Nokia Térképek
- Sienthe
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Sola
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
Általában az alkalmazások/hely/iránypontok, itt ha kijelölöd, tudod már eltudod küldeni pl. emailban. De én pl. egy másik megoldást választottam, mivel amúgy is létrehoztam saját ovi fiókot az ovistore használatához, ezzel a regisztrációval tudom szinkronizálni a kedvenceket az ovi térképek webes felületébe, és onnan vissza. Csak annyit kell tenni, hogy a telefonon a térképek alkalmazásban megnyitom a kedvenceket és rányomok a Szinkronizálás az Ovi szolgáltatás feliratra. Mondjuk valamilyen net kell hozzá.
Viszont ha arra gondolsz hogy a telefon melyik fájlban tárolja a kedvenceket, akkor azt passzolom, ahoz valaki okosabb kell.[/quote]
Szuia! A tárolás ghelye érdekelt volna, de már talán mindegy is, mert a telót reseteltem, a mem. kártya adatai vannak még meg, ha esetleg onnan elő lehet bányászni.
Viszont ha arra gondolsz hogy a telefon melyik fájlban tárolja a kedvenceket, akkor azt passzolom, ahoz valaki okosabb kell.[/quote]
Szuia! A tárolás ghelye érdekelt volna, de már talán mindegy is, mert a telót reseteltem, a mem. kártya adatai vannak még meg, ha esetleg onnan elő lehet bányászni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Én ravasz módon a Google Maps-szel szinkronizáltattam a kedvenceimet. A Nagy testvér programjai elég felhasználó barát alkalmazások ahhoz, hogy könnyen megosszak bármit (ha akarom, ha nem...
)

-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
5800-ba feltettem a legeslegújabb ovi mapsot, és ha beirom hogy el akarok menni Svájcba, kiírja, hogy a memória megtelt. mit csináljak legális keretek között?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali! Az sajnos a C-n van. C:\private\100012a5\DBS_101fe978_eposlm.ldbSienthe írta: Szuia! A tárolás ghelye érdekelt volna, de már talán mindegy is, mert a telót reseteltem, a mem. kártya adatai vannak még meg, ha esetleg onnan elő lehet bányászni.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Mindent, ha csak nem akarsz börtönbe kerülni...akyyy írta:5800-ba feltettem a legeslegújabb ovi mapsot, és ha beirom hogy el akarok menni Svájcba, kiírja, hogy a memória megtelt. mit csináljak legális keretek között?

- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szerintem egy kicsit sok alkalmazás van a telón.Törölj pár feleslegeset az alkalmazás kezelőből,aztán próbáld újra!akyyy írta:5800-ba feltettem a legeslegújabb ovi mapsot, és ha beirom hogy el akarok menni Svájcba, kiírja, hogy a memória megtelt. mit csináljak legális keretek között?

Én ezt úgyoldottam meg,hogy minden alkalmazást,(már amit lehet) a memkarira telepítek,így nem foglalja a teló memóriáját.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 3. szint
Hali! Lehet, hogy bizonyos alkalmazások futnak a háttérben és foglalják a ramot, próbáld bezárni ezeket vagy indítsd újra a telót útvonaltervezés előtt. Vagy több részletben próbáld tervezni.akyyy írta:5800-ba feltettem a legeslegújabb ovi mapsot, és ha beirom hogy el akarok menni Svájcba, kiírja, hogy a memória megtelt. mit csináljak legális keretek között?
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szeretném megkérdezni, hogy ha csatlakoztatom a telefont ovi suite programmal, vagy nokia map loaderrel, akkor ha van újabb program verzió vagy térkép verzió csak akkor dobja ki pl Magyarország térképét, hogy tudjam telepíteni amikor van újabb verzió vagy mindig, és lehet többször is felmásolni ugyanazt a térképet? Mert volt, hogy 1 nap háromszor is csatlakoztattam a telefont Map loaderhez, és mindegyik alkalommal kiadta Magyarország térképét, át is tudtam másolni a telefonra, viszont a program jobb oldalt alul írta hogy csökken a memóriakártyán lévő hely.
Tulajdonképpen az is érdekel, hogy mi a frissítés menete. Pl. Garminnál töröltem az előző térképet, és bemásoltam a frissebbet. Itt is törölni kell a telefonon lévőt, illetve honnan?
Tulajdonképpen az is érdekel, hogy mi a frissítés menete. Pl. Garminnál töröltem az előző térképet, és bemásoltam a frissebbet. Itt is törölni kell a telefonon lévőt, illetve honnan?
-
- 3. szint
Hali! Ovi suiteba bele van integrálva a map loader egy zöld iránytű ikon, térképek névvel. Ha arra kattintasz előjön a térképkezelője. Ott tudsz választani bármely ország térképéből és hangokat is itt tudsz letölteni. Itt csak a telón levő maps verziójával kompatibilis legfrissebb térképet tudod letölteni. A régi a telón felülíródik, de törölni is lehet ezzel a programmal a telón levő térképeket külön-külön is. Egyébként a telón az E:\cities mappában van a térkép a maps számára, de az országok egybe vannak gyúrva így kézileg csak egyszerre tudod törölni őket, ha nem az ovi suite-tal kezeled.Mikeanonime írta:Szeretném megkérdezni, hogy ha csatlakoztatom a telefont ovi suite programmal, vagy nokia map loaderrel, akkor ha van újabb program verzió vagy térkép verzió csak akkor dobja ki pl Magyarország térképét, hogy tudjam telepíteni amikor van újabb verzió vagy mindig, és lehet többször is felmásolni ugyanazt a térképet? Mert volt, hogy 1 nap háromszor is csatlakoztattam a telefont Map loaderhez, és mindegyik alkalommal kiadta Magyarország térképét, át is tudtam másolni a telefonra, viszont a program jobb oldalt alul írta hogy csökken a memóriakártyán lévő hely.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Azt honnan lehet tudni Suite-ból, hogy frissült-e már a térkép? Nem igaz, hogy semmi verzió információ nincs sehol, hogy ami térképet felajánl a program az frissebb-e mint ami a kártyán van