Mert az N95-re gyárilag nem ingyenes. Aláírásomban van leírás, hogy hogyan tudod ingyenesen használni.Intru írta:Tudom én vagyok a nemnormális, de most akkor valaki ezt mondja már meg nekem... Elvileg az Ovi Maps ugye ingyenes... Ennek ellenére a V 30.0.015 verziójú (sajna ez lehet a legfrissebb) N95-re a hivatalos Nokia oldalról letöltött 3.01-es verziójú Ovimaps felmegy, de navigálás után egyből liszensz kódot kér... A feltört Ovimaps meg nem megy fel tanúsítványhíbával indokolva... Bár ha elvileg free a cucc, akkor miért is kéne tört?Szóval most így fájó szívvel, de kénytelen vagyok lemondani erről a cuccról, pedig jónak és gyorsnak tűnik...
Nokia Térképek
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230 500
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 0
Sziasztok.Most néztem az új tellákat és azokon NAVTEQ navi van.
Mi a külömbség ez meg az OVI Maps között?
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
Szia! A NAVTEQ navit nem ismerem, de az Ovi Maps NAVTEQ térképet használ.Drizzt01 írta:Sziasztok.Most néztem az új tellákat és azokon NAVTEQ navi van.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230 500
- Has thanked: 17 times
Szia! A NAVTEQ navit nem ismerem, de az Ovi Maps NAVTEQ térképet használ.[/qenazati írta:Drizzt01 írta:Sziasztok.Most néztem az új tellákat és azokon NAVTEQ navi van.
Köszi

- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Na én most tegnap teszteltem rendesen az új 3.07 maps-t. Voltam pár helyen az országban, bp-t is becsavarogtam rendesen, és semmi gond nem volt. Néha pár kereszteződésnél már másik utcába rakott, még be se kanyarodtam, de talán ennyi hiba volt. Mindenhova oda navigált rendesen, semmi galiba nem volt. Cím keresése nagyon gyors, jól áttekinthető. Ha egyszer a térképrészletesség megközelíti a garmint, akkor szuper lessz, bár mondom nekem tegnap is megtalált mindent, pedig volt pár eldugott kis utca a címlistában. Jó lessz ez. 

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
És a tervezés is korrekt? Csak mert nekem régebben volt pár érdekes ötletebzs73 írta:Na én most tegnap teszteltem rendesen az új 3.07 maps-t. Voltam pár helyen az országban, bp-t is becsavarogtam rendesen, és semmi gond nem volt. Néha pár kereszteződésnél már másik utcába rakott, még be se kanyarodtam, de talán ennyi hiba volt. Mindenhova oda navigált rendesen, semmi galiba nem volt. Cím keresése nagyon gyors, jól áttekinthető. Ha egyszer a térképrészletesség megközelíti a garmint, akkor szuper lessz, bár mondom nekem tegnap is megtalált mindent, pedig volt pár eldugott kis utca a címlistában. Jó lessz ez.

- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Mint írtam semmi más gondom nem volt, csak néha még be se fordultam egy kereszteződésnél a másik utcába, már be rakott, és ott ügye zavaró volt kicsit, hogy már mondta is hogy menjek tovább pl 500m-t, közben épp csak akkor kezdtem befordulni, de 1-2 ilyen volt. Épp most néztem megint lett új Ovi_Maps_v3.07.150_S^3.sis. Ma jött ki. Fel is tolom. Persze fent van garmin is biztonság kedvéért, mert térkép részletességbe ügye talán az a legjobb, de magát a garmin progit egyre jobban nem csípem.Sajna az egyre újabb és jobb térképekkel egyre több baj jön ki nálam, míg az ovi maps egyre jobb. A másik meg amit szeretek az a térképen való keresés. Talán itt az ovi maps-on működik a legjobban.Sokszor lerakja az ember a kocsit mert van még pár hely a közelbe amit gyalogosan gyorsabban bejár, a dugók miatt, és olyankor csak körbenézi az ember a térképet mi merre van, merre menjen és ez itt jól működik, míg komolyabb gps progikon kifejezetten inkább csak az autós navi működik jól, kényelmesen. Na de ez csak az én véleményem, de hát én is olyan vagyok, hogy engem is igazán a saját tapasztalataim győznek meg, nem a mások véleménye. Szerintem próbálgassátok, mert egyre jobb.Damir
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
"bzs73"
Nálad működik ez a verzió rendesen? Pár hete próbáltuk páran, de meghülyült tőle a telo.
Köszi már olvastam.
Nálad működik ez a verzió rendesen? Pár hete próbáltuk páran, de meghülyült tőle a telo.
Köszi már olvastam.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Wildfire S 2.3.5
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 13 times
Üdv!
S60v5-re nem jón ki frissítés ovi mapsból ott még 3.06-nál tart.
S60v5-re nem jón ki frissítés ovi mapsból ott még 3.06-nál tart.
Nexus 7 16Gb
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 3 times
Az legelső oldalon is van egy jó leírás az N95-re.Damir írta:Mert az N95-re gyárilag nem ingyenes. Aláírásomban van leírás, hogy hogyan tudod ingyenesen használni.Intru írta:Tudom én vagyok a nemnormális, de most akkor valaki ezt mondja már meg nekem... Elvileg az Ovi Maps ugye ingyenes... Ennek ellenére a V 30.0.015 verziójú (sajna ez lehet a legfrissebb) N95-re a hivatalos Nokia oldalról letöltött 3.01-es verziójú Ovimaps felmegy, de navigálás után egyből liszensz kódot kér... A feltört Ovimaps meg nem megy fel tanúsítványhíbával indokolva... Bár ha elvileg free a cucc, akkor miért is kéne tört?Szóval most így fájó szívvel, de kénytelen vagyok lemondani erről a cuccról, pedig jónak és gyorsnak tűnik...