A v.1.10(1345) verziójú keretprogi esetében sajnos bekevarhat, ezért kell eltávolítani.niklebi írta:Szerintem kikapcs-bekapcs! Ne az alkalmazás kezelöből telepítsd hanem másold az X-plore valamelyik mappájába és onnan telepítsd, már ha fenn van.keleti tempo írta:rendes vagy közside valamiért nem indul el. alkalmazás kezelöböl nem tudom telepiteni azt irja :a müvelet nem indithato el,a telepitő használatban van.?????????? mit csinájak?luciuscornelius írta:Valóban nincs feltöltve, de semmi gond, megkaptad priviben
És lenne egy kérdésem.hogy-hogy nem mükszik a peca mióta felraktad a patch-ot? Az nem csinál semmit csak eltünteti a tryál feliratot.
N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: N-Gage szolgáltatás
- keleti tempo
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i8510 16gb.+nokia 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ugye utolag tettem föl a patchet és utánna nem engedet belépni még az n-gage szolgátatásban sem. mind1 mert megoldotam sikerült törölniés minden visszaált a régi kerékvágásban.niklebi írta:Szerintem kikapcs-bekapcs! Ne az alkalmazás kezelöből telepítsd hanem másold az X-plore valamelyik mappájába és onnan telepítsd, már ha fenn van.keleti tempo írta:rendes vagy közside valamiért nem indul el. alkalmazás kezelöböl nem tudom telepiteni azt irja :a müvelet nem indithato el,a telepitő használatban van.?????????? mit csinájak?luciuscornelius írta:Valóban nincs feltöltve, de semmi gond, megkaptad priviben
És lenne egy kérdésem.hogy-hogy nem mükszik a peca mióta felraktad a patch-ot? Az nem csinál semmit csak eltünteti a tryál feliratot.
- niklebi
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Been thanked: 1 time
A v.1.10(1345) verziójú keretprogi esetében sajnos bekevarhat, ezért kell eltávolítani.[/quote]
Már régóta gyanítom hogy az új N-gage alkalmazások valamiért nem az igaziak Amikor frissítettem a Nokia oldaláról az új szoftra mindenféle bajom lett a játékokkal. Így aztán törlés és visszatettem az 1.01(1281)-est! Azóta semmi gondom, minden játék települ még a legújabbak is
Már régóta gyanítom hogy az új N-gage alkalmazások valamiért nem az igaziak Amikor frissítettem a Nokia oldaláról az új szoftra mindenféle bajom lett a játékokkal. Így aztán törlés és visszatettem az 1.01(1281)-est! Azóta semmi gondom, minden játék települ még a legújabbak is
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
A Real Football 2009 oldala a hivatalos olalon:
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... tail.html#
Monopoly
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... etail.html
Prince of Persia Salmi oldalán:
http://www.smartnews.hu/2009/01/prince- ... mment-3058
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... tail.html#
Monopoly
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/ ... etail.html
Prince of Persia Salmi oldalán:
http://www.smartnews.hu/2009/01/prince- ... mment-3058
- mrlespaul
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]
Sziasztok!
Formázás előtt szeretném kimásolni a mentéseket, azt honnan kell? Thx
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Multkor én is kérdeztem, de még nem próbáltam. Ezt a választ kaptam.mrlespaul írta:Sziasztok!
C:\private\20007b39-ben található, 200-zal kezdődő mappák tartalmazzák a különböző játékok mentéseit.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- mrlespaul
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]
Köszilaci64 írta:Multkor én is kérdeztem, de még nem próbáltam. Ezt a választ kaptam.mrlespaul írta:Sziasztok!
C:\private\20007b39-ben található, 200-zal kezdődő mappák tartalmazzák a különböző játékok mentéseit.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- gyula84
- 2. szint
- Készüléktípus: Note10 Plus + Nokia 808
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Akinek 30as szoftja van az is ki tudja menteni az ngage játékok állasait a private mappábol phonixel HA valaki még nem tudta volna
- Attelee
- Újonc
- Készüléktípus: 6120
Sziasztok!
6120c-al próbálkoznék az N-gage 2.0 val, ezen leirás:
Instruction:
1.Install Quick hack Kit Beta (BiNPDA Security Manager, Installserver and CapsOffDriver)
2. Run SecMan and wait 10-15 seconds. Now Click OK and your Phone now restarting.
3. Download N-gage ( 1.10(1345) not working on N73, N93 and 5700):
4. Install N-gage Installer
5. Install N-gage patch
6. (Not Must) Install N-gage Fixes
Now download Games and paste to folder n-gage on your phone. :
alapján,de nem igazán sikerül a dolog!A 2. lépésnél nekem nem indul ujra a telefonom,igy nekem kellett ujrainditani,
de a nagyobb gond a 4. lépés Install N-gage Installer,--na nekem ez a progi nem megy fel!Ezt irja ki: Nem megbizhato kibocsátott védett bla bla bla...
Próbáltam telefonrol telepiteni X-plorerböl,de ott meg kiirja h sérült fájl!
A telefon nincs meghackelve, de 6.01 es szoft van rajta szal nem is lehetne tudomásom szerint!
Valaki esetleg nem-e tudná h hogyan tudnám életre kelteni ezzel a telefonnal az N-gage keretprogit!? Nagyon ráizgultam erre a Metall Gear mobilra,de lehet h
felejtös lesz!
6120c-al próbálkoznék az N-gage 2.0 val, ezen leirás:
Instruction:
1.Install Quick hack Kit Beta (BiNPDA Security Manager, Installserver and CapsOffDriver)
2. Run SecMan and wait 10-15 seconds. Now Click OK and your Phone now restarting.
3. Download N-gage ( 1.10(1345) not working on N73, N93 and 5700):
4. Install N-gage Installer
5. Install N-gage patch
6. (Not Must) Install N-gage Fixes
Now download Games and paste to folder n-gage on your phone. :
alapján,de nem igazán sikerül a dolog!A 2. lépésnél nekem nem indul ujra a telefonom,igy nekem kellett ujrainditani,
de a nagyobb gond a 4. lépés Install N-gage Installer,--na nekem ez a progi nem megy fel!Ezt irja ki: Nem megbizhato kibocsátott védett bla bla bla...
Próbáltam telefonrol telepiteni X-plorerböl,de ott meg kiirja h sérült fájl!
A telefon nincs meghackelve, de 6.01 es szoft van rajta szal nem is lehetne tudomásom szerint!
Valaki esetleg nem-e tudná h hogyan tudnám életre kelteni ezzel a telefonnal az N-gage keretprogit!? Nagyon ráizgultam erre a Metall Gear mobilra,de lehet h
felejtös lesz!