontnál tart... Na jó szerintem poén. :) Eddig csak indiai fószereket sikerült felvenni, de az nem az igazi...meg mindig akkor vannak jelen amikor én alszom. Szóval, ha gondoljátok, az én nevem a változatosság kedvéért: mrlespaul
Üdv
Az enyém hoczabalazs, de nem értem pontosan mire gondoslz, kifejthetnéd PÜ-ben, mert é nenm értem, hogy most hogy kell felvenni stb., és azt sem tudom biztosra hogy nem támogatott telón jó-e az amit szeretnél.
Jó lesz ott is, csak legyen net csatlakozásod a telóról és akkor bejelentkezés után(az n-gage progiból) felveheted barátnak, cseveghettek és játszhattok az n-gage arénában.
RX8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: RX8 »

Üdv
Az enyém: andrasrx8
csabe4
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: csabe4 »

Hali!

Feltettem az n95 8gb-ra az új szoftot a 31-est és nem tudom feltenni az n-gage játékot. Bemásolom a memkari n-gage könyvtárába, de nem indul el. Hogy csináljam meg hogy megint full legyen?
Köszi
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

csabe4 írta:Hali!

Feltettem az n95 8gb-ra az új szoftot a 31-est és nem tudom feltenni az n-gage játékot. Bemásolom a memkari n-gage könyvtárába, de nem indul el. Hogy csináljam meg hogy megint full legyen?
Köszi
Így:

http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... f=82&t=282
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”