SteveBeard írta:
Pedig lehet abban valami, amit a Laci mond, mert már többször olvastam, hogy nem mindig jó a Tuhus térkép. Némelyik frissítés nem jó, de még önállóan sem.
Ki kell próbálni nélküle.
Nekem egy régebbi van fent, a kész méretből kiindulva, lehet hogy ezért futott le hiba nélkül.
Egyébként az Openmaps térképeit használom a Tuhu helyett, mert könnyebb frissíteni és gyakorlatilag megegyezik azzal.
Ps. a 6.16.3-as verzióval próbáltam
Ok, most leszedtem a 6.16.3-as verziót és feltelepítettem a 6.16.2-est és most az alatt fut az img generálás,
- ha ezzel jó, akkor marad,
- ha nem, akkor kiveszem a turistautak térképét, amit tegnap frissítettem és úgy próbálom, ha úgy jó és a 6.16.3-as alatt is úgy jó, akkor ez az új térkép lesz a hunyó és megnézem a ma hajnalban generált tuhus cuccot vagy ránézek erre az Openmaps-ra
Majd beszámolok és köszönöm a segítséget!
Szerk: valóban a turistatérképpel volt a gond, a mai frissítés sem segített rajta.

Persze a régebbi működő verzióm ebből sincs meg ...
Ezek szerint az elmúlt évben, amióta használom csak szerencsés voltam, mert nem botlottam bele ebbe.
Az OpenMaps térképpel tényleg nincs gond (sőt ahogy nézem helyi viszonylatban pontosabb is) és a leírás szerint a Garmin Manager-rel valóban kényelmes lesz a térképfrissítés.
Köszönöm a gyors segítséget