Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
amy602
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: amy602 »

kovacsp911 írta:
Walaki01 írta:
amy602 írta:

Szoftverfrissités előtt 2 mp után talált jelet , még a legeldugottabb helyen is és mindig erős volt a jel.... :shifty:

Ez csak egy módon lehetséges, ha a frissítés előtt kiegészített GPS-t használtál, tehát a netet is használta a pozicionáláshoz. Most viszont, csak a beépítettet. :hmm2:
Nekem meg van "tuningolva" a GPS antennám, de így is kell neki 30-40 másodperc, ha csak a beépített megy. :yes:
Bocs , de megcáfolom amit írsz.Illetve csak részben van igazad.Nekem Nokia 5230 Navi készülékem van eredeti szoftverrel (v 20.0.005).A 3.06.587 OVI maps van feltelepítve.Nincs a telefonhoz internet előfizetésem, ezért csak a beépített GPS van használatban.Ha gyakran , kb. heti 2-3 alkalommal használom a telefont navigációra, akkor kb.10 és 30 másosodperc között talál jelet .Ma például használtam navigációra és a lakóhelyemtől kb. 30 km-re leállítottam a navigációt.Aztán órákkal később otthon kiváncsiságképpen újra bekapcsoltam a navigációt és kb. 4-5 másodperc alatt tálált jelet és mutatta a pozíciómat.(a GPS antennám nem "tuningolt") Egyébként , ha csak havonta egyszer használom a Navigációt,akkor legalább 8-10 perc kell mire talál jelet.Megjegyzem van navigációs készülékem is ,annál is ez van,ha ritkán használom hosszabb idő kell neki amíg jelet talál.
Teljesen egyet értek veled....az enyém sem tuningolt és elég gyakran használtam ...
Ja, és nem kéne lezólni a másikat...nem túlzok...igenis 10-20 mp alatt talált jelet....ha hihetetlen is...
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

amy602 írta: Teljesen egyet értek veled....az enyém sem tuningolt és elég gyakran használtam ...
Ja, és nem kéne lezólni a másikat...nem túlzok...igenis 10-20 mp alatt talált jelet....ha hihetetlen is...
Szoftverfrissités előtt 2 mp után talált jelet , még a legeldugottabb helyen is és mindig erős volt a jel....
Azért legalább 2 napra emlékezz, mit írtál!
A 10-20 másodperc még elfogadható, de, te 2 másodpercet írtál, az viszont mese. :sly:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
amy602
Újonc
Újonc

Egyáltalán nem mese, de mindegy, én nem ezért jöttem ide segítséget kérni, hogy utána itt meghazuttoljanak...ennyi...köszönöm szépen!!!!

Jaaa...és miért is tenném????Nekem abból mi jó származna????? :blink:
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

amy602 írta:Egyáltalán nem mese, de mindegy, én nem ezért jöttem ide segítséget kérni, hogy utána itt meghazuttoljanak...ennyi...köszönöm szépen!!!!

Jaaa...és miért is tenném????Nekem abból mi jó származna????? :blink:
Kár ennyire zokon venni a dolgokat, az első írásodban valóban 2 másodpercet írtál és ez szerintem is lehetetlen! Megfordult már náhány nokia a kezemben de csak a beépitett GPS használatával egyik sem tudott 2 másodperc alatt jelet találni! Egyszerüen eltévesztetted és a 2-es után lemaradt a 0! OFF! ;)
amy602
Újonc
Újonc

Jó, rendben, mindenben igazad van, de itt zárjuk le a témát...
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

amy602 írta:
Teljesen egyet értek veled....az enyém sem tuningolt és elég gyakran használtam ...
Egyébként, eszemben sem volt, bárkit is leszólni. Én egyszerűen és érthetően igyekeztem elmagyarázni a különbséget a beépített és az AGPS működése között. OFF :oops:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Bally
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: Bally »

Köszönöm a válaszotokat, úgy tünik ez nem fog pik pakk müködni, igyhát vikkend után erre visszatérünk, hiszen holnap reggel Go
(akkor hát -egyenlöre- térkép nélkül) :)

Szervusztok
sepu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy S III
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sepu »

Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy megcsináltam a legújabb Magyarország térkép frissítést és még mindig nem az a térkép van ami a nokia oldalán. Ott már fent van a m0-nál az m31 elkerülő és az m6 is Pécsig. Amire most frissítettem azon még mindig nincs rajta. Ez nálatok is így van?
Előre is köszi!

Van a nokia mapshoz poi amiben a fix radarokat kijelzi mint a garminnál?
Sepu
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

sepu írta:Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy megcsináltam a legújabb Magyarország térkép frissítést és még mindig nem az a térkép van ami a nokia oldalán. Ott már fent van a m0-nál az m31 elkerülő és az m6 is Pécsig. Amire most frissítettem azon még mindig nincs rajta. Ez nálatok is így van?
Előre is köszi!

Sepu
Szia!

Már volt róla szó, hogy ott rajta van, a telefonon még nincs....

Nincs poi se.... :roll:
These users thanked the author Damir for the post:
sepu (2011-06-12 vas. 17:43:11)
Rating: 2.63%
sepu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy S III
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sepu »

Damir írta:
sepu írta:Sziasztok!
Előre is köszi!

Sepu
Szia!

Már volt róla szó, hogy ott rajta van, a telefonon még nincs....

Nincs poi se.... :roll:
Bocsi!
Sajnos nem olvastam vissza.
Köszi a segítséget.
Lehet tudni mikor lesz frissítés?
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”