Navigon

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Navigon

Hozzászólás Szerző: Damir »

laci64 írta:Tudja valaki, hogy honnan, melyik fájt kel törölni, hogy a program eltávolítása után ne akarjon újra telepíteni? Mindent töröltem, de a telo bekapcsolásakor mindig telepíteni akarja magát.
Szia!

Biztos hogy a Navigon akar települni? :hmm2:
Sztem nem ő lesz a ludas.....
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Damir88 írta:
laci64 írta:Tudja valaki, hogy honnan, melyik fájt kel törölni, hogy a program eltávolítása után ne akarjon újra telepíteni? Mindent töröltem, de a telo bekapcsolásakor mindig telepíteni akarja magát.
Szia!

Damir!
Ne idegelj! Semmi mást nem telepítettem, és töröltem, csak ezt. De már megoldottam egy formatálassal, igaz, nem győztem újra telepíteni a többi dolgot utána. De megtanultam, hogy ezt a programot nagy ívben elkerüljem.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

laci64 írta:
Damir88 írta:
Szia!

Damir!
Ne idegelj! Semmi mást nem telepítettem, és töröltem, csak ezt. De már megoldottam egy formatálassal, igaz, nem győztem újra telepíteni a többi dolgot utána. De megtanultam, hogy ezt a programot nagy ívben elkerüljem.
Nekem eddig sose volt ilyen gondom,pedig mindig fent volt a telón..... :roll:
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Pedig mindent megpróbáltam formatálas előtt. Beragadt alkalmazások, stb. De törlés után, mindig előjött a telepítés.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Kvadro
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GalaxyS
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Kvadro »

Damir88 írta:
Kvadro írta:ja az meg a másik dolog, hogy nemtalál jelet, kiírja, h gps észlelve és aztán rögtön hogy nincs jel és semmi további keresés, vagy valahol lehet manuálisan is kerestetni? Ja és akkor ezek szerint jól csináltam, hogy csak a .map fájlt másoltam át és azt is jó helyre.
Az Opciók/Beállítások/Általános-ban sincs kiírva a térkép? :hmm2:
Ha ott van akkor csak jelre kell várni és jó lesz!
Vagy Térkép mutatása,majd a jobb felső sarokban ki tudod választani az országot,aztán mehet a város és cím,így látni fogod amit szeretnél,illetve akkor már böngészni is tudsz :!:

Ott kiírja, h Eastern Europe, a Térkép mutatásánál meg beírtam, h budapest és nem talált rá semmit, mondjuk nem vagyok budapesti de akkor is ki kellett volna keresnie, lehetséges, h a gps vevőmmel lehet a gond ? van erre valami progi amivel lelehtne esetleg ellenőrizni, vagy esetleg olyan amivel lehet erősíteni a jelet?
Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Kvadro írta:
Damir88 írta:
Kvadro írta:ja az meg a másik dolog, hogy nemtalál jelet, kiírja, h gps észlelve és aztán rögtön hogy nincs jel és semmi további keresés, vagy valahol lehet manuálisan is kerestetni? Ja és akkor ezek szerint jól csináltam, hogy csak a .map fájlt másoltam át és azt is jó helyre.
Az Opciók/Beállítások/Általános-ban sincs kiírva a térkép? :hmm2:
Ha ott van akkor csak jelre kell várni és jó lesz!
Vagy Térkép mutatása,majd a jobb felső sarokban ki tudod választani az országot,aztán mehet a város és cím,így látni fogod amit szeretnél,illetve akkor már böngészni is tudsz :!:

Ott kiírja, h Eastern Europe, a Térkép mutatásánál meg beírtam, h budapest és nem talált rá semmit, mondjuk nem vagyok budapesti de akkor is ki kellett volna keresnie, lehetséges, h a gps vevőmmel lehet a gond ? van erre valami progi amivel lelehtne esetleg ellenőrizni, vagy esetleg olyan amivel lehet erősíteni a jelet?
Országot jobb felsőben kiválaszottad?Ha egy H betű van ott akkor jó ;)
Amúgy ennyi szenvedést nem ér meg,nem rossz progi de akkor már inkább Garmin vagy Maps....
Kvadro
1. szint
1. szint

Az is fent volt, de ott sem talált jelet, vagyis olyan sokáig kereste, h meguntam :D, de lehet, h az lesz, h visszatelepítem, csak azzal meg az a baj, hogy az instalálósat nem tudom feltelepíteni, mert nemtudom adatátviteli módba csatlakoztatni a mobilt, mindig azt írja ki, h valami használja a memori kártyámat, pedig nem fut a háttérben semmi sem, taskmanagerem is van fent. A bemásolóssal meg az a gond, h nemtudom, mit hova kell másolni :D a 4.20-ról van szó, azt ajálották inkább.
jó mi.

Ja egyébként AL van ott fent kiírva, nemtudom, h lehet átállítani.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Kvadro írta:Az is fent volt, de ott sem talált jelet, vagyis olyan sokáig kereste, h meguntam :D, de lehet, h az lesz, h visszatelepítem, csak azzal meg az a baj, hogy az instalálósat nem tudom feltelepíteni, mert nemtudom adatátviteli módba csatlakoztatni a mobilt, mindig azt írja ki, h valami használja a memori kártyámat, pedig nem fut a háttérben semmi sem, taskmanagerem is van fent. A bemásolóssal meg az a gond, h nemtudom, mit hova kell másolni :D a 4.20-ról van szó, azt ajálották inkább.
jó mi.

Ja egyébként AL van ott fent kiírva, nemtudom, h lehet átállítani.
Adatátvitel mód: Üzenetek vagy névjegyek mentése nincs memkarira állítva?Akkor szokott ilyet csinálni.

Az AL az Albánia,ott nem is fog Budapestet találni :D Simán rá tudsz menni ha fellépsz a Helység mezőből,majd középső gomb,kiválasztod Mo-t aztán kész.Amúgy ezt már egyszer leírtam,nem olvastad el figyelmesen....ott van az a térkép hidd el!
Inkább Garmin sztem ;)
Kvadro
1. szint
1. szint

most már okés a dolog, csak egy a bibi, a gps nem talál jelet, 5 percen keresztül kerestettem.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Kvadro írta:most már okés a dolog, csak egy a bibi, a gps nem talál jelet, 5 percen keresztül kerestettem.
Nekem a Garmin könnyebben talál jelet mint ez,szabadban próbálkozz,akkor tuti talál,bár nem olyan gyorsan....
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”