Navitel Navigáció
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Navitel Navigáció
Nokia 5230-nál folyamatosan tanúsítványhibát ír, szignózottnál is. Mi lehet a gond?
Köszönettel: Riscee26
Köszönettel: Riscee26
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
OK bzs, csináljuk. ITT vannak az mp fájlok. Holnap reggeltől vagyok gép előtt, addig csak telóról bekukk.bzs73 írta:Üdv nektek.

Szerk.: A basemap egy alaptérkép a főbb útvonalakkal. Múltkor ez kimaradt, de a címre keresést nem befolyásolja. Kipróbáltam.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Én most pár napig csak este vagyok gép előtt, 1-2 órát. Nagyon összejött a meló.enazati írta:OK bzs, csináljuk. ITT vannak az mp fájlok. Holnap reggeltől vagyok gép előtt, addig csak telóról bekukk.bzs73 írta:Üdv nektek.
Szerk.: A basemap egy alaptérkép a főbb útvonalakkal. Múltkor ez kimaradt, de a címre keresést nem befolyásolja. Kipróbáltam.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 0
bazy írta:Egyébként nagyon jónak tűnik ez a program. Remélem a turistautak pontosak benne, az lenne csak az igazi.
Hiányolom a turistautakról azt, hogy nem mutatja, milyen jelzésű az adott út (kék,piros,zöld,sárga). Vagy csak én vagyok béna, és külön kell beállítani? Próbáltam, hogy a járműt átteszem gyalogosra, így sem akarta beszínezni. Gondolom tudja ezt a program, ha már egyszer beletették a turistautakat.
Tudnátok nekem segíteni ebben?
Ohh skinfüggő a térkép?
És melyik skin kell hozzá, hogy mutassa?
Köszi a segítséget

Próbáld meg ezt: http://peter68.com/navitel/skin_dl.php? ... ndroid.ns2
vagy: http://peter68.com/navitel/skin_dl.php? ... ndroid.ns2
Nekem N8-on mutatja az utak színét is ezzel a térképpel: http://peter68.com/navitel/dlm.php?dir= ... ersion=500
Remélem tudtam segíteni.

Köszi, most nincs sopk időm, de majd kipróbálom mindenképp, remélem jó lesz...
Bzs, majd ha meglesztek vele, feldobjátok valahova, érthető nyelven leírva, hogyan, és mit is kell csinálni, hogy az olyan laikusok, mint én is megértsék, hogy hogy működik? Elsőre nagyon jónak tűnik, szívesen segítenék is nektek, de sajnos nem értek hozzá

- enazati
- 3. szint
bzs! Ha rájöttél valamire, oszd meg bátran! Holnap ráérek! 

- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Hát sajna most nincs sok időm.Most ránéztem megint, és csak notepad+++-al cseréltem a Label-t StreetDesc-re, és csupán 26ezer akárhányszáz fájlt cserélt le.Ja és csak 1 megyével szórakozgatok néha.enazati írta:bzs! Ha rájöttél valamire, oszd meg bátran! Holnap ráérek!

Gondolhatod egy ország -nál, és ez nem elég.Szóval kivitelezhető lenne a dolog, de brutál nagy munka, sőt kézzel képtelenség már szerintem. Majd néha próbálkozok, és jelzem ha sikerül valami megoldást találni.
Egyébként ha a házszám keresést nem lehet megoldani, akkor igazából nem is fogok küszködni vele.Minek.Most mondjam hogy pl BP-n üllői út.Hova tesz?Van pár ezer házszám. Na de mindeggy, mert hamás nem, van egy kiváló turista térképünk, amibe a legjobb.Sajnálnám amugy, mert maga a progi piszok jó.
- enazati
- 3. szint

Garmin TUHU ; Navitel TUHU
Nekem a Navitel szimpatikusabb, de tervezésre nem bírtam rávenni, pedig nem Garminból lett!
TÖRÖLVE!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enazati 2011-11-13 vas. 07:49:47-kor.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Wildfire S 2.3.5
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 13 times
Üdv!
Akkor sajnos ebből nem lesz normális gps hiába jó a progi de a térképek nem valami részletesek.A Garmin térképek kellenénk de azokkal meg nem lehet keresni:(
Akkor sajnos ebből nem lesz normális gps hiába jó a progi de a térképek nem valami részletesek.A Garmin térképek kellenénk de azokkal meg nem lehet keresni:(
Nexus 7 16Gb
- bikat
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Nektek ennyire ad pontos eredményt a tracking? Mert nekem az a gyanúm, rosszul számol.