merkur96 írta:Nekem sajna nincs meg, binpda bácsinak biztos nem volt kedve megcsinálni.
Nagyon kellene ez a játék n-gage formátumban és mivel nem szabad kérni gondoltam ki irom, hogy valaki irjon egy PÜ ezzel kapcsolatban de senki nem ir
Már többször elhangzott, hogy ezt a játékot sem törték fel ls valószínűleg nem is fogják.
Nem értem, hogy miért nem jó neked a sima symbian verzió, letölthető az oldalról és ugyanazokat a pályákat tartalmazza, mint az n-gage verza (amely ráadásul grafikailag silányabb minőségű).
Bike: ömm, ezzel nem sokat segítek, és talán a fórumban ezt nem is szabad elmondani, de van egy n-gage 2.0 blogspot nevű hely, (ami egyébként nem létezik, csak kitaláltam).
Góglén keress rá (bár nem létezik), ott fel vannak sorolva a játékok, és azonnal meglátod, miket tört fel binpda és miket nem. Általában azért előbb utóbb feltöri azokat, amik nem ótvar béna javák, pl a wormssel is hamar kijött.
Luci: Amúgy én úgy hallottam h. vannak plusz pályák, de ezek szerint tényleg csak lekoppantották az eredetit. Bárcsak a tomb raiderrel is ezt tették volna. (nem is értem miért nem tették, ők azért csak áttudták volna portolni valahogy az eredeti n-gagest)
merkur96 írta: ...lekoppantották az eredetit. Bárcsak a tomb raiderrel is ezt tették volna. (nem is értem miért nem tették, ők azért csak áttudták volna portolni valahogy az eredeti n-gagest)
Ugye! De jó lenne egy Tomb Raider 1 N-Gage 2.0-ra!
Amúgy a sis-es pandemonium szerintem is jó, az engédzses tuti szarabb.
Nekem egyértelmű, hogy BiNPDA már nem fog törni, a Worms kivétel, amely erősíti a szabályt, vagyis 2009-ben már nem fognak törni és a Wormsön kívűl nem is törtek, az is csalódás volt( lehet meg is bánták )
:D Jahh binpda inkább visszacsinálná az egészet. (hja, a worms a kis mini robbanásocskákkal elég csalódás volt). Luc, azért én nagyon komolyan remélem, hogy nem válik be, amit mondasz. (hogy nem hekkelnek többet 2009-ben. Mert én nem tudom elhinni, hogy ne jöjjenek ki a nokiások legalább egyetlen olyan ötlettel, amiben van szépség és ötlet. Am tényleg rondább mint az igazi szimbás? (pandemonium)