Ndrive

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Cody
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic red
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ndrive

Hozzászólás Szerző: Cody »

buci1 írta:Üdv mindenkinek!
Leírásokból gond nélkül telpítettem bármely navi progit, köszönet érte.
A kérdés az, hogy lehet-e az ellen tenni vmit, hogy az Ndrive teleszórja a galéria képnézőjét (5800xm) a kedvencek ikonjaival. A mappa (image_favorites) rejtetté változtatásával már próbálkoztam, de így 70+ kis repülő jelenik meg.
Köszönet, előre is.
Nálam színtúgy!
De van egy sokkal zavaróbb dolog is, navi közben használja a mobil hálózatot is. Kilehet kapcsolni valahol ezt a kiegészített Gps-t? (pl. mint a Sygicnál?)
Ja, és a 3.5.27 es Ndrive ot használom.
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Cody írta:
buci1 írta:Üdv mindenkinek!
Leírásokból gond nélkül telpítettem bármely navi progit, köszönet érte.
A kérdés az, hogy lehet-e az ellen tenni vmit, hogy az Ndrive teleszórja a galéria képnézőjét (5800xm) a kedvencek ikonjaival. A mappa (image_favorites) rejtetté változtatásával már próbálkoztam, de így 70+ kis repülő jelenik meg.
Köszönet, előre is.
Nálam színtúgy!
De van egy sokkal zavaróbb dolog is, navi közben használja a mobil hálózatot is. Kilehet kapcsolni valahol ezt a kiegészített Gps-t? (pl. mint a Sygicnál?)
Ja, és a 3.5.27 es Ndrive ot használom.
Ki lehet, a tel menüben a helymeghatározás beállít.-nál, csak a beépítettet pipáld ki.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Cody
Újonc
Újonc

AZTA! megvan.. :taps1: hát ennek most nagyon örülök.. az iconok eltüntetésére is van vmi hasonló varázslat?
:thanx: :thanx: :thanx:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Cody írta:AZTA! megvan.. :taps1: hát ennek most nagyon örülök.. az iconok eltüntetésére is van vmi hasonló varázslat?
Én marha sokat küzdöttem ezzel, nem elég a mappát rejtetté tenni, a fájlokat is kell. Viszont ha egyszer megjegyzi a galéria a képeket, akkor utána is meg fogja jelentetni, ha rejtett, ha nem. Töröld le a programot és a mappát, indítsd el a Galériát, ekkor ugye eltűnnek a képek. Másold fel a mappát megint, tedd az egészet rejtetté, a fájlokat is, majd telepítsd fel a programot. Nekem így tűntek el végérvényesen a képek.
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

Cody írta:AZTA! megvan.. :taps1: hát ennek most nagyon örülök.. az iconok eltüntetésére is van vmi hasonló varázslat?
Vagy ajánlom a saját módszerem, hatásosabb mintha minden le/felmásolnál:

:arrow: Ha nem kívánt képeket/furcsa fájlokat jelenít meg a Galériában a képnézegető és a fájl vagy mappa elrejtése sem segít:
1. Szükségünk van egy fájlkezelőre (pl. X-plore)
2. Keressünk rá a fájlkezelővel az egyik fájlra/képre amit nem szeretnénk többé látni, majd ha megtaláltuk ugorjunk a mappájához
3. A mappát tegyük rejtetté és nevezzük át úgy hogy egy karaktert teszünk az eredeti neve elé/mögé
4. Nézzük meg a biztonság kedvéért hogy tényleg eltűnt-e a nem kívánatos anyag, ha igen akkor
5. Nevezzük vissza a mappát az eredeti nevére és hagyjuk meg rejtettnek és elvileg készen kell lennünk.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

plunk írta:
Vagy ajánlom a saját módszerem, hatásosabb mintha minden le/felmásolnál:

:arrow: Ha nem kívánt képeket/furcsa fájlokat jelenít meg a Galériában a képnézegető és a fájl vagy mappa elrejtése sem segít:
1. Szükségünk van egy fájlkezelőre (pl. X-plore)
2. Keressünk rá a fájlkezelővel az egyik fájlra/képre amit nem szeretnénk többé látni, majd ha megtaláltuk ugorjunk a mappájához
3. A mappát tegyük rejtetté és nevezzük át úgy hogy egy karaktert teszünk az eredeti neve elé/mögé
4. Nézzük meg a biztonság kedvéért hogy tényleg eltűnt-e a nem kívánatos anyag, ha igen akkor
5. Nevezzük vissza a mappát az eredeti nevére és hagyjuk meg rejtettnek és elvileg készen kell lennünk.
Na ez is új, nem gondoltam rá.... Ma is sokat tanulok :D
Cody
Újonc
Újonc

Brillináns egyszerű 5letek!!! Köszönöm mindet! Már tapizom is :D

.
.
.ui:müxik! :Notworty: egy újra indítás kellett azért mert ugyan a képek ott voltak még, csak nem megnyithatóak.
Restart után viszont nyomuk veszett :taps2:
burasu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E7

Hozzászólás Szerző: burasu »

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:

Ha van külön Magyarország térképem (TopMap), és letöltöm az összesített kelet európát, ugyebár abban benne van a Magyarország térképe is. Akkor melyiket használja a rendszer? (3.5.27)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

burasu írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:

Ha van külön Magyarország térképem (TopMap), és letöltöm az összesített kelet európát, ugyebár abban benne van a Magyarország térképe is. Akkor melyiket használja a rendszer? (3.5.27)
Szia!
Ha jól tudom külön vannak az országok térképei (mint az iGo-nál), így simán ki tudod venni a magyar térképet.
burasu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E7

Hozzászólás Szerző: burasu »

Damir88 írta:
burasu írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:

Szia!
Ha jól tudom külön vannak az országok térképei (mint az iGo-nál), így simán ki tudod venni a magyar térképet.
Köszi!
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”