Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: Damir »

mj620 írta:Sziasztok!
Ennek a nokia maps nak a műhold nézetéhez kell net kapcsolat vagy az benne van a térkép mappákban?Nekem olyan valamire lenne szükségem amin műhold nézetről látom hogy hol vagyok , de net kapcsolat nélkül!
Net kell hozzá. Válaszoltam itt is a kérdésedre, de azért légyszives máskor ne tedd fel 2 helyen ugyanazt a kérdést, még akkor se, ha átfogalmazod, hiszen a lényeg ugyanaz ;)
erci001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: erci001 »

Sziasztok n8-ra szeretnék ovit az e 75tel boldogultam de ennél mindig frissítési hibát ír ki ha telepíteni szeretném a szignozott ovit.És nem engedi eltávolítani a benne lévő (gyári)térképet valami megoldás esetleg?Köszi !!! mert hogy a gyári offlinébe nem keres
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

erci001 írta:Sziasztok n8-ra szeretnék ovit az e 75tel boldogultam de ennél mindig frissítési hibát ír ki ha telepíteni szeretném a szignozott ovit.És nem engedi eltávolítani a benne lévő (gyári)térképet valami megoldás esetleg?Köszi !!! mert hogy a gyári offlinébe nem keres
Szia!

Nem lehet, hogy a legfrissebb van rajta, azért nem telepíti fel?

A térképeket a cities mappa törlésével tudod eltüntetni.
erci001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: erci001 »

Damir írta:
erci001 írta:Sziasztok n8-ra szeretnék ovit az e 75tel boldogultam de ennél mindig frissítési hibát ír ki ha telepíteni szeretném a szignozott ovit.És nem engedi eltávolítani a benne lévő (gyári)térképet valami megoldás esetleg?Köszi !!! mert hogy a gyári offlinébe nem keres
Szia!

Bocsi 2 szer ütöttem rá az elküldre.Köszi gyors vákaszt.Hát gondolom akkor a legfrissebb van rajta.Azt akkor ezek szerint nem lehet eltávolítani?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

erci001 írta:
Damir írta:
Szia!

Bocsi 2 szer ütöttem rá az elküldre.Köszi gyors vákaszt.Hát gondolom akkor a legfrissebb van rajta.Azt akkor ezek szerint nem lehet eltávolítani?
Nem, szoftverbe van beleépítve.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

espi39 írta:Sziasztok!
segítsetek nekem!
Adott egy nokia 5230 gps használtam nokia mapst de használtam a sygicet is ,most kaptam meg a havi számlámat 16000Ftról,ugyanis a telcsi használta az internetet!
Én úgy tudtam és azért vettem egy gps képes telcsit,mert ingyen lehet vele navigálni!
Most éppen az ellenkezője derült ki valóban ezt a típust csak mobilinternettel lehet használni vagy csak valamit be kell állítani a telon!
letiltattam az internet hozzáférésemet,most meg ha elinditom a nokia mapsot automatikusan menni akar a netre de nem tud mert nincs!
Hol ingyenes ez az egész,hogy lehet az hogy van egy gps vevőm és mégis kell fizetnem internet használatért????
Autós Gpsre miért nem ekll előfizetni azok miért műkődnek net nélkül?
ha tudom hogy ez igy műkődik a büdös életbe nem veszek ilyen telot!
Várom a válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok

Hát amit meg kell tanulni manapság,hogy mielőtt nyomkodod az új ajándékod,olvasd el a felhasználói kézikönyvet,vagy keress egy fórumot,és érdeklődj felőle!
Nokia telónál a nokiaprogramok.hu-t ajánlom!

Az én fórumomon is járt így a Csabi,de ugye,más kárán csak az o..... tanul!
De nyugodj meg,hogy net nélkül is működik,csak be kell állítani! :taps2:
hanczur
2. szint
2. szint
Készüléktípus: VK JB 6.4
Nem: Férfi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: hanczur »

Ez igy igaz.Menü/Alkalmazások/Hely/Helymeghatározás/Helymeghatározási módszerek.És meglepö módon ott le lehet tiltani ami nem kell.A használati ajánlatos mert sok olyan funkció le van irva amit lehet nem is tudnál ha csak a telefont nézegeted.
Szivesen
gaben1117
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 Xpressmusic
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gaben1117 »

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, vagyis inkább infóra. Tesóm telójára (5800) föltettem a legújabb Ovi Maps-ot, és elvileg működik is rendben. Egyetlen egy változás történt a korábbi verzióhoz képest, és nem értem hogy miért. Miközben megy a program, a képernyő jobb alsó sarkában mutatta (a régebbi verzióban) kis vonalakkal, hogy milyen a jelerősség, fölötte pedig, hogy van e adatforgalom. Most a jelerősséget jelző kis vonalak nincsenek ott, csak az adatforgalmat jelző ikon, de az áthúzva és 0,0 kb, mivel ki van kapcsolva az a-gps, csak a beépített van bepipálva. Ez miért lehet? Azért érdekel, mert korábban a kis vonalakból láttam hogy mikor talál műholdat, akkor zöldre váltott,és utána indítottam a navigációt. Be lehet ezt valahogy kapcsolni a programon belül, hogy miket tegyen ki képernyőre?

Előre is köszönöm a választ! :Notworty:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

gaben1117 írta:Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, vagyis inkább infóra. Tesóm telójára (5800) föltettem a legújabb Ovi Maps-ot, és elvileg működik is rendben. Egyetlen egy változás történt a korábbi verzióhoz képest, és nem értem hogy miért. Miközben megy a program, a képernyő jobb alsó sarkában mutatta (a régebbi verzióban) kis vonalakkal, hogy milyen a jelerősség, fölötte pedig, hogy van e adatforgalom. Most a jelerősséget jelző kis vonalak nincsenek ott, csak az adatforgalmat jelző ikon, de az áthúzva és 0,0 kb, mivel ki van kapcsolva az a-gps, csak a beépített van bepipálva. Ez miért lehet? Azért érdekel, mert korábban a kis vonalakból láttam hogy mikor talál műholdat, akkor zöldre váltott,és utána indítottam a navigációt. Be lehet ezt valahogy kapcsolni a programon belül, hogy miket tegyen ki képernyőre?

Előre is köszönöm a választ! :Notworty:
Szia!

Sajnos kiszedték belőle.... :roll:

Elvileg piros pont lesz a térképen, ha megvan a pozíció, addig halvány piros.
gaben1117
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 Xpressmusic
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gaben1117 »

Köszönöm szépen a gyors választ! Kár, szerintem hasznos opció volt.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”