Meg van hackelve a teló? Ha igen, akkor kapcsold ki az open4all patch-et a Rompatcherben. Vagyis vedd ki a zöld pipát.darkblue18 írta:sziasztok,
telepítéskor miért kapom azt a hibaüzenetet, corrupt file??
köszi a válaszokat
N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: N-Gage szolgáltatás
-
- Újonc
- Készüléktípus: n82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv!
Nem rég vettem egy N82 típusú telefont és szeretném rajta beüzemelni az n-gage-t,csak az egyetlen probléma az hogy nem tudom leszedni sehonnan a keretprogramot.
Tudnátok nekem segíteni ?:)
Viktor
Nem rég vettem egy N82 típusú telefont és szeretném rajta beüzemelni az n-gage-t,csak az egyetlen probléma az hogy nem tudom leszedni sehonnan a keretprogramot.
Viktor
- luciuscornelius
- Moderátor
Hali!kozmo írta:Üdv!
Viktor
Mivel a GYIK-ban lévő linkek már nem élnek, ezért elküldtem neked privát üzenetben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n82
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Kérhetnék még egy kis segítséget ?:)
Helloox-el feltörtem a telefont látom az egész telefon rendszerét (engedélyeztem az installserver FP2 patch-et és a open4all-t,de a .n-gage fájlok telepítése végén egy "unable to install game -1" feliratot kapok.
Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném.
Helloox-el feltörtem a telefont látom az egész telefon rendszerét (engedélyeztem az installserver FP2 patch-et és a open4all-t,de a .n-gage fájlok telepítése végén egy "unable to install game -1" feliratot kapok.
- luciuscornelius
- Moderátor
kozmo írta:Sziasztok!
Ezeket pont nem kell engedélyezni. Tehát vedd ki a zöld pipát az open4all patch elől. Az FP2 patch-nek nem látom értelmét, azt is letilthatod nyugodtan. Már csak abból a szempontból is, hogy az N82 FP1-es teló és nem FP2-es, nincs szüksége az FP2-es patch-re.
Ezek után települni fognak a játékok és a futtatáshoz is ajánlott letiltva tartani a patch-eket.
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Ide is felteszem a kérdése(i)m, hátha előbb kapok választ az okosabbaktól.
N86 telefonom anno 21-es szofttal vettem, amiben benne volt az N-gage. Aztán valamikor a frissítések közben egyszercsak eltűnt. Most a 30-as hack FW van fenn, amiben nincs N-gage keretprogi. Föltettem előbb egy 1.40.1557 verziót, de semmi nem történt (nem jelent meg az indítási ikon). Ezután föltettem egy 1.20.1511 Official verziót. Ez már megjelent, el is indult, bár igen kevés memóriám maradt. Letöltöttem egy játékot, installáltam. Amikor el akartam indítani, eredmény: reset!
Ezután ezt leszedtem, föltettem egy 1.40.1557 patcheket tartalmazó változatot. Ez is szépen föltelepült, elindul, de ugyanúgy, ha egy játékot el akarok indítani, akkor a teló újraindul. Persze netről maga az alkalmazás nem tölt le egyetlen játékot sem, mindig valami hibaüzenet jön (an error occured, service temporaly unavalaible stb).
Van valami mód arra, hogy ismét fölkerüljön nekem egy használható N-gage keret + játék?
N86 telefonom anno 21-es szofttal vettem, amiben benne volt az N-gage. Aztán valamikor a frissítések közben egyszercsak eltűnt. Most a 30-as hack FW van fenn, amiben nincs N-gage keretprogi. Föltettem előbb egy 1.40.1557 verziót, de semmi nem történt (nem jelent meg az indítási ikon). Ezután föltettem egy 1.20.1511 Official verziót. Ez már megjelent, el is indult, bár igen kevés memóriám maradt. Letöltöttem egy játékot, installáltam. Amikor el akartam indítani, eredmény: reset!
Ezután ezt leszedtem, föltettem egy 1.40.1557 patcheket tartalmazó változatot. Ez is szépen föltelepült, elindul, de ugyanúgy, ha egy játékot el akarok indítani, akkor a teló újraindul. Persze netről maga az alkalmazás nem tölt le egyetlen játékot sem, mindig valami hibaüzenet jön (an error occured, service temporaly unavalaible stb).
Van valami mód arra, hogy ismét fölkerüljön nekem egy használható N-gage keret + játék?
- luciuscornelius
- Moderátor
Így elolvasva az fw lesz a hunyó, valami nem stimmel. Valóban nem tartalmazta eredetileg? Mert az jön le, hogy ez meg lett bolygatva. Az N-gage se nem memóriazabáló, se nem telefon újraindító, ez tuti!papzi írta:Ide is felteszem a kérdése(i)m, hátha előbb kapok választ az okosabbaktól.
Azt tudnám javasolni, hogy rakd újra az fw-t vagy próbálj ki egy másikat. Ezek után a bodyZ féle 1.40-est rakd fel, mert az mindent visz (persze nálad nem fog minden játék fullban menni). A netről azért nem tudsz játékot letölteni, mert már nem él a szolgáltatás. Figyelj oda arra is, hogy egy (meghackelt) fw esetében a feltelepített rompatcherben az open4all patch ki van-e kapcsolva, mert az n-gage nem szereti.
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS2 + Blackberry Bold 9780
- Has thanked: 3 times
Üdv.
Feltelepítettem a keretprogramot azt amit luciuscornelius küldött nekem, mindent megcsináltam, feltettem több játékot is, de mikor akarom indítani őket vagy lefagy a telefon(annyira hogy aksit ki kell vegyem) vagy újraindul. Mi lehet a gond? az open4all patchet kikapcsoltam. (Nokia E52)
Feltelepítettem a keretprogramot azt amit luciuscornelius küldött nekem, mindent megcsináltam, feltettem több játékot is, de mikor akarom indítani őket vagy lefagy a telefon(annyira hogy aksit ki kell vegyem) vagy újraindul. Mi lehet a gond? az open4all patchet kikapcsoltam. (Nokia E52)
Nokia Tube 5800 XM - > Nokia E52 054-003 Hacked -> SGS2 -> BB Bold 9780
Best allplatform cloud: http://db.tt/6uFe6Yg
- luciuscornelius
- Moderátor
Volt eredetileg telepítve keretprogram abban a szoftver verzióban, amelyet a telefonon használsz?szilardesz írta:Üdv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS2 + Blackberry Bold 9780
- Has thanked: 3 times
Nem. Nem volt keretprogram ebben a szoftververzioban. 054 003
Legalabbis en nem lattam hogy lett volna.
Legalabbis en nem lattam hogy lett volna.
Nokia Tube 5800 XM - > Nokia E52 054-003 Hacked -> SGS2 -> BB Bold 9780