Oké most teszem fel a Star warstluciuscornelius írta:Akkor javaslom próbálj ki még valamit, ha semmi nem megy, akkor előröl kell kezdeni az egészet.
az Alkalmazásoknál nem láttam caps On off alkalmazást
Oké most teszem fel a Star warstluciuscornelius írta:Akkor javaslom próbálj ki még valamit, ha semmi nem megy, akkor előröl kell kezdeni az egészet.
de ha elöröl kezed akkor elég csak ujra feltenni a Residt meg az N-gagét nem?[/quote]LKennedy írta:Oké most teszem fel a Star warst
Egyelőre elég.[/quote]luciuscornelius írta:de ha elöröl kezed akkor elég csak ujra feltenni a Residt meg az N-gagét nem?LKennedy írta:Oké most teszem fel a Star warst
Na végre. Gratulálok és jó játékot.LKennedy írta:ELINDUL ÉS TÖKÉLETES NAGYPN NAGYON KÖSZÖNÖM A SOK SEGITSÉGET
ha feltesze mást akkor ez nem egy el?potter55 írta:Na végre. Gratulálok és jó játékot.LKennedy írta:ELINDUL ÉS TÖKÉLETES NAGYPN NAGYON KÖSZÖNÖM A SOK SEGITSÉGET
Még egy tipp:ha véletlenül nem indulna valamelyik akkor csak egyet villan akkor indítsd újra a telefont mert az N73-nak kevés a RAM-ja.
Most már ugyanúgy rakd fel a játékokat mint az előzőt és utána ha keretprogramot elindítod ott lesznek felsorolva és már játszhatsz is.LKennedy írta:ha feltesze mást akkor ez nem egy el?potter55 írta:Na végre. Gratulálok és jó játékot.LKennedy írta:ELINDUL ÉS TÖKÉLETES NAGYPN NAGYON KÖSZÖNÖM A SOK SEGITSÉGET
Még egy tipp:ha véletlenül nem indulna valamelyik akkor csak egyet villan akkor indítsd újra a telefont mert az N73-nak kevés a RAM-ja.
mostmár akármennyit lehet rá tenni?
2óra alatt vigig is vittem sztem jo volt