Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
zolek
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: zolek »

A közlekedési útvonalak nem a tényleges forgalmi útvonalakat mutatják, hanem az adott vonalak összefüggéseit, pl irányát, illetve a megállók kapcsolatát.
kat001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kat001 »

üdv! Ezt: http://www.mobilport.hu/nokia_blog/2011 ... kkolassal/
próbálta már valaki? Térképállomány frissült vajon hozzá?
Csao
lazlo1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230 navi

Hozzászólás Szerző: lazlo1 »

Sziasztok Nokia 5230-as telóm van. Olyan problémát szeretnék veletek megosztani, hogy a Térképek\Kedvencek\útvonalak\és ezen belül a már létrehozott start- cél útvonalakat hogyan lehet törölni mert ilyen opciót sehol sem találtam, illetve gyűjteményeket sem lehet törölni vagy én nem találtam itt sem olyan opciót ( itt is csak újat lehet létrehozni).

Választókat előre is köszönöm
justiceeee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: justiceeee »

Üdv!

Én is megpróbáltam a lehetetlent, hogy felrakjam az ovi maps-ot. Nokia E52őm van, tavaly volt egy szoft frissítés rajta (051.018). Abban már alapból benne van a "térképek" menüpont. Na most én felraktam az ovi suitot, szépen csatlakoztattam, felraktam hozzá a magyarország, szlovákia térképet. Eddig minden rendben is van, szépen tervez útvonalat stb...csak hang nem volt. Felraktam hozzá a női magyar hangot, és így sincs hang, viszont még beállítást sem találok, ahol lehetne valamit kezdeni. A hangerő beállításba pedig egyszerűen be sem enged, visszaugrik a térképre. Valamint alapból a térképek menüpontban benne sincs a "villáskulcs" hogy lehessen valamit állítani...lehet én vagyok ilyen pancser, de legyen szives valaki segítsen, mert kidobom az egészet a kukába :angry:

Előre is köszönöm.
nbabb23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nbabb23 »

justiceeee írta:Üdv!

Én is megpróbáltam a lehetetlent, hogy felrakjam az ovi maps-ot. Nokia E52őm van, tavaly volt egy szoft frissítés rajta (051.018). Abban már alapból benne van a "térképek" menüpont. Na most én felraktam az ovi suitot, szépen csatlakoztattam, felraktam hozzá a magyarország, szlovákia térképet. Eddig minden rendben is van, szépen tervez útvonalat stb...csak hang nem volt. Felraktam hozzá a női magyar hangot, és így sincs hang, viszont még beállítást sem találok, ahol lehetne valamit kezdeni. A hangerő beállításba pedig egyszerűen be sem enged, visszaugrik a térképre. Valamint alapból a térképek menüpontban benne sincs a "villáskulcs" hogy lehessen valamit állítani...lehet én vagyok ilyen pancser, de legyen szives valaki segítsen, mert kidobom az egészet a kukába :angry:

Előre is köszönöm.
A hangerőgombokkal nem lehet? Milyen verziód van?
justiceeee
Újonc
Újonc

Megtaláltam ki volt kapcsolva a beszédhang...de még most sem beszél:/ amúgy nem tudom mien verzió, amilyet le lehetett tölteni a legújabb.
nbabb23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nbabb23 »

justiceeee írta:Megtaláltam ki volt kapcsolva a beszédhang...de még most sem beszél:/ amúgy nem tudom mien verzió, amilyet le lehetett tölteni a legújabb.
próbáltál már vele navigálni? Egyszer sem szólalt meg?
justiceeee
Újonc
Újonc

Most reggel kipróbáltam, mostmár jó:) csak elég lassan talál jelet, dehát erről nem a program tehet.
goger83
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: goger83 »

ha adsz neki "netet" akkor kb fél percen belül mindig, minden körülmények között :) bepozícionál. kb 20 kb adatforgalommal jár. ha sokat használja vki akkor egy 20-30 megás csomag is bőven elég és az nem drága, én úgy használtam régebben
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

lazlo1 írta:Sziasztok Nokia 5230-as telóm van. Olyan problémát szeretnék veletek megosztani, hogy a Térképek\Kedvencek\útvonalak\és ezen belül a már létrehozott start- cél útvonalakat hogyan lehet törölni mert ilyen opciót sehol sem találtam, illetve gyűjteményeket sem lehet törölni vagy én nem találtam itt sem olyan opciót ( itt is csak újat lehet létrehozni).

Választókat előre is köszönöm

Csak ha frissíted,vagy újra rakod. Csak úgy lehet törölni!
Már régebben kitárgyaltuk,és sajna erre nem fordítanak figyelmet a fejlesztők!
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”