Mint írtam semmi más gondom nem volt, csak néha még be se fordultam egy kereszteződésnél a másik utcába, már be rakott, és ott ügye zavaró volt kicsit, hogy már mondta is hogy menjek tovább pl 500m-t, közben épp csak akkor kezdtem befordulni, de 1-2 ilyen volt. Épp most néztem megint lett új Ovi_Maps_v3.07.150_S^3.sis. Ma jött ki. Fel is tolom. Persze fent van garmin is biztonság kedvéért, mert térkép részletességbe ügye talán az a legjobb, de magát a garmin progit egyre jobban nem csípem.Sajna az egyre újabb és jobb térképekkel egyre több baj jön ki nálam, míg az ovi maps egyre jobb. A másik meg amit szeretek az a térképen való keresés. Talán itt az ovi maps-on működik a legjobban.Sokszor lerakja az ember a kocsit mert van még pár hely a közelbe amit gyalogosan gyorsabban bejár, a dugók miatt, és olyankor csak körbenézi az ember a térképet mi merre van, merre menjen és ez itt jól működik, míg komolyabb gps progikon kifejezetten inkább csak az autós navi működik jól, kényelmesen. Na de ez csak az én véleményem, de hát én is olyan vagyok, hogy engem is igazán a saját tapasztalataim győznek meg, nem a mások véleménye. Szerintem próbálgassátok, mert egyre jobb.
Ugyanez a véleményem, szintén saját tapasztalat alapján
"Letölthetõ a finn gyártó ingyen elérhetõ és offline is használható Ovi Maps navigációjának legújabb, 3.07-es verziója. Az Ovi Térképek lényegesen kibõvített szolgáltatáscsomaggal állt elõ, most már nem csak egy program indítható el a menübõl, hanem négy ikont is kapott fõképernyõre a Maps, amelyek mindegyike más és más opciót biztosít." (~Telefonguru)
Nem tudom észrevettétek-e, de eszi ám rendesen a ram-ot a 3.07. Nem kicsit, és miután kiléptél akkor is bent marad a memóriába 2-3mb.
Csak lestem mikor kiléptem, és rá pár percre a JbakTaskMan azt mutatta hogy maps még mindíg 6mb ram-ot foglal. Mondjuk ez a 6mb túlzás, mert miután bezártam csak 2-3 mb szabadult fel, de
az se kevés.Ezt eddig nem is néztem. A 3.06 is ennyit evett? Ezt se értem hogy rendesen kilép a maps, eltűnik az ikon is, és még is bent marad a memóriába. Mondjuk ez JbakTaskMan-el orvosolható,
hogy miután kiléptél, tényleg kilépjen, az meg hogy navi közben mennyit eszik nem érdekel.
bzs73 írta:Nem tudom észrevettétek-e, de eszi ám rendesen a ram-ot a 3.07. Nem kicsit, és miután kiléptél akkor is bent marad a memóriába 2-3mb.
Csak lestem mikor kiléptem, és rá pár percre a JbakTaskMan azt mutatta hogy maps még mindíg 6mb ram-ot foglal. Mondjuk ez a 6mb túlzás, mert miután bezártam csak 2-3 mb szabadult fel, de
az se kevés.Ezt eddig nem is néztem. A 3.06 is ennyit evett? Ezt se értem hogy rendesen kilép a maps, eltűnik az ikon is, és még is bent marad a memóriába. Mondjuk ez JbakTaskMan-el orvosolható,
hogy miután kiléptél, tényleg kilépjen, az meg hogy navi közben mennyit eszik nem érdekel.
Igen észre, és ha rákattintok csak fekete hátteret kapok. Amíg megy 2x szerepel.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!