N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8Gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: N-Gage szolgáltatás
sziasztok!
nekem n95 8 gb -m van és felraktam rá az n-gage-t ,telepítettem és azt irta ki h nincs elég hely pedig van még vagy 6 giga!
nincs vkinek vmi ötlete???
Előre is köszi: tibi
nekem n95 8 gb -m van és felraktam rá az n-gage-t ,telepítettem és azt irta ki h nincs elég hely pedig van még vagy 6 giga!

- kissdani
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 9 times
ezt alapból a telefonmermóriába telepíti szóval ott kéne pár hasztalan dolgot számodra letörölni a telóróltibi992 írta:sziasztok!
nekem n95 8 gb -m van és felraktam rá az n-gage-t ,telepítettem és azt irta ki h nincs elég hely pedig van még vagy 6 giga!nincs vkinek vmi ötlete???
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
- mrlespaul
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]
Sziasztok!
Mi történt szerintetek a binpda csapattal? Anno ontották a gammát n-gage-re, most meg kb. fél éve nem csináltak semmit... Vagy igen?
Mi történt szerintetek a binpda csapattal? Anno ontották a gammát n-gage-re, most meg kb. fél éve nem csináltak semmit... Vagy igen?

-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Skate
- Nem: Férfi
Hali,
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy vannak játékaim de .exe-sek és kell valami TRK port de sehogysem tudom megcsinálni:S Tudtok segíteni?
Üdv
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy vannak játékaim de .exe-sek és kell valami TRK port de sehogysem tudom megcsinálni:S Tudtok segíteni?
Üdv
- kissdani
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 9 times
át lehet állítani hogy hova tömörítse ki a játékot az exe fájlban amikor megnyitod nem tudom pontoson hogy mikor kérdezi de azt hiszem hogy amikor kérdezi a portokat ott nyomsz egy next-et és utánna vagy kicomagolja az exe fájl mellé vagy akkor kérdezi meg hogy kicsomagolja e. Remélem érthető voltRegiee írta:Hali,
Üdv

Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Skate
- Nem: Férfi
Sikerült is, köszönöm!kissdani írta:át lehet állítani hogy hova tömörítse ki a játékot az exe fájlban amikor megnyitod nem tudom pontoson hogy mikor kérdezi de azt hiszem hogy amikor kérdezi a portokat ott nyomsz egy next-et és utánna vagy kicomagolja az exe fájl mellé vagy akkor kérdezi meg hogy kicsomagolja e. Remélem érthető voltRegiee írta:Hali,
Üdv

- Lally
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800XM by PNHT C6 + N82
Sziasztok Telefonos Guruk! :-)
Remélem nem túl buta a kérdésem (lusta vagyok most sokat visszalvasni és sürgősen kellene a válasz...):
Lehet N5800XM-re N-Gage keretprogit és játékokat telepíteni?
Előre is megköszönve válaszotokat, 10telettel:
Lally
Remélem nem túl buta a kérdésem (lusta vagyok most sokat visszalvasni és sürgősen kellene a válasz...):
Lally
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Ahogy én tudom N-gage keretprogramot lehet telepíteni rá nagy nehezen, de játékok már nem működnek vele...Lally írta:Sziasztok Telefonos Guruk! :-)
Lally

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Úgy néz ki leálltak. Az okokat csak találgatni lehet. Az egyik az, hogy 2008 végén a Resident Evilhez és társaihoz az nfo fájlba beírták, hogy nem teszik közzé a fórumokon a játékokat, de ennek ellent mond az, hogy a Wormsöt feltörték, pedig ez a még mindig szűz Asphalt4 és Prince of Persia után lett kiadva. Ez csak azt bizonyítja, hogy akkor törnek amikor akarnak és azt tesznek közzé amit akarnak, de azért beszédes, hogy a kb. 8-10 2009-ben megjelent játékból a Wormsöt választották, pont azt amit sokan a legjobban vártak és előzetesen a legjobb minőségűnek tartották a többi 'silányhoz' képest. Meglehet, hogy BiNPDA azért nem űzi eme téren mesterségét, mert silánynak tartja a felhozatalt. Tudom ez ellentmond annak, hogy tavaly mindenre rácuppant, de komolyan mondom más ok nem jut eszembe.mrlespaul írta:Sziasztok!