Ezt láttad már? http://www.freewaresymbian.net/nokia-67 ... -8052.htmlferi2 írta:Bocsi, de ha veszek egy Navigátor besorolású telefont, akkor teljesen egyértelmű, hogy miért vettem pont azt: azért mert nekem egy navis telefon kell!
Nokia Térképek
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Fake :-(Potrien írta: Ezt láttad már? http://www.freewaresymbian.net/nokia-67 ... -8052.html
A link már ötös Symbianra utal, de erre amúgy is van már 3.06.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Most vettem egy nokia c7 típusu telót, és olyan problémám van vele, hogy amikor megy a navigácio azt írja ki hogy: "hálozati kapcsolat szükséges. megad hozzáférési pontot a csatlakozáshoz?" választási lehetőségem igen vagy nem, ha nem-re kattintok megy tovább a navigácio, de kb 5 percenként feldobja ezt az üzenetet, és navigácio közben eléggé idegesítő. Kérlek segítsetek mi tévő legyek vele!
Most vettem egy nokia c7 típusu telót, és olyan problémám van vele, hogy amikor megy a navigácio azt írja ki hogy: "hálozati kapcsolat szükséges. megad hozzáférési pontot a csatlakozáshoz?" választási lehetőségem igen vagy nem, ha nem-re kattintok megy tovább a navigácio, de kb 5 percenként feldobja ezt az üzenetet, és navigácio közben eléggé idegesítő. Kérlek segítsetek mi tévő legyek vele!
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Been thanked: 118 times
1.A beállításokban kapcsold offline módra, ekkor nem dobja fel az üzenetet. Valahogy így Beállítások->Internet->Csatlakozás->Offline.edem0108 írta:Sziasztok!
Sajnos nem tudom, hogy van magyarul a menü pontosan.
2. A helymeghatározó metódusoknál(nem a térképek programban), a hálózatalapú meghatározást kapcsold ki!
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!edem0108 írta:Sziasztok!
Menü>Beállitások>Alk.beállitások>Helymeghatároz>Helymeghatár.szerver>Helymegh,szerver haszn. ez legyen letiltva! (nálad, most a mindig rákérdez lehet beállitva)
Viszont ha nem csak a beépitett GPS-t használod, hanem mondjuk a kiegészitett elött is van pipa (net szükséges, mert hálozati adatforgalommal jár) akkor legyen "Auto.otth.hál.-ban"!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 Tube
Sziasztok!
Tud valaki rá módot vagy programot, hogy gpx-be vagy kml-be mentett (letöltött) útvonalat hogyan, mivel lehetne megnyitni. Mások által bejárt és feltöltött túrautakról van szó.
Köszi
Tud valaki rá módot vagy programot, hogy gpx-be vagy kml-be mentett (letöltött) útvonalat hogyan, mivel lehetne megnyitni. Mások által bejárt és feltöltött túrautakról van szó.
Köszi
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Been thanked: 118 times
Elméletileg ezen az oldalon találsz megoldást a LMXre történő konvertáláshoz. Úgy tudom ezt a fájlformátumot képes kezeli a Térképek.boomen írta:Sziasztok!
Köszi
Nincs kipróbálva.
Nokia Lumia 625
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 1 time
Hahó!
Van egy E52-es telefonom. Kevés a hely ezért néhány térképet le kéne szednem. OVI suite-on keresztül telepítettem őket és az lenne a kérdésem, hogy hol és mit kell törölni a telóról, ha csak a szükségtelen országokat szeretném eltüntetni.
Előre is köszi!
Van egy E52-es telefonom. Kevés a hely ezért néhány térképet le kéne szednem. OVI suite-on keresztül telepítettem őket és az lenne a kérdésem, hogy hol és mit kell törölni a telóról, ha csak a szükségtelen országokat szeretném eltüntetni.
Előre is köszi!
- Pegi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Sziasztok.
Próbáltam keresni is itt de úgy látom még nem volt róla szó.
Szóval: Azt kérdezném, hogy az előzményeket hogy lehet törölni a telefonról?
Tehát: Térképek>Autóval>Előzmények.
Másik kérdés: Az útvonalakat amiket megszerkesztettem az OVI-val, hogy tudom átnevezni?
És végül, de nem utolsó sorban
: Létrehoztam a telefonon egy "gyűjteményt". Hogy tudom ezt eltüntetni?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Próbáltam keresni is itt de úgy látom még nem volt róla szó.
Szóval: Azt kérdezném, hogy az előzményeket hogy lehet törölni a telefonról?
Tehát: Térképek>Autóval>Előzmények.
Másik kérdés: Az útvonalakat amiket megszerkesztettem az OVI-val, hogy tudom átnevezni?
És végül, de nem utolsó sorban

Köszönöm előre is a segítségeteket.