Ndrive
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5800
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 3 times
Re: Ndrive
Sziasztok. Feltelepítettem a 3.5.27 verziójú Ndrive-t. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy Nokia 5800 telefonon amikor csak nézegetem a progit és fut, a telefon kijelzőjét (kikapcsolom az oldalán) lezárom és az Ndrive feloldja.
Erre van valami megoldás, vagy ez ilyen? Köszönöm a segítségeteket.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Tubi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 2 times
Azoknak, akik E51-el szeretnének használni az NDrive-ot (guglivel találat megoldás):
I wanted to try Ndrive 3.5.27 on my e51 with an external Bluetooth GPS mouse (ez neki a GPS külső antenna), but got the dreaded "no fix" although I had 8+ satellites for 30+ minutes.
Time for action!!
I already read that some 15 seconds after switching off the mouse (vagyis a külső antennát), Ndrive suddenly reported a fix (all green bars in the map display).
Now the trick is to turn on your mouse right at that moment!!!!
Ndrive will pick up the fix from there and get you where you want.
I agree it is not an elegant solution, but it certainly is a work around.
Ez nálam is bevált, csakhogy nem kötelező megvárni a 15 mp-et; ha a jobb oldali piros csíkok full-on vannak, kikapcsolod a külső antennát, 5-10 mp után visszakapcsolod (itt megint pár mp-ig várni kell) és kész, egyszerre megvan a "fix"! A baj csak az, hogy ezt ismételni kell, ahányszor bekapcsolod az NDrive-ot...
I wanted to try Ndrive 3.5.27 on my e51 with an external Bluetooth GPS mouse (ez neki a GPS külső antenna), but got the dreaded "no fix" although I had 8+ satellites for 30+ minutes.
Time for action!!
I already read that some 15 seconds after switching off the mouse (vagyis a külső antennát), Ndrive suddenly reported a fix (all green bars in the map display).
Now the trick is to turn on your mouse right at that moment!!!!
Ndrive will pick up the fix from there and get you where you want.
I agree it is not an elegant solution, but it certainly is a work around.
Ez nálam is bevált, csakhogy nem kötelező megvárni a 15 mp-et; ha a jobb oldali piros csíkok full-on vannak, kikapcsolod a külső antennát, 5-10 mp után visszakapcsolod (itt megint pár mp-ig várni kell) és kész, egyszerre megvan a "fix"! A baj csak az, hogy ezt ismételni kell, ahányszor bekapcsolod az NDrive-ot...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!frici50 írta:Sziasztok. Feltelepítettem a 3.5.27 verziójú Ndrive-t. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy Nokia 5800 telefonon amikor csak nézegetem a progit és fut, a telefon kijelzőjét (kikapcsolom az oldalán) lezárom és az Ndrive feloldja.
A beállításoknál a háttérvilágítást próbáltad variálni?
Szerk.: Ne is próbálkozz, mindegyik beállításnál csinálja. Még a billzárat is feloldja
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5800
- Has thanked: 19 times
Damir88 írta:Hali!frici50 írta:Sziasztok. Feltelepítettem a 3.5.27 verziójú Ndrive-t. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy Nokia 5800 telefonon amikor csak nézegetem a progit és fut, a telefon kijelzőjét (kikapcsolom az oldalán) lezárom és az Ndrive feloldja.
A beállításoknál a háttérvilágítást próbáltad variálni?
Szerk.: Ne is próbálkozz, mindegyik beállításnál csinálja. Még a billzárat is feloldja
Köszönöm a válaszotokat. Sajnos akkor ezt nem lehet megváltoztatni.
- blpub
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Ez nekem is nagy bajom, mert így nem túl akkuspórolós a navigáció. Tudhatna olyat, mint a Garmin, hogy csak akkor világít, ha dumál is... A fejlett energiagazdálkodás amúgy nem tudom, mit akar takarni, ugyanúgy viselkedik a program minden energiatakarékossági módban.
Üdv!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III
- Has thanked: 3 times
Helló. Damir88: Megkérnélek hogy N97 re linkeljél már be légyszives egy használható progit ebböl a tipusból, jelenleg a garmint használom, de ez állitólag jobb? Köszönöm.
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Az első oldalon lévő nem jó?papa490 írta:Helló. Damir88: Megkérnélek hogy N97 re linkeljél már be légyszives egy használható progit ebböl a tipusból, jelenleg a garmint használom, de ez állitólag jobb? Köszönöm.
NDrive 3.5.27 ( a 2.14-es térképek csak ezzel a verzióval működnek )
Letöltés: 1. rész, 2. rész
-
- 1. szint
- Készüléktípus: THL W3+
- Been thanked: 0
ez a "rejtetté tevés" hogy zajlik?plunk írta:Vagy ajánlom a saját módszerem, hatásosabb mintha minden le/felmásolnál:Cody írta:AZTA! megvan.. hát ennek most nagyon örülök.. az iconok eltüntetésére is van vmi hasonló varázslat?
Ha nem kívánt képeket/furcsa fájlokat jelenít meg a Galériában a képnézegető és a fájl vagy mappa elrejtése sem segít:
1. Szükségünk van egy fájlkezelőre (pl. X-plore)
2. Keressünk rá a fájlkezelővel az egyik fájlra/képre amit nem szeretnénk többé látni, majd ha megtaláltuk ugorjunk a mappájához
3. A mappát tegyük rejtetté és nevezzük át úgy hogy egy karaktert teszünk az eredeti neve elé/mögé
4. Nézzük meg a biztonság kedvéért hogy tényleg eltűnt-e a nem kívánatos anyag, ha igen akkor
5. Nevezzük vissza a mappát az eredeti nevére és hagyjuk meg rejtettnek és elvileg készen kell lennünk.
(x-plore már fent van)
hoppsz, ez is megvan, köszi
-
- 1. szint
- Készüléktípus: THL W3+
kicsit off, de az y-browsernek nincs saját topicja:
nem tudja vki, hogy azzal miért nem sikerül ez az átnevezés?
(x-plorral megoldva, de szeretném tudni, hogy az y-nal miért nem ment)
ja, 1.0.4-es verzió...
nem tudja vki, hogy azzal miért nem sikerül ez az átnevezés?
(x-plorral megoldva, de szeretném tudni, hogy az y-nal miért nem ment)
ja, 1.0.4-es verzió...
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Először is elnézést kérek de kb 30-40 oldal böngésztem végig és nem találtam a problémámra választ.
Szóval N95-ös telóm van minden megcsináltam aktiválva van a térkép 2.14-es is megtalálom a gps jelet ezután utvonalat adok meg elkezd tervezni és ezután kiír valami ilyen szöveget, hogy "Deadlock can't abort meg ilyenek és utána le is fagy a teló....
Találkozott már valaki ilyen problémával mi a megoldás?
üdv.huntika
Először is elnézést kérek de kb 30-40 oldal böngésztem végig és nem találtam a problémámra választ.
Szóval N95-ös telóm van minden megcsináltam aktiválva van a térkép 2.14-es is megtalálom a gps jelet ezután utvonalat adok meg elkezd tervezni és ezután kiír valami ilyen szöveget, hogy "Deadlock can't abort meg ilyenek és utána le is fagy a teló....
Találkozott már valaki ilyen problémával mi a megoldás?
üdv.huntika