Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: Damir »

bzs73 írta:
Damir
Mint írtam semmi más gondom nem volt, csak néha még be se fordultam egy kereszteződésnél a másik utcába, már be rakott, és ott ügye zavaró volt kicsit, hogy már mondta is hogy menjek tovább pl 500m-t, közben épp csak akkor kezdtem befordulni, de 1-2 ilyen volt. Épp most néztem megint lett új Ovi_Maps_v3.07.150_S^3.sis. Ma jött ki. Fel is tolom. Persze fent van garmin is biztonság kedvéért, mert térkép részletességbe ügye talán az a legjobb, de magát a garmin progit egyre jobban nem csípem.Sajna az egyre újabb és jobb térképekkel egyre több baj jön ki nálam, míg az ovi maps egyre jobb. A másik meg amit szeretek az a térképen való keresés. Talán itt az ovi maps-on működik a legjobban.Sokszor lerakja az ember a kocsit mert van még pár hely a közelbe amit gyalogosan gyorsabban bejár, a dugók miatt, és olyankor csak körbenézi az ember a térképet mi merre van, merre menjen és ez itt jól működik, míg komolyabb gps progikon kifejezetten inkább csak az autós navi működik jól, kényelmesen. Na de ez csak az én véleményem, de hát én is olyan vagyok, hogy engem is igazán a saját tapasztalataim győznek meg, nem a mások véleménye. Szerintem próbálgassátok, mert egyre jobb.
Ugyanez a véleményem, szintén saját tapasztalat alapján ;)
sszemtelen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sszemtelen »

Ma megjelent a megújult Ovi Maps!

"Letölthetõ a finn gyártó ingyen elérhetõ és offline is használható Ovi Maps navigációjának legújabb, 3.07-es verziója. Az Ovi Térképek lényegesen kibõvített szolgáltatáscsomaggal állt elõ, most már nem csak egy program indítható el a menübõl, hanem négy ikont is kapott fõképernyõre a Maps, amelyek mindegyike más és más opciót biztosít." (~Telefonguru)

A teljes cikk: http://telefonguru.hu/hir/Megujult_az_O ... !_2011-5-6
Nokia e52+Nokia WH-700+Kingstone SDHC 8GB // Ha hasznosnak találtad a hozzászólásom, használd a "Köszönöm" gombot kérlek. Köszönöm.
macko
1. szint
1. szint
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: macko »

Sziasztok,

Próbálta már valaki az Ovi Maps-et, BT kihangosítón? Össze lehet hozni?
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

macko írta:Próbálta már valaki az Ovi Maps-et, BT kihangosítón? Össze lehet hozni?
Sajnos nálam nem megy... Kizárólag a tel. hátsó hangszóróit használja. :(
zolek
1. szint
1. szint
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zolek »

macko írta:Sziasztok,

Próbálta már valaki az Ovi Maps-et, BT kihangosítón? Össze lehet hozni?
Ha jól emlékszem a 3.04 elötti maps még ment a kihangosítókkal, de azóta egyik sem. ( Legalább os az én tudásom szerint.)
Attilaa
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy SIII
Nem: Férfi
Has thanked: 164 times
Been thanked: 49 times

Hozzászólás Szerző: Attilaa »

Nálam ma a 3.6 BT ment és mükszik :)
Samsung S5 mini
zolek
1. szint
1. szint
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zolek »

Attilaa írta:Nálam ma a 3.6 BT ment és mükszik :)
Akkor megkövetem magam. Nálam a maps kivételével, mindegyik navi megy a kihangosítóval, ez nem tudom miért nem. Nokia ck-7w a kihagosítóm tipusa.
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

Nem tudom észrevettétek-e, de eszi ám rendesen a ram-ot a 3.07. Nem kicsit, és miután kiléptél akkor is bent marad a memóriába 2-3mb.
Csak lestem mikor kiléptem, és rá pár percre a JbakTaskMan azt mutatta hogy maps még mindíg 6mb ram-ot foglal. Mondjuk ez a 6mb túlzás, mert miután bezártam csak 2-3 mb szabadult fel, de
az se kevés.Ezt eddig nem is néztem. A 3.06 is ennyit evett? Ezt se értem hogy rendesen kilép a maps, eltűnik az ikon is, és még is bent marad a memóriába. Mondjuk ez JbakTaskMan-el orvosolható,
hogy miután kiléptél, tényleg kilépjen, az meg hogy navi közben mennyit eszik nem érdekel.
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

bzs73 írta:Nem tudom észrevettétek-e, de eszi ám rendesen a ram-ot a 3.07. Nem kicsit, és miután kiléptél akkor is bent marad a memóriába 2-3mb.
Csak lestem mikor kiléptem, és rá pár percre a JbakTaskMan azt mutatta hogy maps még mindíg 6mb ram-ot foglal. Mondjuk ez a 6mb túlzás, mert miután bezártam csak 2-3 mb szabadult fel, de
az se kevés.Ezt eddig nem is néztem. A 3.06 is ennyit evett? Ezt se értem hogy rendesen kilép a maps, eltűnik az ikon is, és még is bent marad a memóriába. Mondjuk ez JbakTaskMan-el orvosolható,
hogy miután kiléptél, tényleg kilépjen, az meg hogy navi közben mennyit eszik nem érdekel.
Igen észre, és ha rákattintok csak fekete hátteret kapok. Amíg megy 2x szerepel.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Ezt a memóriában maradós dolgot én is tapasztaltam..... :roll:
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”