Általános kérdések GPS-el kapcsolatban (GYIK az 1. oldalon)

GPS-ekkel kapcsolatos témák
viking1985
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Általános kérdések GPS-el kapcsolatban (GYIK az 1. oldal

Hozzászólás Szerző: viking1985 »

MrAngelo írta:
viking1985 írta:Mr Angelo:
Nincs az E51-ben GPS vevő. Az Ovi Maps tényleg jól műkszik autós navigáláshoz is?
Ja, tényleg. Bocs. Akkor arra figyelj, hogy sirfstar3-mas legyen, az bőven jó.
Szerinted én gyalog navigáltam oda-vissza összesen 2000km-t? :mrgreen: Nem mindennapos használatra tökéletes az olcsóbb vevő és ovi maps kombó.
Köszi a segítséget!
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

MrAngelo írta:
viking1985 írta:Mr Angelo:
Nincs az E51-ben GPS vevő. Az Ovi Maps tényleg jól műkszik autós navigáláshoz is?
Ja, tényleg. Bocs. Akkor arra figyelj, hogy sirfstar3-mas legyen, az bőven jó.
Szerinted én gyalog navigáltam oda-vissza összesen 2000km-t? :mrgreen: Nem mindennapos használatra tökéletes az olcsóbb vevő és ovi maps kombó.
Ja... ládát, azért ne nagyon akarjon keresni vele... :D
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Nincsmit.
Geoládát? Ja, azt ne. Arra ott van a gyári 'GPS-adatok' progi. ;)
plantexcsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6120 classic
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: plantexcsi »

:sad: Nehéz és fájdalmas-de valószinűleg ismerős-témában kérném a jóindulatu segitségeteket.:-szeretném megtudni,hol jár a férjem a mobiljával/ nokia 6120 classic/.És még azt is,hogy 2 telefonszám-amit ismerek-mikor hivja és mit beszélnek?Milyen-feltelepitendő,magyar nyelvü programm lenne ehhez az igen szégyellnivaló,de számomra és a fiaim számára nélkülözhetetlen és sorsdöntő kérdéshez?Kérlek benneteket,hogy ne szégyenitsetek meg dorgálással,de nincs pénzem nyomozóirodára!! Köszönöm!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

plantexcsi írta::sad: Nehéz és fájdalmas-de valószinűleg ismerős-témában kérném a jóindulatu segitségeteket.:-szeretném megtudni,hol jár a férjem a mobiljával/ nokia 6120 classic/.És még azt is,hogy 2 telefonszám-amit ismerek-mikor hivja és mit beszélnek?Milyen-feltelepitendő,magyar nyelvü programm lenne ehhez az igen szégyellnivaló,de számomra és a fiaim számára nélkülözhetetlen és sorsdöntő kérdéshez?Kérlek benneteket,hogy ne szégyenitsetek meg dorgálással,de nincs pénzem nyomozóirodára!! Köszönöm!
Szerintem a legcélravezetőbb az lenne, ha szembesítenéd a férjedet a dologgal..... :roll:
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Damir írta:
plantexcsi írta::sad: Nehéz és fájdalmas-de valószinűleg ismerős-témában kérném a jóindulatu segitségeteket.:-szeretném megtudni,hol jár a férjem a mobiljával/ nokia 6120 classic/.És még azt is,hogy 2 telefonszám-amit ismerek-mikor hivja és mit beszélnek?Milyen-feltelepitendő,magyar nyelvü programm lenne ehhez az igen szégyellnivaló,de számomra és a fiaim számára nélkülözhetetlen és sorsdöntő kérdéshez?Kérlek benneteket,hogy ne szégyenitsetek meg dorgálással,de nincs pénzem nyomozóirodára!! Köszönöm!
Szerintem a legcélravezetőbb az lenne, ha szembesítenéd a férjedet a dologgal..... :roll:
Egy napig gondolkodtam, hogy mit írjak Neked, de inkább nem válaszoltam. (őszintén sajnálom a helyzeted) :(
Damirnak igaza van! Lehet próbálkozni különféle programokkal (pl. Guardian, Dudu recorder - egyik sem magyar) de tényleg úgy a legjobb ha megmondod neki. Mégha 'bizonyítékot' is szerzel, jön majd a magyarázkodás, vitatkozás stb. És még mindig nem tudod biztosan miért is ment oda ahova. Ha meg esetleg idő előtt lebuksz a programokkal, még neked kell magyarázkodnod.
Vond kérdőre, úgy a legőszintébb!
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Üdv!
Az telefonom kártyáját le kellett formáznom,így a gyári navinak annyi.Milyen navit ajánlotok 5230 hoz?..Engem elsősorban olyan érdekel ami megbízható,jó,gyors,és be lehessen állítani úgy mint a gyárit hogy ne használja a netet,tehát ingyenes legyen.A legjobb kellene ami elmegy a telefonomon:)Válaszokat előre is köszönöm.
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Csab10 írta:Üdv!
Az telefonom kártyáját le kellett formáznom,így a gyári navinak annyi.Milyen navit ajánlotok 5230 hoz?..Engem elsősorban olyan érdekel ami megbízható,jó,gyors,és be lehessen állítani úgy mint a gyárit hogy ne használja a netet,tehát ingyenes legyen.A legjobb kellene ami elmegy a telefonomon:)Válaszokat előre is köszönöm.
Az aláírásomban találsz két leírást is.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

melyik a jobb a nokia vagy a garmin?..
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Csab10 írta:melyik a jobb a nokia vagy a garmin?..
A nokia valamivel "gyorsabb", a garmin viszont részletesebb térképekkel rendelkezik, jobb a térképek frissítése, többe tud.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”